Pysäköinti

Pysäköinti

decorative
Pysäköinti

Pysäköinti

LL_parkkihalli_kartta_12-7-2022

PYSÄKÖINTI

Lippulaivan lämpimästä ja puomittomasta Finnparkin operoimasta parkkihallista löytyy 1300 tilavaa parkkipaikkaa! Parkkihallissa ei ole käytössä lipukkeita, vaan pysäköinti käynnistyy ja päättyy automaattisesti rekisterikilven kameratunnistuksen avulla.

Halliin pääsee ajamaan Espoonlahdenkadulta Lippulaivan itä- sekä länsipäädystä ja Ulappakadulta.

Parkkihalli on avoinna ma–su klo 6–24 (ulosajo 24/7).

PYSÄKÖINTIMAKSUT

Ensimmäiset 2 tuntia parkkihallissa ovat ilmaisia. Seuraavilta tunneilta veloitus on 2 €/tunti. Hinta alkavilta maksullisilta tunneilta on 1 €/30 min. Vuorokausipysäköinnin (24 h) hinta on 30 €. 
HSL:n liityntäpysäköinnin veloitus 2€ / 12h käynnistyy, kun matkakortti leimataan parkkihallin sisäänkäynnillä. Maksuttomat pysäköintitunnit eivät koske liityntäpysäköintiä käyttäviä. 

Maksuvaihtoehdot

  1. Maksa Moovy-sovelluksella, jolloin veloitus menee automaattisesti sovellukseen syötetyltä maksukortilta. Moovy-sovelluksen käyttäjä maksaa parkkimaksun lisäksi pysäköintisovelluksen palvelumaksua, joka on 0,49€ per maksullinen pysäköintitapahtuma, kuitenkin maksimissaan 4,90€/kk.
  2. Maksa lähtiessä maksupisteelle.
  3. Maksa verkossa 48 tunnin kuluessa ulosajosta moovy.fi/maksa

Jos pysäköintiä ei makseta millään edellä mainituista tavoista, lähetetään rekisterinumeron perusteella maksuhuomautus. (Maksu­huomautukseen voidaan lisätä huomautuskulu, vähintään 5 €.)

03 3878 222 (24 h)
asiakaspalvelu@moovy.fi

Katso tarkemmat pysäköintiehdot. Katso myös Moovy -sovelluksen käyttöohjeet.

title

SÄHKÖAUTOJEN LATAUS

Lippulaivassa on yli 130 asiakkaille tarkoitettua latauspaikkaa sähkö- ja hybridiautoille. Latauspaikat ovat tarkoitettu vain latauksessa oleville kulkuneuvoille.
Pääosa latauspaikoista sijaitsee ylemmässä pysäköintikerroksessa (P1).

Latauspisteitä on kahdenlaisia: 22 kW latauspisteitä sekä 10 teholatauspaikkaa, joissa maksimiteho on 87,5 kW. Lippulaivan latauslaitteiden palveluntarjoaja on Plugit. Lataukseen käytetään Plugit Cloud -sovellusta tai selainversiota.

 LATAUSHINNASTO

                 Pikalataus: 0,33 euroa / min

                 AC-lataus: 0,29 euroa /kWh
               

Liikkumisesteisen P-tunnuksen lisäetu

Lippulaiva tarjoaa lisäksi liikkumisesteisen pysäköintitunnuksen omistaville ylimääräisen tunnin pysäköintiaikaa, jolloin ilmainen pysäköintiaika on yhteensä 3 h. Edun saat näyttämällä pysäköintitunnuksen 1. kerroksen R-kioskin infopisteellämme. Ilmainen lisätunti yhdistetään auton rekisterinumeroon tai Moovy-käyttäjän puhelinnumeroon.

Liityntäpysäköinti

Joukkoliikenteen asiakkaille tarkoitettu liityntäpysäköinti löytyy P2-kerroksesta. Liityntäpysäköinti käynnistyy näyttämällä HSL:n mobiililippua tai -korttia lukijalaitteelle ennen sisäänajoa.

Liityntäpysäköinnin hinta on 2€ / 12h, lisätunnit 2€ / h.

HSL:n kortin lukulaitteet löytyvät sisäänajoramppien yhteydestä ja rampeilta liityntäpysäköintipaikoille ohjaa lattiaan maalattu oranssi viiva. Liityntäpysäköintipaikkojen pysäköintiruudut ovat merkitty sinisellä värillä.

Vihreällä valolla merkityt vaaleanpunaiset paikat P2-kerroksessa ovat asiakaskäyttöön.

Asukaspysäköintipaikat sijaitsevat P2-kerroksessa ja ovat merkitty vaaleanpunaisella värillä.

Message banner icon HELPPO TULLA NÄPPÄRÄ ASIOIDA JA AINA KIVA PALATA!