LIPPULAIVAN PALVELUT

LIPPULAIVAN PALVELUT

decorative
LIPPULAIVAN PALVELUT

LIPPULAIVAN PALVELUT

PARASTA PALVELUA TÄÄLLÄ LÄNNESSÄ

Kyllähän se tuppaa hymyilyttämään, kun lähipalvelut eivät olekaan kaukana. Uudessa Lippulaivassa on nimittäin aika lailla kaikki tarpeellinen ja vähän päälle: Pienille vipeltäjille yksityinen päiväkoti Pilke, terveyspalveluita tasaisesti kaikille sekä kunnon kokoinen Elixia-liikuntakeskus. Julkisten palvelujen juhlaa tarjoaa Espoonlahden uusi aluekirjasto, joka on varta vasten espoonlahtelaisille mietitty. Kirjaston yhteydestä löytyy myös Espoo-info. Helppo tulla, näppärä käydä ja aina kiva palata!

On tekosyitä ja sitten on ekosyitä. Me kannatamme jälkimmäistä myös käytännössä.

LUE LISÄÄ

Lippulaivan liikelistauksesta löytyy vanhoja tuttuja ja ihan uusia juttuja.

LUE LISÄÄ

title

ESPOONLAHDEN ALUEKIRJASTO

Kuuluuko aika tänään dekkarin, fantasian vai tietokirjallisuuden parissa? Julkisten palvelujen juhlaa on Espoonlahden uusi aluekirjasto, joka on varta vasten espoonlahtelaisille mietitty. Upouusi ja uniikki aluekirjasto on suunniteltu erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin ja se sijoittuu keskuksen 3. kerrokseen noin 3000 neliön alueelle. Kirjastossa on kattava lasten ja nuorten osasto, keittiöpaja ja 200 hengen monitoimitila, jota voi hyödyntää erilaisiin tapahtumiin. Kirjaston yhteydesä löytyy myös ikioma piha-alue.

Espoonlahden Espoo-info sijaitsee aluekirjaston yhteydessä. 

Tutustu kirjastoon

title

PÄIVÄKOTI PILKE

Päivän ohjelmassa loputtomasti leikkiä, hervotonta hihitystä ja makeita päiväunia. Espoonlahdessa sijaitseva Pilke Playschool on lämminhenkinen englannin­kielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään kielitaitoa. Päiväkodissa toteutetaan suomalaista varhais­kasvatus­suunnitelmaa englannin kielellä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen: päiväkodissa retkeilläänkin usein puistoissa, museoissa, kirjastossa ja muissa kulttuuri­kohteissa. Päiväkoti Pilke avaa ovensa elokuussa 2022.

title

KIERRÄTYS & PULLONPALAUTUS

Kierrättäminen, mikä mainio ekosyy piipahtaa Lippulaivassa! Lippulaivasta löytyy kaksi pullonpalautuspistettä, jotka sijaitsevat P1-tasolla. Toisen palautuspisteen yhteydessä sijaitsee myös Rinki-ekopiste, jonne voi tuoda kierrätettäväksi lasia, pahvia, energiajätettä, metallia, kartonkia, loisteputkia ja paristoja.

title

LASTENHOITOHUONE

Vessatauko, välipala-aika tai imetyshetki? Lippulaivan tilavassa lastenhoitohuoneessa voi mukavasti hoita pienempää vierailijaa olipa kyseessä sitten imetys, ruoan lämmitys, vaipan vaihto tai vessakäynti. Lippulaivan lastenhoitohuone sijaitsee keskuksen 2. kerroksessa ravintoloiden läheisyydessä ja sieltä on suora yhteys leikkipaikkaan.

title

LEIKKIPAIKKA

Ensin leikitään hippaa, sitten piilosta - Lippulaivan iloisessa leikkipaikassa hommat lyödään päivittäin ihan leikiksi. Leikkipaikan hauskoissa peleissä on huomioitu myös vastuullisuus ja leikkipaikasta löytyykin esimerkiksi kierrätysteemaisia pelejä. Leikkipaikka sijaitsee keskuksen 2. kerroksessa ravintoloiden läheisyydessä ja sieltä on suora yhteys lastenhoitohuoneeseen.

title

PANKKIAUTOMAATTI

Massi, fyrkka, tuohi, raha, pätäkkä – talletetaanko vai nostetaanko? Lippulaivan pankkiautomaatit (2 kpl) sijaitsevat katutasossa metron sisäänkäyntien läheisyydessä R-kioskia vastapäätä. K-Supermarketin luona sijaitsee myös Nordean laskunmaksuautomaatti.

POSTIN PALVELUT

Postin noutopiste sijaitsee K-Supermarketissa Lippulaivan 1. kerroksessa. Voit myös lähettää etukäteen maksetut paketit HELPOSTI-koodilla.

Pakettipisteen (DHL, Matkahuolto, Postnord) ja Postin pakettiautomaatit sijaitsevat 1. kerroksessa, Subwayn ja Kukkakaaren vieressä. Lisäksi löydät Postin pakettiautomaatit K-Supermarketista. Smartmilen (DB Schenker, DHL, Matkahuolto, Postnord) pakettipiste sijaitsee Prisman puoleisessa P1-parkkiaulassa. Helpoiten pääset automaatin luokse Prismaa vastapäätä olevilla hisseillä tai Prisman ja ravintolamaailma KOGGIN välissä olevaa liukutasoa käyttäen.

Postin kirjelaatikko sijaitsee Espoonlahdenkadun puoleisella sisäänkäynnillä K-Supermarketin päädyssä.

MUUT PALVELUT

Päivittäistavarakauppapalvelut: 
K-Supermarket, Prisma, Lidl, Tokmanni ja Alko.

Prisman ja K-Supermarketin noutopisteet sijaitsevat parkkihallissa.

Tilavan Elixian kuntosalin sekä Terveystalon löydät 3. kerroksesta. 

Meillä on myös ilmainen Wifi.

Message banner icon ANNA ARJEN HYMYILYTTÄÄ.