decorative

Blue Lagoon Beauty

decorative

Blue Lagoon Beauty

The Blue Lagoon Beauty Lippulaiva salon opens on 23 May 22, and offers versatile and trendy beauty care services. Our cosmetology services include high-quality Medik8 facials, effective acid treatments, quick Beauty Bar facials and effective Dermapen microneedling. In our range of services you will find several pedicures, permanent tinting and sugaring. In addition, our range includes trendy Lash and Brow Lift services as well as nail services. You can find us from the private entrance on the street level next to the other main doors of Lippulaiva. Welcome to enjoy all the lovely treatments of our professionals!


Lippulaiva 2. floor
Opening hours
Mon-Fri 07.30-21
Sat 09-17
Sun 12-18
www.bluelagoon.fi
info@bluelagoon.fi
+358440411622

Tips & offers

Kynnet kauniiksi!
valid: 24.11.-25.12.
Kynnet kauniiksi!
Uusi yksivärinen geelilakkaus
50 €

Viimeistele pikkujoulutyylisi kestävällä ja kauniilla geelilakkauksella tai hanki palvelu joululahjaksi! Valikoimastamme löytyy myös näyttäviä koristeellisia lakkauspalveluita sekä uudet all inclusive MINI -koristelut kynsille!
Lahjavinkki:
valid: 24.11.-25.12.
Lahjavinkki:
HydraFacial Signature -kasvohoito
109 €

Monipuolinen HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille! Kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen teknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät alipaineimulla, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle mahtavan kuulauden.
Lahjavinkki:
valid: 24.11.-25.12.
Lahjavinkki:
Kattava pedicure all inclusive
120 €

Erinomainen hemmottelulahjakortti, jonka lahjansaaja voi käyttää talven kuivattamien jalkojen hoitoon tai lomaan valmistautumiseen! Sis. kylvyn, kynsien ja kovettumien hoidon, jalkahieronnan, kuorinnan, naamion ja kesto- tai geelilakkauksen.
Lahjaksi ihon hemmottelua
valid: 24.11.-25.12.
Lahjaksi ihon hemmottelua
60 min. Medik8-kasvohoito
80 €

Hoito sopii kaiken ikäisille miehille ja naisille, ja suosittelemme hoitoa erityisesti asiakkaille, joiden ihoa ei ole hoidettu vähään aikaan sekä asiakkaille, jotka toivovat kasvohoidolta sekä tuloksia että hemmottelua!
Lahjavinkki:
valid: 24.11.-25.12.
Lahjavinkki:
Lash & Brow Lift -kombohoito
125 €

Tällä suositulla trendihoidolla ripset ja kulmat saadaan pidettyä kauniina useita viikkoja! Suosittelemme hoitoa kun toiveissa on saada ripsiin ja kulmiin luonnollista näyttävyyttä helposti ja pitkäkestoisesti.
Laadukkaat lahjakortit
valid: 24.11.-25.12.
Laadukkaat lahjakortit
Valitse palvelu tai haluamasi summa

Lahjakortti kauneushoitolaan on suosittu klassikkolahja! Lahjaksi suosittelemme hemmottelevia kasvo- ja jalkahoitoja sekä trendipalveluita kuten geelilakkaus sekä Lash ja Brow Lift -hoidot. Liikkeestä ostetut lahjakortit pakataan lahjarasioihin!