decorative

Synsam Lippulaiva

decorative

Synsam Lippulaiva

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Meiltä löydät kehykset ja linssit joka tyyliin – kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Kehyksissä ja aurinkolaseissa löydät meiltä laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut. Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Tervetuloa tutustumaan ja kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta. Löydät meidät kauppakeskuksen katutasolta, 1. kerroksesta.


Lippulaiva 1. kerros
Aukioloajat
Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18
synsam.fi
lippulaiva@synsam.fi
+358 10 237 2171

VINKIT & TARJOUKSET

Aurinkolasit -20 %
Voim: 3.5.-31.5.
Aurinkolasit -20 %
Kaikki aurinko- ja urheilulasit

Synsamilla on laaja valikoima trendikkäitä ja klassisia aurinkolaseja sekä miehille että naisille nyt -20 %:n alennuksella. Ei pidä unohtaa myöskään perheen pienimpien silmiä: meiltä saat aurinkolasit lapsille 100-prosenttisella UV-suojalla.
Synsam Lifestyle
Voim: 3.5.-31.5.
Synsam Lifestyle
-20% ja 1kk ilmaiseksi

Sinun ei tarvitse ostaa silmälaseja, kiinteällä kuukausihinnalla saat käyttöösi vähintään kolmet silmälasit, ja uudet linssit vaihdat aina näön muuttuessa.
Ota 2 maksa 1
Voim: 3.5.-31.5.
Ota 2 maksa 1
Tarjous voimassa toistaiseksi

Koskee kaikkia silmä- ja aurinkolaseja omilla voimakkuuksilla. Varaa aika ilmaiseen näöntarkastukseen jo tänään! Tervetuloa!
Silmälääkäri palvelut
Voim: 3.5.-31.5.
Silmälääkäri palvelut
Synsam Lippulaivassa

Silmätauteihin erikoistuva lääkäri Amar Sharhan pitää meillä vastaanottoa maanantaisin. Ajan voit varata liikkeestämme tai soittamalla Mehiläisen asiakaspalveluun p. 010 414 00. Tervetuloa!
Kehykset -50%
Voim: 3.5.-31.5.
Kehykset -50%
Tarjous voimassa toistaiseksi.

Kaikki kehykset -50% kun ostat silmälasit! Tule tutustumaan laajaan kehysvalikoimaamme ja hanki kevääseen uudet silmälasit Synsam Lippulaivasta!