decorative
ME LIPPISLÄISET – JUNGLE JUICE BAR

decorative
ME LIPPISLÄISET – JUNGLE JUICE BAR

ME LIPPISLÄISET – JUNGLE JUICE BAR

24.6.2024

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liikkeen nimi
Jungle Juice Bar

Haastateltavat
Kiia Sirpoma

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdutusviikollanne 24.–30.6.? Onko teillä jotakin ohjelmaa ilahdutusviikolla?
Ilahdutusviikolla tarjoamme vanhan tutun inkiväärishotin sekä raikkaan vihersmoothien Green frogin upeaan tarjoushintaan! Inkiväärishotti 1,5 € (norm. 2,49 €) ja Green Frog 4 dl / 4,49 € (norm. 6,99 €) ja 6 dl / 5,99 € (norm. 8,49 €).

Jos nälkä yllättää tai kahvihammasta kolottaa, missä kahvilassa tai ravintolassa piipahdatte Lippulaivassa? Miksi?
Picnic on oma vakkarilounaspaikkani. Ystävien kanssa tykkään vapaa-ajalla käydä myös eri aasialaisissa ravintoloissa, joita täällä Lippulaivassa onkin useampi!

Mikä on ns. kestosuosikki liikkeestänne (tuote tai palvelu)?
Ehdoton suosikkijuomamme on Pink Panther! Se sopii vauvasta vaariin ihan jokaiselle ja onkin ihan syystä menestyvin smoothie koko yrityksessä.

Entäpä sitten tällä hetkellä pinnalla oleva hittituote tai -palvelu?
Nyt lämpötilojen noustessa blendimme, eli blendatut mehut ovat nousseet taas suosioon raikkautensa vuoksi, eikä ihme!

Kerro jokin hauska yksityiskohta iloisesta joukostanne?
Useampi meistä puhuu äidinkielenään ruotsia, mikä onkin hauska, sillä Lippulaivan lähistöllä onkin ruotsinkielinen koulu ja kieltä kuuluukin täällä todella usein. Yllättävän moni hämmentyy, kun henkilökuntamme vastaakin heille ruotsiksi.

On tekosyitä ja on ekosyitä. Mitä pieniä tai suuria vihreitä tekoja liikkeenne tekee?
Olemme hyvin tarkkoja FIFO:sta (eli first in, first out) ympäristön kannalta, kuten ravintola-alalla kuuluukin. Hyödynnämme vitriiniä ahkerasti, mikäli jotain raaka-ainetta onkin totuttua enemmän. Esimerkiksi, jos banaania on paljon tai ne ovat tummenemassa, laitamme vitriiniin valmiiksi enemmän banaanipohjaisia juomia.

Kierrätämme päivän päätteeksi roskat aina huolellisesti ja kannustamme asiakkaita palauttamaan meille Jungle at home -smoothiepakkauksiamme, jotka viemme kierrätykseen. Asiakas saa tästä samalla haluamastaan smoothiesta 20 % alennuksen.

ResQ-sovellus on meidän kaikista näkyvin ekotekomme. Jos valmis juoma ei ole mennyt halutun ajan sisään vitriinistä, laitamme sen tarjoukseen ResQ-sovellukseen, joka onkin monen suuressa suosiossa ekotekojen takia!

Sana on vapaa!
Meidän yhteisenä missiona on luoda ympärillemme hyvää energiaa ja edistää terveellisiä elämäntapoja. Lippulaivasta löydät meistä itsellesi “akkujen latauspaikan”. Joka päivä, yksi smoothie kerrallaan.
Lisätietoja Jungle Juice Barista
Levitämme hyvää energiaa tuoreiden ja herkullisten smoothiemme ja muistettavien kohtaamisten merkeissä! Smoothiemme ovat täynnä vitamiineja ja hivenaineita hedelmistä ja vihanneksista. Smoothiet valmistetaan alusta alkaen paikan päällä ja kaikki mehumme ovat tuorepuristettuja. Emme koskaan lisää tuotteisiimme sokeria tai muita lisäaineita. Terveelliset ja herkut smoothiemme sopivat erinomaisesti niin aamu- kuin välipalaksi tai jopa lounaan korvikkeeksi.