decorative
ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

decorative
ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

20.5.2024

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liikkeen nimi
Dosva Decor

Haastateltavat
Silvija & Oona


Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdutusviikollanne 20.–26.5.? Onko teillä jotakin ohjelmaa ilahdutusviikolla?
Ilahdutusviikkomme aikana löydät meiltä paljon tuotteita erityisen edullisilla, alennetuilla hinnoilla! Valmiiksi alennettujen tuotteiden lisäksi saat -15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. Tarjous ei koske huonekaluja. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään.

Mikä on lempi- tai luottoliikkeenne Lippulaivassa, minkä haluaisitte nostaa myös Lippiksen asiakkaiden tietoon? Miksi?
Tykkäämme välillä herkutella kahvin kanssa jotain hyvää, joten Lippulaivan K-Supermarketista löydämme aina niin herkullisia leivonnaisia, siellä on oikein runsas valikoima erilaisia vaihtoehtoja!


Jos nälkä yllättää tai kahvihammasta kolottaa, missä kahvilassa tai ravintolassa piipahdatte Lippulaivassa? Miksi?
Meidän molempien suosikki täällä on ravintola Pomo D'or! Sieltä saa todella herkullista pizzaa ja aina niin ystävällistä palvelua!


Mikä on ns. kestosuosikki liikkeestänne (tuote tai palvelu)?
Asiakkaamme hyvin usein kehuvat ja ihastuvat hyvään tuoksuun myymälässämme. Meidän kestosuosikkimme on ehdottomasti meidän kodintuoksuvalikoimamme! Huonetuoksut ovat asiakkaidemme sekä meidän ehdottomia luottotuotteitamme, sillä niissä on aivan ihanat tuoksut saatavilla, sekä ne ovat todella pitkäkestoisia ja riittoisia!


Huonetuoksujemme lisäksi kodintuoksuistamme löytyy uusimpina hurmaavan tuoksuiset puhdistussprayt kodin yleiseen puhdistukseen sekä lasi- ja ikkunapinnoille. Näiden kanssa siivoamisesta tulee päivittäistä lempipuuhaa!


Entäpä sitten tällä hetkellä pinnalla oleva hittituote tai -palvelu?
Tämän kevään hitti ovat olleet meidän kestokukkamme! Olemme saaneet niin paljon iloisia kommentteja siitä, kuinka aidoilta ja kauniilta meidän kestokukkamme näyttävät ja kuinka erilaisia kestokukkia yhdistelemällä voi luoda ihania, kestäviä kimppuja ja asetelmia jokaiseen kodin huoneeseen keittiöstä parvekkeelle. Meidän hyvin aidon näköiset kestotulppaanimme ovat erityisesti herättäneet ihastusta, ne menevät aivan aidoista tulppaaneista, eivätkä kuihdu ollenkaan!


Kertokaa jokin hauska yksityiskohta iloisesta joukostanne?
Koska me olemme kahden henkilön tiimi, työtehtävämme myymälässä ovat todella monipuolisia! Esimerkiksi toisena hetkenä me pyyhimme pölyjä ja siivoamme myymälää ja toisena poseeraamme mallina tai toimimme valokuvaajana kuvatessamme tuotekuvia tai materiaalia meidän someen. Me nautimme tästä monipuolisuudesta kovasti!


Kertokaa jokin mieleenpainuva tapahtuma tai kohtaaminen Lippulaivan historiasta.
Ehdottomasti meille mieleenpainuva tapahtuma on ollut se, kun saimme toimia Hope ry:n joululahjakeräyksen lahjojen keräyspisteenä viime jouluna. Kohtasimme niin ihania ja koskettavia hetkiä, kun ihmiset toivat ostamiaan lahjoja vähävaraisten lasten ja nuorten keräykseen myymäläämme, josta ne välitettiin keräyksen kautta niitä tarvitseville. Kaikki ne keskustelut ja kohtaamiset tämän keräyksen parissa olivat todella sydäntä lämmittäviä, ja muistamme ne vielä pitkään. <3

On tekosyitä ja on ekosyitä. Mitä pieniä tai suuria vihreitä tekoja liikkeenne tekee?
Me valitsemme tuotteemme myyntiin huolellisesti sekä valikoimme pääasiassa tuotteita, jotka ovat luonnollisia ja luonnonmateriaaleista valmistettuja. Meiltä voi löytää käsityönä puusta valmistettuja huonekaluja ja muita kodintuotteita.

Meidän suitsukkeemme on valmistettu Intiassa hyötykäyttämällä temppelinkukkajätettä, ja ne ovat myös täysin orgaanisia. Monet kynttilämme on valmistettu luonnollisista, kasvipohjaisista materiaaleista, kuten soija- ja rapsivahasta, jotka ovat täysin biohajoavia ja joissa on käytetty vain luonnollisia tuoksuja.

Löydät meiltä myös 100 % kierrätysmateriaaleista valmistettuja kauniita ja kestäviä kestokasseja! Lisäksi me käytämme uudelleen lähes kaiken pakkausmateriaalin sekä hyödynnämme mahdollisimman paljon luovuuttamme siinä, että voimme paketoida lahjoja kauniisti vaikkapa vanhoihin aikakauslehtiin!

Sana on vapaa!
Me Dosva Decorilla haluamme aina muistuttaa asiakkaitamme siitä, kuinka voimme luoda jokaisesta arkisestakin hetkestä vieläkin erityisempiä ja mieleisiä luomalla kotiin tunnelmaa huomioimalla ne pienimmätkin yksityiskohdat. Olemme täällä aina valmiina auttamaan sinua löytämään näitä mielekkäitä arjen ilahdutuksia – kauniita yksityiskohtia kotiisi tai etsimään täydelliset lahjat rakkaillesi. Lämpimästi tervetuloa meille 2. kerrokseen!Lisätietoja Dosva Decorista
Dosva Decor on sisustus- ja lifestyle-tuotteisiin keskittyvä perheyritys, joka toimii suurella sydämellä yhdistellen tarinoita Intiasta, Liettuasta ja Suomesta. Meille yksityiskohdat ovat ensiarvoisen tärkeitä. Keskitymme niihin sekä tuotteitamme valitessa että niiden tuomisessa esille myymälässämme ja aivan erityisesti palvelussamme. Meiltä löydät paljon kaunista ja ainutlaatuista omaan kotiisi, mökillesi, mihin tahansa… Myös lahjaksi! Meillä on myös upea valikoima uniikkeja, käsintehtyjä mangopuisia huonekaluja!