decorative
ME LIPPISLÄISET – UNELMAKOTI SHOP

decorative
ME LIPPISLÄISET – UNELMAKOTI SHOP

ME LIPPISLÄISET – UNELMAKOTI SHOP

15.4.2024

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liikkeen nimi
Unelmakoti Shop

Haastateltavat
Kauppias Nata Hirvonen

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdutusviikollanne 15.–21.4.?
Ilahdutusviikolla tarjoamme kaikille asiakkaillemme kaikista normaalihintaisista tuotteista -30 % koko viikon ajan. Lisäksi arvomme myymälässä yhden 100 € arvoisen lahjakortin yhteystietonsa jättäneiden asiakkaiden kesken.

Mikä on lempi- tai luottoliikkeesi Lippulaivassa, minkä haluaisit nostaa myös Lippiksen asiakkaiden tietoon? Miksi?
Ehdottomasti suosikki ja luottoliikkeeni on Dosva Decor -sisustusliike. Sieltä löydän parhaimmat kodin sisustustuotteet, jotka eroavat massasta. Kun tarvitsen kauneudenhoitopalveluita, suuntaan Kauneusstudio Topcoatiin. Sieltä saan ripset, kynnet ja hiukset kuntoon.


Jos nälkä yllättää tai kahvihammasta kolottaa, missä kahvilassa tai ravintolassa piipahdat Lippulaivassa? Miksi?
Jungle Juice Barissa. Rakastan heidän piristäviä ja värikkäitä smoothieita. Nälän yllättäessä takuuvarmat ravintolat omaan mieleeni ovat Pomo d’or ja Pancho Villa.

Mikä on ns. kestosuosikki liikkeestänne (tuote tai palvelu)?
Meillä kestosuosikit ovat joggerit, pukeutumistopit ja pellavatuotteet, joiden kysyntää on ympäri vuoden.

Vaikka pellavavaate mielletään monesti kesävaatteeksi, pellava on tosissaan ihana myös syksyllä ja talvellakin. Viileämmällä kelillä se käy loistavasti kerrospukeutumiseen, ja pellavahan on luonnonmateriaalia ja hengittävä ja tosi miellyttävän tuntuinen ihoa vasten.

Joggerit, minun suosikki ja kiva huomata että on myös meidän asiakkaiden, nämä takuuvarmat housut sopivat monen naisen vartalomallille. Käy rentoon pukeutumiseen, mutta voi yhdistää myös juhla-asuun.


Entäpä sitten tällä hetkellä pinnalla oleva hittituote tai -palvelu?
Myymälään on saapunut paljon ihania sisustustekstiilejä kysyttyjen vaatteiden lisäksi. Uudet sisustustekstiilit ovat 100 % luonnonmateriaalia ja käsinkudottuja. Matot ja tyynynpäälliset ovat tällä hetkellä ehdottomasti hittituotteita, ja asiakkaat ovat ottaneet uusia tuotteitamme hyvin vastaan.


Kerro jokin hauska yksityiskohta iloisesta joukostanne?
Meidän tiimimme on varustettu hyvällä huumorintajulla. Säännöllisesti jätetään toisillemme hauskoja mutta myös kannustavia heippalappuja taukohuoneeseen. Meidän työporukka on myös herkkujen suurkuluttaja ja taukohuoneesssa minulla on usein henkilökunnalle suklaata, pullaa ja karkkia. Muistan kerran, kun yksi myyjistä laittoi minulle viestiä ennen hänen työvuoron alkua ja pyysi, että piilottaisin kaikki herkut, muuten hän ei uskalla tulla töihin. Siitä olemme saaneet hyvät naurut.

Kertokaa jokin mieleenpainuva tapahtuma tai kohtaaminen Lippulaivan historiasta.
Metron avajaiset ja joulutapahtumat ovat jääneet erityisesti mieleen.

On tekosyitä ja on ekosyitä. Mitä pieniä tai suuria vihreitä tekoja liikkeenne tekee?
Panostamme tuotteiden laatuun ja hyviin materiaaleihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Haluamme omalla toiminnallamme toimia ekologisten arvojen mukaisesti. Me muun muassa kierrätämme pakkausmateriaalit mahdollisimman tehokkaasti käyttämällä ne uudelleen verkkokaupan tilauksissa. Valikoimastamme löytyy myös kierrätettyjä sisustustuotteita. Suosimme tuotteissamme luonnonmateriaalia. Suurin osa sisustustekstiileistämme sekä puutuotteistamme on käsityönä valmistettuja.

Sana on vapaa!
Kiitos asiakkaillemme lämpimästä vastaanotosta tuotteitamme kohtaan, ihanista kohtaamisista ja kivoista juttutuokioista. Välillä asiakkaiden kanssa nauretaan vatsamme kipeiksi, mukaan mahtunut myös hetkiä kun itkemme ja tuemme toisiamme elämän kovassa työssä. Toivotamme asiakkaillemme mukavaa ja aurinkoista kevättä. Lämpimästi tervetuloa ostoksille, me olemme täällä teitä varten.


Lisätietoja liikkeestä
Unelmakoti shop aloitti alkuun tuomalla maahan erilaisia sisustustuotteita, pienhuonekaluja sekä kodin tekstiilejä. Covidin aikaan toimintaa laajennettiin myös tuomalla naisten vaatteita ja asusteita myyntiin. Koko konsepti hieman muuttui, ja nyt vaatteet ovatkin meidän yksi myydyimmistä tuotteistamme ja sisustusta on tietoisesti vähennetty. Tämä konsepti toimii meille ainakin toistaiseksi parhaiten.