decorative
Lippulaivan kukkiva kevät

decorative
Lippulaivan kukkiva kevät

Lippulaivan kukkiva kevät

5.4.2024

Kevät puhkesi kukkaan Espoonlahdessa tuoden mukanaan raikkaat tuulet ja värikkäät valikoimat! Ja helppo on myös meidän ihmisten kukoistaa, kun aurinko korostaa kutreja ja kevätkuoseja

Lippulaiva on nyt täynnä ihania mahdollisuuksia! Tule laittamaan kevätkuosit kohdilleen, sillä Lippiksen muotiliikkeissä tunnetaan uuden sesongin parhaat tärpit ja suositukset. Samalla reissulla voit suoristaa suortuvat ja hemmotella kevätihoasi kauneuden ja terveyden erikoisliikkeissä. Pistäydy myös herkuttelemassa Lippulaivan ravintoloissa ja nauti kupponen kuumaa viihtyisissä kahviloissa. Samalla voit pohtia, vaihtaisitko uudet verhot kevätsiivouksen yhteydessä ja millaiset lahjat paketoit kevään valmistujaisiin ja muihin tuleviin juhliin! 

 

Lippulaivan mehiläispäivä 17.5.

Kaislikossa suhisee ja katolla surisee! Lippulaivan viherkatolla asustavat mehiläiset ovat heränneet talvihorroksestaan. Maailman mehiläispäivää vietetään maanantaina 20.5. ja perjantaina 17.5. klo 15–19 Lippulaivassa pääseekin maistelemaan Lippiksen mehiläisten omaa hunajaa sekä tutustumaan mehiläisiin lasipesän läpi mehiläisten hoitajan johdolla (lasipesä paikalla riippuen mehiläisten kevätkehityksestä). Luvassa myös makea arvonta, jossa kaksi onnekasta voi voittaa Lippulaivan omaa hunajaa sekä muita pölyttäjäteemaisia tuotteita! 

Paikka: 2. krs Lindexin edustalla

Lisäksi keskuksessa voi myös bongata 17.5. klo 14-17 KONEen turvallisuusmaskotin Perttu-norsun, joka opastaa lapsia turvalliseen liikkumiseen hisseissä ja liukuportaissa. Pertulta saa KONEen puuhakirjoja sekä halutessaan pikkuväki pääsee suorittamaan hissin ja liukuportaiden ajokorttia!


Lippulaiva avaa uusia liikkeitä! 

Uutta on tapahtunut, kun Ravintola Factory  on avannut lounasravintolan kauppakeskuksen 2. kerrokseen täydentäen näin Lippulaivan kysyttyä lounastarjontaa. Factoryssa tarjoillaan ravintolan omassa keittiössä valmistettua ruokaa kattavasta buffetista, johon sisältyvät kaikki alkukeitosta salaattipöytään ja lämpimään noutopöytään sekä lounaan kruunaavaan kahviin ja jälkiruokaan.

Kevään aikana keskukseen on auennut myös nuudeliravintola Jumbowl,veneilyliike Storm Marinen pop up, jonka löydät Sinsayn vierestä sekä 24 Pesula, joka palvelee asiakkaita 2.kerroksessa Tokmannin vieressä. Torstaina 16.5. 2. kerkosekssa vietetääm lastenvaatteiden second hand -myymälä Minibuffetin avajaisa.

Tutustu liikevalikoimaan

 

Sihahtavaa simaa ja makeita munkkeja  tule hakemaan vappupallo Lippiksestä 27.4.

Kauppakeskus Lippulaivassa pääset kuplivaan vapun tunnelmaan ja hankit kaikki vapun tunnelmanluojat monipuolisista erikoisliikkeistämme. 

Meiltä löydät myös kolme täyden palvelun päivittäistavarakauppaa – K-Supermarketin, Lidlin ja Prisman. Sekä tietysti nopeiden täsmäostosten Tokmannin ja Alkon. Vappukattaus täytyy kauppojen runsaasta valikoimasta yhdellä vappuhuiskan heilautuksella!

Lauantaina 27.4. klo 12 alkaen keskuksessa jaetaan 300kpl folioisia tikkuilmapalloja hauskoilla hahmoilla. Jako kestää niin kauan kuin palloja riittää ja tapahtuu kiertävästi keskuksessa.  

Tervetuloa tekemään vappu Lippulaivaan!

Tutustu liikkeeisiin 

 


 

Kahvia, lahjakortteja ja sesongin uutuuksia!  

Onko äitienpäivälahja vielä hakusessa tai kaipaatko inspiraatioita kevään & kesän juhlapukeutumiseen ja kattauksiin? Kolottaako kahvihammasta tai haluaisitko löytää lahjakortin johonkin Lippulaivan liikkeeseen? Tervetuloa Lippikseen lauantaina 4.5. klo 12-16! Essi Laitinen on paikalla kertomassa liikkeiden vinkkejä, 2. kerroksessa järjestetään kahvitarjoilu ja keskukseen piilotetaan 5kpl 20 euron arvoisia lahjakortteja aina tasatunnein klo 12,13,14 & 15! 

Lauantain 4.5. ohjelma:

Kahvitarjoilu 2.kerroksessa klo 13 alkaen. Kahvia luvassa 250 ensimmäiselle. 

Lahjakorttipiilot klo 12, 13, 14 & 15. Tasatunnein piilotamme 5 kpl 20 euron arvoista lahjakorttia ympäri keskusta. 

 


Kevään juhlat ja menot:

Nuorten rekrytointipäivä 24.4.

Vappupallojako 27.4.

Vappu 1.5.

Kahvitarjoilu & lahjakorttipiilot 4.5.

Helatorstai 9.5.

Äitienpäivä 12.5.

Mehiläispäivän tapahtuma 17.5.

Koulujen päättäjäiset 1.6.

Katso poikkeusaukioloajat