decorative
Lippulaivan kukkiva kevät

decorative
Lippulaivan kukkiva kevät

Lippulaivan kukkiva kevät

5.4.2024

Kevät puhkesi kukkaan Espoonlahdessa tuoden mukanaan raikkaat tuulet ja värikkäät valikoimat! Ja helppo on myös meidän ihmisten kukoistaa, kun aurinko korostaa kutreja ja kevätkuoseja

Lippulaiva on nyt täynnä ihania mahdollisuuksia! Tule laittamaan kevätkuosit kohdilleen, sillä Lippiksen muotiliikkeissä tunnetaan uuden sesongin parhaat tärpit ja suositukset. Samalla reissulla voit suoristaa suortuvat ja hemmotella kevätihoasi kauneuden ja terveyden erikoisliikkeissä. Pistäydy myös herkuttelemassa Lippulaivan ravintoloissa ja nauti kupponen kuumaa viihtyisissä kahviloissa. Samalla voit pohtia, vaihtaisitko uudet verhot kevätsiivouksen yhteydessä ja millaiset lahjat paketoit kevään valmistujaisiin ja muihin tuleviin juhliin! 

Lippulaiva avaa uusia liikkeitä! 

Uutta on tapahtunut, kun Ravintola Factory  on avannut lounasravintolan kauppakeskuksen 2. kerrokseen täydentäen näin Lippulaivan kysyttyä lounastarjontaa. Factoryssa tarjoillaan ravintolan omassa keittiössä valmistettua ruokaa kattavasta buffetista, johon sisältyvät kaikki alkukeitosta salaattipöytään ja lämpimään noutopöytään sekä lounaan kruunaavaan kahviin ja jälkiruokaan.

Kevään aikana keskukseen aukeaa myös nuudeliravintola Jumbowl, lastenvaatteiden second hand -myymälä Minibuffet, veneilyliike Storm Marinen pop up, jonka löydätkin jo 2. kerroksesta Sinsayn vierestä sekä 24 Pesula, joka palvelee jo asiakkaita 2.kerroksessa Tokmannin vieressä.

Tutustu liikevalikoimaa

 

 

Sihahtavaa simaa ja makeita munkkeja  tule hakemaan vappupallo Lippiksestä 27.4.

Kauppakeskus Lippulaivassa pääset kuplivaan vapun tunnelmaan ja hankit kaikki vapun tunnelmanluojat monipuolisista erikoisliikkeistämme. 

Meiltä löydät myös kolme täyden palvelun päivittäistavarakauppaa – K-Supermarketin, Lidlin ja Prisman. Sekä tietysti nopeiden täsmäostosten Tokmannin ja Alkon. Vappukattaus täytyy kauppojen runsaasta valikoimasta yhdellä vappuhuiskan heilautuksella!

Lauantaina 27.4. klo 12 alkaen keskuksessa jaetaan 300kpl folioisia tikkuilmapalloja hauskoilla hahmoilla. Jako kestää niin kauan kuin palloja riittää ja tapahtuu kiertävästi keskuksessa.  

Tervetuloa tekemään vappu Lippulaivaan!

Tutustu liikkeeisiin 

 


Kahvia, lahjakortteja ja sesongin uutuuksia!  

Onko äitienpäivälahja vielä hakusessa tai kaipaatko inspiraatioita kevään & kesän juhlapukeutumiseen ja kattauksiin? Kolottaako kahvihammasta tai haluaisitko löytää lahjakortin johonkin Lippulaivan liikkeeseen? Tervetuloa Lippikseen lauantaina 4.5. klo 12-16! Essi Laitinen on paikalla kertomassa liikkeiden vinkkejä, 2. kerroksessa järjestetään kahvitarjoilu ja keskukseen piilotetaan 5kpl 20 euron arvoisia lahjakortteja aina tasatunnein klo 12,13,14 & 15! 

Lauantain 4.5. ohjelma:

Kahvitarjoilu 2.kerroksessa klo 13 alkaen. Kahvia luvassa 250 ensimmäiselle. 

Lahjakorttipiilot klo 12, 13, 14 & 15. Tasatunnein piilotamme 5 kpl 20 euron arvoista lahjakorttia ympäri keskusta. 

 


Kevään tulevat juhlat ja menot:

Nuorten rekrytointipäivä 24.4.

Vappupallojako 27.4.

Vappu 1.5.

Kahvitarjoilu & lahjakorttipiilot 4.5.

Helatorstai 9.5.

Äitienpäivä 12.5.

Mehiläispäivän tapahtuma 17.5.

Koulujen päättäjäiset 1.6.

Katso poikkeusaukioloajat