decorative
ME LIPPISLÄISET – BLUE LAGOON

decorative
ME LIPPISLÄISET – BLUE LAGOON

ME LIPPISLÄISET – BLUE LAGOON

4.3.2024

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liikkeen nimi
Blue Lagoon Lippulaiva

Haastateltavat
Parturi-kampaajaa Siiri K. ja kosmetologi Vilma S.

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdutusviikollanne 4.–10.3.? Onko teillä jotakin ohjelmaa ilahdutusviikolla?
Ke–su 6.–10.3. vietämme BL-Days etupäiviä. Etupäivien aikana tarjoamme etuhinnoin niin kosmetologi-, kynsi- kuin hiuspalveluita. Kurkkaa edut Blue Lagoon Lippulaivan Instagramista, Blue Lagoonin verkkosivuilta tai Lippulaivan verkkosivuilta. Julkaisemme edut heti aamusta ke 6.3.

Mikä on lempi- tai luottoliikkeenne Lippulaivassa, minkä haluaisitte nostaa myös Lippiksen asiakkaiden tietoon? Miksi?
Siirin ehdoton suosikki on Hemtex, jonka asiakaspalvelu on priimaa ja valikoima upea! Vilman suosikki on puolestaan Dosva Decor, josta saa super kauniita sisustusjuttuja. Välillä tarvitaan itsehillintää, jottei ihan kaikki tartu mukaan samalla kertaa.

Lisäksi haluamme nostaa ehdottomasti tähän myös K-Supermarketin, jossa on äärettömän herkullinen valikoima ja kaupasta on löytynyt ihan uusia lemppareita!

Jos nälkä yllättää tai kahvihammasta kolottaa, missä kahvilassa tai ravintolassa piipahdatte Lippulaivassa? Miksi?
Lounaalle Siiri suuntaa Itsudemoon, sillä hänen lempiruokansa on sushi! Lisäksi Gateaun kahvit ovat maailman parhaita, joten sieltä Siiri hakee usein lounasjälkkärin.

Vilman ehdoton suosikki on Pomo D'or. Heidän pitsansa ovat äärettömän hyviä ja valinnanvaraa riittää! Loistava lounaspaikka sekä ihanan tunnelmallinen iltaisin.

Mikä on ns. kestosuosikki liikkeestänne (tuote tai palvelu)?
Blue Lagoon Lippulaivan kestosuosikkeihin kuuluvat ehdottomasti geelilakkaukset, jotka ovatkin suosituin palvelumme. Vuodessa geelilakkauksia tehdään useita tuhansia!

Siiri itse luottaa ripsipidennyksiin – ja tämä onkin luottopalvelu kiireisen arjen keskellä! Vilman suosikkipalvelu Blue Lagoonissa on puolestaan hiusten raidoitus sekä teippipidennykset. Raidat kestävät hyvin aikaa ja teippipidennyksillä ohuet hiukset saavat ihanasti volyymia.


Entäpä sitten tällä hetkellä pinnalla oleva hittituote tai -palvelu?
Meidän hiuspuolen asiakkaat käyvät väripalveluiden välissä glossing-palveluissa. Glossing-käsittelyllä väriä saadaan kirkastettua sekä hiukset ihanan kiiltäviksi ja pehmeiksi. Hiusten kotihoitotuotteet, jotka menevät meillä aina kuumille kiville, ovat K18-hiustuotteet. Esimerkkeinä K18 Peptide Prep Detox -shampoo (syväpuhdistava) ja K18 Hair Leave-in Molecular Repair Mask.

Talven jäljiltä useat kaipaavat myös tarkempaa ihonhoitoa. HydraFacial-kasvohoidot nostattavat kevään korvilla suosiotaan. Tämä nopea sekä tehokas hoito onkin monien ykkösvalinta!

Lisäksi Mask Barimme on ollut hitti! Sheet Maskit ovat helppo ja tehokas lisä ihonhoitorutiiniin.


Kertokaa jokin hauska yksityiskohta iloisesta joukostanne?
Meidän joukossa on tosi rento ilmapiiri! Takahuoneessa juttua riittää ja nauruilta ei koskaan vältytä. Liikkeessämme on luotu myös ihania ystävyyssuhteita ja useat viettävät vapaa-aikaakin yhdessä.

Kertokaa jokin mieleenpainuva tapahtuma tai kohtaaminen Lippulaivan historiasta.
Siiri on törmännyt useammassa Lippulaivan liikkeessä vanhoihin tuttuihin esimerkiksi kouluajoilta. On ollut ilo vaihtaa kuulumisia!

On tekosyitä ja on ekosyitä. Mitä pieniä tai suuria vihreitä tekoja liikkeenne tekee?
Ilman muuta kierrätämme. Tämän lisäksi pyrimme jatkuvasti vähentämään kaikkea kertakäyttöistä. Ennen esimerkiksi käytimme kestovärjäyksissä kertakäyttöisiä suojalappuja, mutta nykyään käytämme pestäviä suojia, jotta kertakäyttötuotteiden määrä vähenee.

Sana on vapaa!
Haluamme koko tiimin kesken kiittää kaikkia asiakkaita, ilman teitä ei olisi meitä. Toivotamme myös kaikki uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan liikkeeseemme! Tänne voi tulla rentoutumaan ja nauttimaan omasta ajasta ajan kanssa. <3Lisätietoja Blue Lagoonista
Blue Lagoon Lippulaiva on osa Blue Lagoon Beautyn brändiä, joka täyttää tänä vuonna 18 vuotta. Lippulaivan liikkeemme puolestaan juhlii toukokuussa 2-vuotissyntymäpäivää. Olemme kahden vuoden aikana löytäneet ihania uskollisia asiakkaita, joista useat vierailevat liikkeessämme kuukausittain.

Lisäksi olemme päässeet laajentamaan toimintaamme myös parturi-kampaamoksi ja nykyään samasta liikkeestä saa niin kosmetologi-, kynsi-, ripsi- ja hiuspalvelut!