decorative
ME LIPPISLÄISET – HEMTEX

decorative
ME LIPPISLÄISET – HEMTEX

ME LIPPISLÄISET – HEMTEX

19.2.2024

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liikkeen nimi
Hemtex

Haastateltavat
Hemtexin Lippulaivan tiimiläiset

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdutusviikollanne 19.–25.2.? Onko teillä jotakin ohjelmaa ilahdutusviikolla?
Ilahdutusviikolla meillä on huipputarjous kaikille asiakkaillemme: tarjoamme 20 % alennuksen koko upeasta valikoimastamme! Huomioithan, että kahta tarjousta ei voi yhdistää. 

Mikä on lempi- tai luottoliikkeenne Lippulaivassa, minkä haluaisitte nostaa myös Lippiksen asiakkaiden tietoon? Miksi?
Lippulaivan kirjastossa on mukava tunnelma ja hyvä palvelu. Sinne kelpaa piipahtaa vaikka lukemaan sisustuslehtiä!


Jos nälkä yllättää tai kahvihammasta kolottaa, missä kahvilassa tai ravintolassa piipahdatte Lippulaivassa? Miksi?
Lippulaivassa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita. Yksi varmoista vaihtoehdoista on Espresso House. Ihanat erikoiskahvit maistuvat aina.

Mikä on ns. kestosuosikki liikkeestänne (tuote tai palvelu)?
Club Hemtex -jäsenyys. Jäsenenä voit hyödyntää kaikki Hemtexin jäsentarjoukset. Lisäksi uudet jäsenet saavat -40 % valitsemastaan normaalihintaisesta tuotteesta. Myymälästämme löydät lisäksi suosittuja aitoja villahuopia jäsenhintaan 39,95 € (ilman jäsenyyttä 79,95 €). Villavilttiin on ihana kääriytyä lämmittelemään kylminä talvipäivinä tai viileinä kesäöinä. Laadukas villatorkkupeitto on myös mahtava lahjaidea! Hemtex Clubiin voit liittyä helposti netissä tai meidän myymälässämme.

Entäpä sitten tällä hetkellä pinnalla oleva hittituote tai -palvelu?
Hemtexillä on aivan ihana valikoima sekä mahtavia tarjouksia. Tällä hetkellä meillä vietetään Hyvän unen viikkoja. Meiltä saa laadukkaita untuvapeittoja ja -tyynyjä sekä upeita pussilakanasettejä -40 % alennuksella.

Uutuutena Hemtexillä on upeita huonekaluja, jotka voit tilata myymälästämme suoraan kotiisi. Huonekaluvalikoimasta löydät ruokapöydän tuoleja, sivupöytiä, hyllyjä, nojatuoleja, terassikalusteita ja raheja. Valikoimaamme kuuluu myös mattoja monessa koossa ja materiaalissa.

Kertokaa jokin hauska yksityiskohta iloisesta joukostanne?
Meillä on täällä hauska ja iloinen joukko kasassa. Taukotilasta löytyy aina silloin tällöin pieniä viestejä työkavereilta herkkujen tai lukemisen kera.

Kertokaa jokin mieleenpainuva tapahtuma tai kohtaaminen Lippulaivan historiasta?
Lippulaivan bingot ovat yksi meidän Lippulaivan suosikkitapahtumista. On mielenkiintoista seurata bingon etenemistä liikkeestämme käsin! Usein bingo onkin järjestetty juuri Lippulaivan toisessa kerroksessa myymälämme vieressä.

On tekosyitä ja on ekosyitä. Mitä pieniä tai suuria vihreitä tekoja liikkeenne tekee?
Lippulaivan Hemtexin liikkeessä lajittelemme aina huolellisesti kaikki pakkausmateriaalit kuormien purkaessa. Hemtexille ympäristöasiat ovat tärkeitä.

Kun ostat tuotteita meiltä, haluamme, että voit turvallisin mielin luottaa meidän tehneen hyvän ja kestävän valinnan puolestasi – onpa kyse sitten raaka-aineista, tuotantotavasta tai tavarantoimittajiemme paikallisvastuusta. Lisäinfoa löydät helposti osoitteesta hemtex.fi.

Sana on vapaa!
Kauniiden ja vaihtuvien esillepanojen ansiosta meiltä löytää joka kerta jotain uutta ihastuttavaa – niin asiakkaat kuin me työntekijätkin! Kaikki asiakkaat ovat todellakin tervetulleita Lippulaivan Hemtexin myymälään. Nähdään Hemtexillä!Lisätietoja Hemtexistä
Meiltä Hemtexiltä löydät ihania sisustustuotteita ja -tekstiilejä kodin jokaiseen huoneeseen. Olitpa etsimässä ihania pussilakanasettejä makuuhuoneeseen, uusia verhoja olohuoneeseen tai uusimassa kertaheitolla koko sisustustasi, meiltä löydät laajan ja laadukkaan valikoiman kaikkea mitä tarvitset kotisi tyylikkääseen sisustukseen.