decorative
Kiitos palautteistanne

decorative
Kiitos palautteistanne

Kiitos palautteistanne

21.12.2023

Lippulaiva on läntisen Espoon palveluiden ja liikenteen ydin. Olemme kaupunkikeskus, joka elävöittää ja laajentaa arkea. Keskus, joka tuo arkeen iloa ja väriä. Meillä paikallisten toimijoiden liikkeet ja ravintolat viihtyvät kylki kyljessä tunnetuimpien brändien kanssa. Ja suunniteltiinhan upea kirjastommekin tarkasti paikallisten tarpeisiin! Kaikki siksi, että kaikilla olisi hyvä olla meillä.

Palaute on meille kultaakin kalliimpaa, sillä vain yhdessä voimme rakentaa alueen palvelevimman kaupunkikeskuksen, josta löytyy jotakin meidän jokaisen arkeen. Vuoden varrella olemme kiitollisena ottaneet asiakaspalautteita vastaan ja ahertaneet kohti vielä parempaa Lippulaivaa.

 

Lue alta mitä kaikkea teimme vuonna 2023 asiakaspalautteiden perusteella:


Paransimme parkkihallin ajo-opasteita

Alkuvuodesta selkeytimme parkkihallin väistämisvelvollisuuksia saatujen palautteiden perusteella. Tämän lisäksi lisäsimme ja uudelleensijoitimme varoituskolmioita näkyvimmille paikoille. Parantelimme myös liityntäpysäköinnin opastusta yhdessä Länsimetron kanssa.

 

Lisäsimme opastusta keskuksessa

Toimme keskukseen tienviittaopasteita kertomaan liikkeiden sijanneista sekä lisäsimme opastusta 2. kerroksen liikkeisiin muun muassa screenien ja teippausten avulla.

 

Panostimme viihtyvyyteen keskuksessa

Meille on tärkeää, että viihdyt meillä pidemmänkin tovin. Uudelleen sijoitimme istuma-alueita sekä lisäsimme keskukseen mukavia hierontatuoleja. Toimme myös lisää virikkeitä lapsille toisesta kerroksesta löytyvällä aktiivilattialla, josta voi valita mielekkään pelin ja kuluttaa aikaa yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

 

Lisäsimme vaatekeräyspisteitä

Keskuksen P-tason Ekopistettä vastapäätä löytyy nyt paljon toivotut Kierrätyskeskuksen, Emmyn ja Pelastusarmeijan vaatekeräyslaatikot, jonne voi tuoda hyväkuntoisia itselle tarpeettomia tekstiilejä.

 

Toimme taidetta Lippulaivaan  

Lippulaivan toisessa kerroksessa pääsi vuoden aikana ihailemaan upeita taidenäyttelyitä keväästä 2023 alkaen. Esillä oli eri taitelijoilta muun muassa keramiikkatöitä, maalauksia ja upeita kierrätysmateriaaleista tehtyjä veistoksia. Pyrimme jatkossakin ilahduttamaan asiakkaitamme tuomalla taidetta Lippulaivaan.

 

Lisäsimme postilaatikoita

Lisäsimme postilaatikoita myös keskuksen toiseen päätyyn. Nyt voit tiputtaa kirjeen K-Supermarketin päädyn postilaatikon lisäksi myös R-Kioskia vastapäätä löytyvään laatikkoon.

 

Lisäsimme valaistusta

Lisäsimme keskuksen valaistusta säätämällä valojen tehokkuutta sekä toimme lisää valoja. Lisäsimme myös joulun somisteisiin tänä vuonna perinteisempiä jouluvaloja valaisemaan vuoden pimeintä aikaa ja luomaan tunnelmaa keskukseen.

 

Toivotimme tervetulleeksi monta uutta vuokralaista 

Vuoden 2023 toivotimme monta uutta upeaa vuokralaista tervetulleeksi Lippulaivaan, joista monien nimi on vilahtanut asiakaspalautteissamme. Vuoden aikana Lippulaivan valikoima täydentyi Sinsaylla, Hemtexillä, Suomen Kamppailuopistolla, Marimekko Outletilla, RF Asian Marketilla, CandyTownilla, Seoul Goodilla sekä monella muulla vaihtuvalla pop up:illa!

Voimme myös iloisena kertoa, että alkuvuodesta paljon toivottu ravintola avaa ovensa Lippulaivan 2. kerroksessa – Pysy siis kuulolla!