decorative
ME LIPPISLÄISET – SYNSAM

decorative
ME LIPPISLÄISET – SYNSAM

ME LIPPISLÄISET – SYNSAM

27.11.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Synsam Lippulaiva

Haastateltava
Liikevastaava Essi Virtanen

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne ma–su 27.11.–3.12.?

Huipputarjouksia:
Silmälasit -50 % – koskee myös aurinkolaseja omilla voimakkuuksilla
Suosittu Synsam Lifestyle -20 % kk-hinnoista ja 3 kk ilmaiseksi
Aurinko- ja urheilulasit -25 %

Ohjelmaa:
Ma 27.11. silmälääkärin vastaanotto.
Ti 28.11. tyylipäivä: vierailevan stylistin Meri Salon ilmainen tyylineuvonta, johon asiakkaat voivat varata ajan.
To 30.11. ilmainen silmänpaineen mittaus Lippulaivan käytävällä teltassa.
Pe 1.12. oman henkilökunnan tyylineuvojan tyylipäivä: ilmainen Katja Westerholmin tyylineuvonta, johon asiakkaat voivat varata ajan. Neuvontaan voi tulla myös lennosta, jos varauksia ei ole!

Lisäksi jaamme ilahdutusviikon aikana kaikille ostoksen tehneille asiakkaille silmälasiaiheisen yllätyksen!


Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.

1. Asiakas on ykkönen! Työni on sosiaalista ja asiakaslähtöistä. Tapaan päivittäin ihania erilaisia ihmisiä, joita on ilo auttaa löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat näönratkaisut.

2. Muodin parissa työskentelyä. Meillä on markkinoiden suurin valikoima: 2500 erilaista kehystä ja aurinkolasia. Kaikille löytyy useita hyviä vaihtoehtoja omaan tyyliin!

3. Monipuolisuus. Asiakaspalvelun lisäksi taustatyötä riittää kaikkiin hetkiin. Työ on vaihtelevaa ja arjen askareisiin kuuluvat mm. pajatyöt, joissa silmälaseja kasataan valmiiksi asiakkaita varten sekä tilataan linssejä asiakkaiden tarpeisiin. Myymälän siisteyden ylläpito vaatii myös päivittäistä työtä. Lisäksi liikevastaavalle kuuluu markkinointiin, työvuorosuunnitteluun sekä henkilöstön ja arjen johtamiseen liittyviä töitä.

Mikä on parasta työssäsi?
Asiakkaat ja tiimi ovat ehdottomasti parasta työssäni. Asiakkaiden ansiosta päivät kuluvat kuin siivillä. Asiakkaat ovat Synsamin arvo nro 1! Olemmekin saaneet valtavasti hyvää palautetta hyvästä asiakaspalvelusta. Meistä on kivaa työskennellä yhdessä tiiminä – on kuin kotiin tulisi kun töihin saapuu! Tiimityömme sujuu saumattomasti ja tätä vaalimme.

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteesi liikkeestänne?
Lempituotteeni on ehdottomasti meidän Lifestyle. Siinä asiakas saa kolmet lasit käyttöönsä kiinteällä kk-hinnalla. Valittavana on laajasta valikoimastamme mitkä tahansa silmä- ja/tai aurinkolasit sekä piilolinssit asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Vuosittain on mahdollista vaihtaa yksi tuote uuteen, ja jos näkö muuttuu sopimuskauden aikana, kaikkiin laseihin vaihdetaan uudet linssit ilman lisäkustannuksia tai sitoumuksia. Tuotteet ovat vakuutettuja ja puhdistustuotteet kuuluvat kk-hintaan. Kyseessä on siis turvallinen kaiken kattava näönhuoltopalvelu!

Seuraava lempituotteeni on meidän ns. nuorisomoniteholinssi, jossa on lievä lähilisäkorjaus linssin alareunassa, joka auttaa lähityöskentelyssä. Samalla lasilla näkee myös kauas eli kyseessä on niin sanottu rajaton kaksiteholinssi, jossa on myös sinivaloa ja uv-säteilyä suodattava pinnoite, josta on apua silmän terveydelle pitkässä juoksussa.

Kolmas lempituotteeni ovat Chloén silmä- ja aurinkolasit. Ne ovat trendikkäät mutta ajattoman klassiset, laadukkaat, istuvat hyvin sekä kestävät käyttöä. Minulta löytyy itseltäni yhdet Chloén silmälasit sekä kahdet aurinkolasit ja käytän niitä eniten kaikista laseistani!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meidän tiimi koostuu seitsemästä naisesta: neljästä optikosta ja kolmesta myyjästä. Tiimimme yhdellä jäsenellä on myös tyylineuvojan sekä sport-neuvojan koulutus. Työnteko yhdessä sujuu saumattomasti ja viihdymme erinomaisesti keskenämme. Meillä on aina hauskaa ja päivät menevät kuin siivillä tämän porukan kanssa! Kaikille on jaettu omat vastuualueet, joten arjen rutiinit sujuvat asiakaspalvelutyön ohella hienosti. Kaikkien tiimin jäsenten halu palvella on 100 % ja asiakas saa tuntea aina meille saapuessaan olonsa tervetulleeksi. Vahvuuksiamme ovatkin asiakaslähtöisyys, ystävällisyys, kunnioitus ja se, että tulemme erinomaisesti kaikki keskenämme toimeen. Olemme hyvin erilaisia persoonia ja erilaisilla työkokemuksilla varustettuja. Tämä toimii monella tapaa vahvuutena. Porukassa naurattajia on useampiakin ja naurua täältä kuuleekin usein, mikä on mahtava asia!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Lippulaivassa parasta on asioinnin helppous ja monipuoliset lounasvaihtoehdot.

Mitkä ovat lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Lempiliikkeeni on Elixia. Siistit, isot ja viihtyisät tilat, hyvät ohjaajat sekä monipuoliset ryhmäliikunta- ja kuntosalipalvelut.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit (omassa liikkeessä shoppailua ei lasketa!)?
Menisin aamulla Elixiaan bodybalanceen ja sen päätteeksi saunaan. Sitten kävisin lounaalla Rionissa. Tämän jälkeen menisin hemmottelemaan itseäni Blue Lagooniin kasvohoitoon. Lopuksi lähtisin kotiin Lidlin kautta!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Syksyn hyggeily – ja etenkin sienimetsä sekä mökkeily!

Terveiset asiakkaille!
Meille Synsamiin saa tulla hyvin matalalla kynnyksellä. Palvelemme erittäin mielellämme myös ihan vain katseluasteella olevia asiakkaita. Meidän ilmainen näöntarkastus- ja tyylineuvonta eivät sido ostamaan, joten niihin kannattaa varata aika myös hyvin matalalla kynnyksellä tai tulla kyselemään heti vapaita aikoja paikan päältä. Lämpimästi tervetuloa viihtymään kanssamme – tarjoamme sinulle kahvit!


Lisätietoja Synsamista
Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Meiltä löydät kehykset ja linssit joka tyyliin – kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Kehyksissä ja aurinkolaseissa löydät meiltä laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut.

Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun.

Tervetuloa tutustumaan ja kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta. Löydät Synsam Lippulaivan kauppakeskuksen katutasosta 1. kerroksesta.