decorative
Lippulaivan iloinen joulunavaus

decorative
Lippulaivan iloinen joulunavaus

Lippulaivan iloinen joulunavaus

7.11.2023

Meno ihan tip tap! Lippulaivan iloista joulunavausta vietetään lauantaina 25. marraskuuta klo 12–18. Tervetuloa mukaan!

Lippulaivan joulunavaus on täynnä hauskaa ohjelmaa. Lahjatoiveet saapuu vastaanottamaan Korvatunturin oma valkoparta, kauneimmista joululauluista vastaa Solisevat-kuoro ja perheen pienimpiä ilostuttavat Ryhmä Haun karvakorvat. Myös Lippiksen liikkeet ovat pullollaan joulun uutuuksia!

 

Aikataulu

Klo 12–18 Juontaja Venla Kokkonen paikalla

Klo 12–18 Joulupukki ja muori joulupukin pajalla
Paikka: 2. krs, Lindexin pääty

Klo 12–18 Konvehtipiiloja ympäri keskusta

Klo 12 Konvehtibingo
Paikka: 2. krs, keskusaukio

Klo 13 Ryhmä Haun Meet&Greet
Paikka: 2. krs, keskusaukio

Klo 14 Konvehtibingo
Paikka: 2. krs, keskusaukio

Klo 15 Ryhmä Haun Meet&Greet
Paikka 2. krs, keskusaukio

Klo 16 Solisevat-kuoro
Paikka: 2. krs, keskusaukio

Klo 17 Solisevat-kuoro
Paikka: 2. krs, keskusaukio


Lauantaina 25.11. klo 10-15 löydät Lippulaivasta myös Villa Huvin ystävät ry:n joulumyyjäiset kehitysvammaisten asumisyksikön Villa Huvin nuorten hyväksi.  Myynnissä mm. käsitöitä, joulukortteja, leivonnaisia ja ovikransseja. Myyntipiste sijaitsee 2. kerroksessa Clas Ohlsonin vieressä. 
Ryhmä Hau

Ryhmä Hau on perheen pienimpien kestosuosikki, joka juhlii syksyllä 2023 10-vuotissynttäreitään. Pentupoppoo kirmaa tervehtimään Lippulaivan joulunavaukseen pieniä fanejaan hännät heiluen!Joulupukki & muori

Tervetuloa moikkaamaan joulupukkia ja muoria joulupukin pajalle! Pajalla voit myös kirjoittaa joulupukille lahjatoivekirjeen ja pudottaa sen postilaatikkoon. Kirje kuljetetaan aina Korvatunturille asti!

Solisevat-kuoro
Espoonlahden eläkkeensaajat ry:n oma Solisevat-kuoro tuo joulutunnelmaa Lippulaivan joulunavaukseen kauneimpien joululaulujen merkeissä. Konvehtipiilot

Joulunavauksen yhteydessä tontut ovat käyneet piilottamassa ympäri kaupunkikeskusta makeita konvehtirasioita. Ei muuta kuin etsimään!

Konvehtibingo
Lippulaivan konvehtibingossa kisaillaan liikkeiden jouluisista tuotepalkinnoista. Kuka pääsekään huutamaan bingon ensimmäisenä?