decorative
ME LIPPISLÄISET – HEMTEX

decorative
ME LIPPISLÄISET – HEMTEX

ME LIPPISLÄISET – HEMTEX

6.11.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Hemtex


Haastateltava
Piritta ja Sveta


Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne ma–su 6.–12.11.?
Liikkeessämme on ilahdutusviikollamme mahtavia etuja asiakkaille! Tähän aikaan vuodesta kannattaa erityisesti panostaa viihtymiseen kotona ja siihen meiltä löytyy todella paljon inspiroivia vaihtoehtoja. Tällä viikolla meillä on esim. flanelliset pussilakanasetit alkaen 17,95 € (norm. alkaen 39,95 €). Flanelli on aivan ihana materiaali sekä oiva lämmittäjä syksyn ja talven viileisiin öihin. Flanelliset pussilakanat ovat myös mainio lahjavinkki! Tarjoamme Lippulaivan asiakkaille myös suursuosikkimme, ison hotellityyny Albert Thomasin, etuhintaan 29,95 € (norm. 59,95 €). Kannattaa tulla myös tutustumaan Hemtexin jouluun – uusia tuotteita tulee joka viikko ja pian on myymälä täynnä ihania joulutuotteita!


Kuvailkaa työtänne kolmella sanalla.
Työmme Hemtexillä on iloista, luovaa ja vaihtelevaa!


Mikä on parasta työssänne?
Työssämme parasta ovat ehdottomasti asiakkaat! Me Hemtexillä haluamme aina tarjota asiakkaille iloa ja inspiraatiota. Jokainen päivä on erilainen ja tuo mukanaan mukavia asiakaskohtaamisia. Meillä on myös hyvä ja toisiaan tsemppaava tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen.


Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteenne liikkeestänne?
Piritta: Tulevaan talveen varautuminen ja siihen sopii flanelliset pussilakanat ja lämmin untuvapeitto. Myös kynttilät on nyt ihan must kotona, kaikki valo on tervetullutta.

Sveta: Tulevaa talvea ajatellen myös villahuovat lämmittävät ja tuovat kodikkuutta. Toinen luottotuote on hierontasaippuat. Ihanan tuoksuiset hierontasaippuat ovat arjen pientä luksusta!


Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Tällä hetkellä meitä on myymälässä neljä ja joukkoomme on liittymässä pian pari uutta hemtexiläistä. Meillä on mukava, toinen toisiamme tukeva tunnelma töissä, ja kaikki työntekijät ovat samanhenkisiä sisustusihmisiä. Vahvuuksiamme on helposti lähestyttävyys ja avoimuus. Olemme aina innoissamme uutuuksista, tällä hetkellä valmistelemme myymälää jouluun ja availemme kuormasta paketteja kuin lapset jouluaattona!


Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Lippulaiva on mielestämme sopivan kokoinen ja viihtyisä. Tänne on helppo tulla ja täältä löytää kaiken tarvittavan. Lippiksessä on todella monipuolisesti eri alan myymälöitä ja täällä on hyvä tunnelma!


Mitkä ovat lempiliikkeenne Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Piritta: Dosva Decor. On mukava aina poiketa muissa sisustusalan liikkeissä ihastelemassa.
Sveta: K-Supermarket. Siellä on hyvät valikoimat, myymälä on houkutteleva ja lähellä metroa.

Jos saisitte tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisitte (omassa liikkeessä shoppailua ei lasketa!)?
Lippiksessä on paljon hyviä ravintoloita, joten ainakin niissä voisi käydä. Kirjasto on tietysti paikka, jossa viihtyy vaikka koko päivän!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Piritta: Konvehtikausi.

Sveta: Syksyn hyggeily.

Terveiset asiakkaille!
Me Hemtexillä olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet pitkään olla mukana suomalaisten kotien sisustamisessa. Tänä syksynä Hemtex täytti kokonaiset 50 vuotta! Aiomme edelleen jatkaa samalla tiellä ja tarjota iloa ja inspiraatiota tyylivarmalla mallistollamme ja asiantuntevalla palvelullamme. Oli koti sitten iso tai pieni, meille on tärkeää, että kotiin saapuminen on ihanaa joka päivä. Tervetuloa Hemtexille!Lisätietoja Hemtexistä
Olemme Hemtexillä sisustaneet koteja jo vuodesta 1973, ja vuosien varrella olemme kehittyneet Pohjoismaiden johtavaksi kodintekstiiliketjuksi. Meillä on intohimo kodintekstiileihin ja myymälöistämme löytyy aina hyvään hintaan käytännöllisiä ja korkealaatuisia kodintekstiilejä, kuten tyynyjä, peittoja, pussilakanoita, torkkupeittoja, pyyhkeitä ja pöytäliinoja. Lisäksi valikoimassa on paljon muitakin tuotteita, joilla kodin saa sisustettua ihanan viihtyisäksi. Uutena Hemtexille on tullut myös muita tuoteryhmiä, kuten valaisimia ja huonekaluja.