decorative
ME LIPPISLÄISET – LEMMIKKITAIVAS

decorative
ME LIPPISLÄISET – LEMMIKKITAIVAS

ME LIPPISLÄISET – LEMMIKKITAIVAS

30.10.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Lemmikkitaivas

Haastateltava
Veera

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne ma–la 30.10.–4.11.?
Ilahdutusviikolla liikkeessämme on erilaisia tarjouksia, namitarjoilua sekä yllätyspusseja.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Antoisa, monipuolinen ja rakas.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta on vuorovaikutus sekä asiakkaiden että heidän lemmikkiensä kanssa – unohtamatta tietenkään meillä Lemmikkitaivaassa asustelevia rakkaita eläinystäviä! Parhaita hetkiä ovat ne, kun asiakas leveä hymy kasvoillaan kiittää ihanasta palvelusta. Mieleenpainuvia kohtaamisia on monia! Erityisesti mieltä lämmittää muisto viime talvelta metron avajaisista, kun alakerrassa oli tarjolla kakkua. Rupattelin hetken erään ystäväkaksikon kanssa työvuoroni aikana, jonka jälkeen he jatkoivat matkaansa, mutta pian ilmestyivätkin takaisin tuoden minulle kakkukahvit. Se oli kyllä ehdoton lauantain piristys!

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteesi liikkeestä?
Yksi suosikkini ovat Orbiloc-huomiovalot. Syksyn hämärtyessä ja päivien lyhentyessä ei näkyvyyden tärkeyttä voi korostaa tarpeeksi. Syksyn uutuuksista lemppariksi on noussut BoneBoxin koirien pehmolelumallisto, joka ilahduttaa monia. Mallistosta löytyvät niin pizzat kuin burritot koirien leikkihetkiin. Kyytipojaksi voi tarvittaessa napata vaikka tölkin maitoa pehmon muodossa!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meillä Lemmikkitaivaassa on pieni ja tiivis tiimi, jota yhdistää hyvä huumori ja erityisesti rakkaus eläimiin. Teemme työtämme suurella sydämellä ja innolla asiakkaita varten. Ehdottomia vahvuuksiamme onkin aitous ja lämminhenkinen palvelu ammattitaitoa unohtamatta!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Lippulaivasta löytyy palveluita ja liikkeitä laidasta laitaan ja jokaiselle jotakin.

Mitä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
BioPro Terveyskaupalle lämmin suositus! Palvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä. Monipuolisesta valikoimasta löytyy terveys- ja kauneustuotteita niin itselle kuin lahjaksi.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit (omassa liikkeessä shoppailua ei lasketa!)?
Aloittaisin päivän Espresso Housessa kahvia ja leipää nauttien. Sen jälkeen kiertelisin kaikessa rauhassa liikkeestä toiseen tutustumassa mitä mielenkiintoisempiin valikoimiin. Nälän yllättäessä suuntaisin syömään johonkin monista hyvistä ravintoloista ja lopulta uskaltautuisin kasvohoitoon Blue Lagoon Beautyyn. Ennen kotiinlähtöä hakisin Gateausta jotain kotiinviemisiksi ja nappaisin mukaan smoothien Jungle Juice Barista.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Syksyn hyggeily! Pimenevät illat, syyssateet ja luonto väriloistossaan ovat se minun juttuni. Parasta on kääriytyä lämpimään vilttiin koirat kainalossa ja kuunnella sateen ropinaa.

Terveiset asiakkaille!
Rakkaudesta lajiin! Toivomme sen välittyvän myös teille asiakkaillemme.


Lisätietoja Lemmikkitaivaasta
Lemmikkitaivas on 10-vuotias kahden naisen yritys. Usko suomalaiseen erikoiskaupanalaan ja ammattiosaamiseen multikansallisten ketjujen tuulisessa ympäristössä pitää meidän veneemme purjeet toiminnassa. Tuotevalikoimamme on todella laaja näinkin pieneksi liikkeeksi.