decorative
ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

decorative
ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

11.9.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Dosva Decor

Haastateltavat
Oona

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 11.–17.9.?
Ilahdutusviikkomme aikana asiakkaamme saavat 10 % alennuksen koko normaalihintaisesta ostoksestaan mainitsemalla kassalla sanan ”syksyfiilis”.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Inspiroiva, ihana ja vuorovaikutteinen.

Mikä on parasta työssäsi?
Työssäni parasta ovat erilaiset kohtaamiset asiakkaidemme kanssa ja se, että saan kertoa Dosva Decorin tarinaa heille. Mieleenpainuvia hetkiä on niin monia – asiakkaamme osaavat usein ilahduttaa ihanilla kommenteillaan!

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteesi liikkeestä?
Lempituotteeni on meidän Manifestointi-kortit, koska niistä olen saanut paljon oivaltavia asioita ja ajatuksia elämääni. Lisäksi ne ovat niin kauniissa pakkauksessa, että niitä voin pitää esillä pöydällä.

Luottotuotteeni puolestaan ovat yksiväriset kynttilämme, koska ne palavat niin kauniisti ja pitkään!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meillä Dosva Decorilla asiakkaita palvelee ja inspiroi liikkeemme yrittäjä Silvija ja minä Oona. Meidän ”Dosva Decor -perhe” tarjoaa asiakkaille aitoa ja persoonallista palvelua sekä tarinoita liikkeemme ja tuotteidemme takaa. Meiltä saat kauniiden ja käytännöllisten tuotteiden lisäksi aina mukaasi inspiraatiota ja erityisesti hyvää mieltä. Me teemme tätä asiakkaillemme suurella sydämellä ja intohimolla. Vahvuutemme on ehdottomasti aitoutemme sekä persoonamme, joka välittyy meistä joka päivä. Me yhdessä autamme asiakkaita löytämään heitä ilahduttavat ja heille mieluisat sisustustuotteet sekä palvelullamme luomme ainutlaatuisia hetkiä jokaiselle asiakkaallemme.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Parasta Lippulaivassa ovat ihmiset! Niin asiakkaat kuin kaikki Lippulaivassa työskentelevät. Erilaiset kohtaamiset ja keskustelut Lippulaivan asiakkaiden ja muiden lippisläisten kanssa ovat aina todella antoisia!

Mitä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Yläkerrasta löytyvä kirjasto on upea! Kävin siellä hetki sitten ensimmäistä kertaa ja ihastuin siihen heti. Se on todella viihtyisä ja kotoisa, en ole nähnyt toista yhtä uniikkia! Kiinnitin heti huomiota siellä sisustukseen ja tunnelmaan. Mieleeni jäivät kauniit vanhat kalusteet, joita siellä on hyödynnetty sekä monipuolinen valikoima erilaisia palveluita ja työskentelytiloja.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit (omassa liikkeessä shoppailua ei lasketa)?
Aivan ensimmäisenä suuntaisin aamukahville johonkin Lippiksen viihtyisistä kahviloista. Kahvihetken jälkeen menisin kirjastoon ehkäpä lukemaan jotakin. Lippiksen kirjasto on niin kotoisa ja tunnelmallinen, että siellä varmasti minulla vierähtäisi helposti useampi tunti. Myös hyvän ruuan suurena ystävänä menisin testaamaan jotakin minulle uutta ravintolaa Lippiksessä – jälkkäriä unohtamatta!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Ehdottomasti syksyn hyggeily! Tämä on niin tunnelmallista ja inspiroivaa aikaa. En tiedä yllättääkö vastaukseni, mutta intohimoisena sisustajana viihdyn hyggeillen kotona, erityisesti sadepäivinä se on parasta! Rakastan myös kynttilöitä, joten mikäs sen parempaa kuin sytyttää kotona muutama kaunis kynttilä ja asettua sohvalle nautiskelemaan.

Terveiset asiakkaille!
Lämpimästi tervetuloa meille, ihastut varmasti liikkeeseemme yhtä kovasti kuin minä! Ota myös sosiaalinen mediamme seurantaan ja pääset seuraamaan matkaamme sekä inspiroitumaan!

Löydät meidät: Instagramista (dosvadecor_suomi) ja Facebookista (Dosva Decor Suomi).Lisätietoja Dosva Decorista
Dosva Decor on sisustus- ja lifestyle-tuotteisiin keskittyvä perheyritys, joka toimii suurella sydämellä yhdistellen tarinoita Intiasta, Suomesta ja Liettuasta. Meille yksityiskohdat ovat ensiarvoisen tärkeitä. Keskitymme niihin sekä tuotteitamme valitessa että niiden tuomisessa esille myymälässämme ja aivan erityisesti palvelussamme. Liikkeestämme löydät paljon kaunista ja ainutlaatuista omaan kotiin, mökille tai lahjaksi rakkaimmille. Meillä on myös upea valikoima ainutlaatuisia käsintehtyjä mangopuisia huonekaluja!