decorative
ME LIPPISLÄISET – KORREK PRO CENTER

decorative
ME LIPPISLÄISET – KORREK PRO CENTER

ME LIPPISLÄISET – KORREK PRO CENTER

4.9.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
KORREK Pro Center Lippulaiva

Haastateltavat
Yrittäjä Kastriot Domaj – autonhoidon ammattilainen 15 vuoden kokemuksella

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 4.–10.9.?
KORREK Pro Center Lippulaiva tarjoaa syyskuun loppuun asti alennuksella seuraavat huippupalvelut:

1. LOISTAVA EVO-TARJOUS 799 €
Kiiltoa ja erittäin kestävää suojaa autollesi: kotimainen KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo -keraaminen pinnoite sisältäen 1-step kiillotuksen, lasien pinnoituksen ja KORREK Professional -sisäpuhdistuksen alk. 799,00 € (norm. alk. 998,00 €).

2. POLYMATRIX -PINNOITE 75 €
Suojaa, kiiltoa ja helpompia ylläpitopesuja Polymatrix -kevytpinnoitteella! Ennen käsittelyä auto pestään huolellisesti, jotta lopputulos on loistava, hinta nyt 75 € (norm. 89 €).

3. EDULLINEN ONE-PINNOITE JA KEVYT SISÄPUHDISTUS 339 €
Kiiltoa, suojaa ja helppohoitoisuutta autollesi: kotimainen KORREK Pro Ceramic TFC™ One-keraaminen kestopinnoite ja kevyt sisäpuhdistus yht. 339,00 (norm. 378,00).

Lisää tarjouksista ja palveluistamme voit lukea verkkosivuiltamme.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Työni on kiireistä ja monipuolista. Asiakaspalvelu inspiroi minua.

Mikä on parasta työssäsi?
Asiakkaiden auttaminen ja oikean autonhoitopalvelun löytäminen kullekin asiakkaalle. Parasta on, kun asiakkaat palaavat takaisin!
Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteesi liikkeestä?
Hydrox-kevytpinnoite, joka kuuluu professional-käsinpesuun. Keraamiset pinnoitteet yleisesti ovat autonhoidon ammattilaisen suosikkeja, koska ne helpottavat huomattavasti auton hoitoa jatkossa.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meitä on kolme autonhoidon ammattilaista, jotka osaavat kaiken auton hoitoon liittyen. Myös renkaiden ja tuulilasin vaihdot onnistuvat meillä! Meille on tärkeää, että teemme työmme aina laadukkaasti ja mieluiten vielä niin, että asiakas yllättyy positiivisesti kun hän hakee autonsa meiltä.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Meillä on todella hyvät tilat, joissa työn tekeminen on miellyttävää: talvella lämmin, kesällä viileä. Lippulaivasta on myös asiakkaille näppärät jatkoyhteydet, jos esimerkiksi jättää autonsa hoitoon työpäivän ajaksi.

Mitä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Ravintola Pomo D’Or, jossa on paras Napoletana-pizza.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit (omassa liikkeessä shoppailua ei lasketa)?
Aloittaisin aamuni Espresso Housen espressolla. Sitten kävisin parturissa, jonka jälkeen hemmottelisin itseäni vielä PrimitiveSkillsissä hieronnalla. Lopuksi kävisin ehkä kaikki Lippiksen hyvät ravintolat läpi!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Konvehtikausi on vuoden parasta aikaa – ja niitä on tarjolla joulun alla meillä KORREK Pro Centerissä! Joulun aikaan on myös meillä yrittäjillä mahdollisuus rauhoittua kiireen keskellä hetkeksi perheen kanssa ja nauttia vaikka lasi punaviiniä. Olen jouluihminen!

Terveiset asiakkaille!
Terveiset kaikille asiakkaillemme ja kiitos kun olette valinneet meidät! Tulkaa moikkaamaan ja katsomaan, mitä uutta meillä on tarjolla teidän autonne parhaaksi.


Lisätietoja KPC Lippulaivasta
KORREK Pro Center Lippulaivassa autoasi hoitaa aina autonhoidon ammattilainen. KORREK Pro Center on kasvava kotimainen franchising-ketju ja teemme työmme laadukkaasti käsin kotimaisilla KORREK- ja KORREK Pro -autonhoitotuotteilla. KORREK Pro Centerit sijaitsevat keskeisillä paikoilla, kuten meidänkin tapauksessamme. Kantava ajatus KORREK Pro Center -ketjulla on tarjota kuluttajille laatua ja huolettomuutta autonhoidon osalta: auton voi jättää pestäväksi ja hoidettavaksi, kun on itse töissä tai asioilla.