decorative
ME LIPPISLÄISET – ELIXIA

decorative
ME LIPPISLÄISET – ELIXIA

ME LIPPISLÄISET – ELIXIA

28.8.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
ELIXIA Lippulaiva

Haastateltavat
Kia

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 28.8.–3.9.?
Haluamme tarjota kaikille tutustujillemme (ei jäsenille) pääsyn niin kuntosalillemme kuin myös ryhmäliikuntatunneillemme veloituksetta ilahdutusviikkomme aikana (28.8.–3.9.)! Ilahdutusviikkomme aikana treenille pääsee aina keskuksemme aukioloaikojen puitteissa. Näin ollen treeni-innon yllättäessä treenaamaan pääsee vaikka jokaisena ilahdutusviikkomme aikaisena päivänä! Ikäraja on 15 vuotta. Henkilöllisyystodistus on esitettävä.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Energistä, ihmisläheistä ja inspiroivaa.

Mikä on parasta työssäsi?
Työssä ehdottomasti parasta on, kun tapaa jatkuvasti uusia ihmisiä, löytää heille parhaimman tavan liikkua ja saa olla osana heidän onnistumisiaan. Itse koen tämän hyvin voimaannuttavana ja olen iloinen, että olen saanut luotua monia luottamussuhteita asiakkaidemme kanssa. Monet parhaimmista keskusteluistani olenkin käynyt juuri meidän ihanien asiakkaidemme kanssa!

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteesi liikkeestä?
Puroa Goods -smoothiet, SATS-reput ja BodyLab-lisäravinteet.

Puroa Goods -tuotteet ovat aidoista raaka-aineista (marjoista, hedelmistä, pähkinöistä, kaurasta jne.) valmistuvia täyttäviä välipalasmoothieita, jotka valmistetaan Espoossa. Tuotteet sopivat hyvin treenin lomaan antamaan energiaa (tyrni-mango- tai mansikka-vadelmasmoothie) tai auttamaan palautumaan (kaakaoproteiini). Tuotteissa ei ole lisättyä sokeria tai makeutusaineita.

SATS-reput ovat ehdoton henkilökuntamme suosikki! Vedenkestävät, tilavat reput toimivat simppelin ulkonäkönsä vuoksi niin salireppuina kuin arkikäytössäkin.

BodyLab-lisäravinteet ovat puolestaan asiakkaidemme suosikki. BodyLab on Pohjoismaiden innovatiivisin maittavien, toiminnallisten urheilutuotteiden ja ravinnelisien valmistaja. Valikoimastamme löytyy Whey 100 -proteiinijauheita, Pre Workout -jauheita, kreatiinijauhetta sekä makeannälkään Pancake & Waffle Mix -jauhetta.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
ELIXIA Lippulaivan pirtsakka poppoo palvelee asiakkaita 10 hengen asiakaspalvelutiimin voimin. Asiakkaitamme liikuttaa kaksi Personal Traineriamme kuin myös lukuisat ryhmäliikuntaohjaajamme. Kannustava ilmapiiri näkyy keskuksellamme ja välittyy niin asiakkaillemme kuin myös henkilökunnallemme.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Lippiksen siisti ja selkeä ulkoasu toimii hyvin!

Mitä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Gateau, josta löytyy makean tai suolaisen nälkään kaikenlaisia herkkuja. Herkkuhammasta alkaa kolottamaan ihan tätäkin kirjoittaessakin!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit (omassa liikkeessä shoppailua ei lasketa)?
Lippiksen ravintola- ja kahvilatarjonta on todella kattava, minkä vuoksi käyttäisin koko päivän niissä asioimiseen. Päivän jälkeen vatsa olisi kyllä varmasti täynnä kaiken näköisiä herkkuja!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Ehdottomasti jäätelökesä! Vaikka hyvinvointi ja ihmisten liikuttaminen on lähellä sydäntäni työni puolesta, on välillä hyvä jättää aikaa pienelle herkutteluhetkelle. Ja mikä olisikaan paras tapa nauttia kesästä kuin syödä jäätelöä!

Terveiset asiakkaille!
Yksiselitteisesti jokapäiväisestä arjestamme erilaista tekevät asiakkaamme. Vaikka työtehtävämme eivät juuri päivästä toiseen vaihdu, niin siitä huolimatta tapaamme jatkuvasti uusia ihmisiä, käymme asiakkaidemme kanssa hyviä keskusteluja, tsemppaamme toinen toisiamme sekä iloitsemme onnistumisistamme. Ilman asiakkaitamme en tekisi tätä työtä!


Lisätietoja ELIXIAsta
ELIXIA on osa SATS Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin kuntosaliketju. Lippulaivan ELIXIAsta löydät laadukkaat ja siistit kuntosalitilat, suuren ryhmäliikuntastudion, Personal Trainer -palvelut sekä perheen pienimmille lastenhoitotilan.