decorative
ME LIPPISLÄISET – SPECSAVERS

decorative
ME LIPPISLÄISET – SPECSAVERS

ME LIPPISLÄISET – SPECSAVERS

21.8.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Specsavers Lippulaiva

Haastateltavat
Erika Hammarberg, yrittäjä
Marina Åkerlund, yrittäjä, optikko
Juulia Kivi, myymäläpäällikkö, optikko

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 21.–27.8.?
Koko viikon ajan liikkeessämme on poikkeuksellisen hyviä tarjouksia:

  • Kahdet silmälasit merkkikehyksillä yhteensä alk. 99 € (norm. alk. 159 €)
  • Piilolinssit: ota 3, maksa 2
  • Jaamme ilmaisia silmälasien hoito- ja säilytystarvikkeita – rajoitettu, mutta reilu erä!
  • Maksuton silmälasien pikahuolto- ja puhdistuspop-up palvelee myymälän ovella


Ilmoittelemme Lippulaivan somessa tarkemmin ilahdutusviikon ohjelmastamme ja aikataulusta!

Kuvailkaa työtänne kolmella sanalla.
Monipuolinen, kiinnostava ja ihmisläheinen.

Mikä on parasta työssänne?
Työmme parhaita puolia on sen merkityksellisyys, sillä vaikutamme asiakkaidemme elämänlaatuun paremman näkemisen kautta. On hienoa nähdä asiakkaan ilme, kun hän saa ensimmäistä kertaa kasvoilleen uudet silmälasivoimakkuudet. Kun näköön saadaan selvä parannus, on ilo usein käsinkosketeltavaa. Onpa joku joskus tirauttanut ilon kyyneleetkin tuossa tilanteessa!

Työmme tuntuu merkitykselliseltä ja tärkeältä myös siksi, että huolehdimme asiakkaidemme silmäterveydestä. Toisinaan näöntutkimuksessa tai silmänpohjakuvassa havaitaan poikkeamaa, minkä vuoksi asiakas ohjataan yleis- tai silmälääkärin tutkimukseen. Näin ollaan ajoissa havaittu ja päästy hoitamaan piileviä yleis- ja silmäsairauksia, jotka olisivat muuten saattaneet jäädä huomaamatta.

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteenne liikkeestänne?
1) Silmänpohjakuva. Tarkalla kamerallamme saamme laajan, jopa 100 asteen näkymän silmänpohjaan, minkä ansiosta saamme paljon tärkeää tietoa silmä- ja yleisterveydestä. Optikoidemme on myös mahdollista konsultoida silmälääkäriä kuviin liittyvissä asioissa.
2) Kosteuttavat Easyvision Linarial -piilolinssit. Erittäin kosteuttavat ja mukavan ohuet piilolinssit, jotka sopivat myös useimmille herkkäsilmäisille!
3) Uusi junior-kehysmallistomme on hurmannut meidät. Värikkäiden ja kuviollisten lasten kehysten rinnalle on saatu myös hillitympiä ja ajattomia malleja, jotka sopivat niin lapsille ja nuorille kuin sirompikasvoisille aikuisillekin.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Specsavers Lippulaivan yrittäjinä toimii tehokaksikko Erika ja Marina, jotka ovat työskennelleet yhdessä jo pyöreät 10 vuotta. He pyörittävät myös Itiksen ja Vuosaaren Specsavers-liikkeitä Helsingissä. Lippulaivan myymälässä tapaat kaksikosta useammin Erikaa, sillä hän asuu myös itse Espoossa.
Myymäläpäällikkönä ja optikkona toimii Juulia, joka on viihtynyt Erikan ja Marinan matkassa jo 8 vuotta. Optikkomme Arja on työskennellyt alalla jo pitkään ja hänelle onkin kertynyt vankka optisen alan tietotaito ja kokemus. Petralla puolestaan on viime vuonna valmistuneena optikkona alan tuorein tieto hyppysissään. Myymälän kehyshyllyjen äärellä voit tavata myös Emman ja Hennan, jotka ovat optometristiopiskelijoita.

Porukkamme ehdoton vahvuus on, että olemme joukko erilaisia persoonia ja siksi täydennämme toisiamme ja tiimiä. Meille on tärkeää, että töissä on mukavaa ja uskomme että tiimimme hyvä henki välittyy myös asiakkaillemme! :)

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Täällä on kaikki tarpeellinen lähellä ja helposti saavutettavissa. Erityiskehut kirjastolle, joka suorastaan kutsuu viihtymään!

Mitkä ovat lempiliikkeitänne Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Meillä on monia suosikkiliikkeitä, mutta jos vain yhden saa mainita, haluamme nostaa esiin Lippulaivan Suutarin, josta olemme saaneet nopeaa, upeaa ja asiantuntevaa palvelua!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit (omassa liikkeessä shoppailua ei lasketa)?
Aamu alkaisi kaikessa rauhassa Espresso Housessa kera kahvin ja täytetyn croissantin. Seuraavaksi suuntaisimme ehdottomasti Blue Lagooniin hemmoteltavaksi rentouttavaan ja pitkään kasvohoitoon! Hemmottelun jälkeen olisi mukava käydä pyörähtämässä ainakin Hemtexissä, Lindexillä ja Stadiumilla tutustumassa myymälöiden syysuutuuksiin.

Shoppailun jälkeen meille maistuisi herkullinen pasta-annos ravintola Pomo D'orissa. Ruokaa olisi hyvä sulatella hetki kirjastokävelyllä, ja samalla voisi etsiä uutta luettavaa syksyn hyggeilyiltoihin. Kotiinlähtiäisiksi nappaisimme vielä mukaan jonkun ihanan kakun Gateaun vitriinistä!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Kaikki vuodenajat ovat meille mieluisia, mutta tällä hetkellä eniten odotamme juuri sitä syksyn hyggeilyä; pimeneviä iltoja, punertuvia lehtiä, kirpsakoita aamuja ja viltin alla teemukin kanssa loikoilua.

Terveiset asiakkaille!
Asiakaspalvelu on meille sydämen asia, ja uskomme että se huokuu koko tiimistä. Meille ihan jokainen asiakas on tärkeä, eli poikkeathan juttusille olipa asiasi sitten kuinka pieni tai suuri hyvänsä. Tervetuloa palveltavaksi!


Lisätietoja Specsaversista
Specsavers on 1984 perustettu maailman suurin optinen yhtymä, joka toimii yhä perheyrityksenä. Suomessa kaikki liikkeet ovat paikallisten yrittäjien omistuksessa.

Omien linssihiomoiden ja suurten volyymien vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja uuden teknologian mukaisia linssejä edullisella hinnalla ja nopealla toimitusajalla. Meillä on laaja kehysvalikoima, johon kuuluu Specsavers-malliston lisäksi laaja kattaus tunnettujen merkkien design-kehyksiä.

Lippulaivan liikkeestämme on saatavilla myös piilolinssit ja niiden sovitukset, työnäköoptikon palvelut sekä silmälääkärin palvelut.