decorative
Lippulaivan liikkeiden erikoispalvelut

decorative
Lippulaivan liikkeiden erikoispalvelut

Lippulaivan liikkeiden erikoispalvelut

26.6.2023

Saisiko olla lännen parasta palvelua? Lippulaivasta löytyy monenlaisia liikkeitä, joiden palveluvalikoimasta löytyy myös erikoisempia tuotteita ja palveluita. Nappaa vinkit talteen seuraavaa Lippis-reissua varten!

Picnic

Erikoispalvelu: Lippulaivan katolla viljelty salaatti

“Olemme Picnicillä päättäneet jatkaa kaupunkiviljelyä Lippulaivan kauppakeskuksen katolla omaan käyttöömme. Viime vuonna aloitimme yhteistyön turkulaisen Deliverden kanssa ja lähdimme kokeilemaan kasvaako heidän huippulaatuinen salaattinsa viljelylaatikoissa kauppakeskuksen katolla. 

Kokeilumme tuotti tulosta ja loppukesästä 2022 saimmekin tarjoilla ihan itse kasvatettua salaattia Lippulaivan ravintolassamme. Näin teemme myös tänä kesänä!”

 


Musti ja Mirri

Erikoispalvelu: Kynsien leikkaus ilman ajanvarausta

“Meillä Lippulaivan Mustissa ja Mirrissä leikataan ilman ajanvarausta koirien kynsiä joka keskiviikko klo 16–17. Palvelun hinta on 12 €/koira. Leikkaamme saapumisjärjestyksessä käsittelyyn tottuneita koiria, jotka eivät pelkää tai reagoi toimenpiteeseen aggressiivisesti. Tervetuloa!”

 


Blue Lagoon

Erikoispalvelu: Veloituksettomat ripsikonsultaatiot sekä Shop With Us -ostoshetket

“Me Blue Lagoon Lippulaivassa tarjoamme ripsipidennysten konsultaatioita veloituksetta. Lisäksi moni ei tiedä, että tarjoamme myös Shop With Us -ostoshetkiä veloituksetta. Ostoshetken aikana ammattilainen valitsee sekä opastaa miten juuri sinun ihoa tulisi hoitaa. Lisäksi meiltä on saatavilla myös erikoiskasvohoitoja.”

 


BioPro

Erikoispalvelu: Laajaa erityisosaamista eri aihealueista

“Meiltä löytyy BioProsta luontaistuotetarjonnan lisäksi erityisosaamista myös monista muista asioista. 

Yksi näistä on esimerkiksi vuodenaikajooga, joka pitää sisällään asiantuntijuutta joogasta, rentoutumisesta ja meditaatiosta. Lisäksi meiltä löytyy paljon joogatuotteita matoista, blokkeihin ja nenäkannuista ja ChiBall-palloihin.  

Lisäksi meiltä saat apua myös itkevän vauvan kanssa toimimiseen, nivel- ja tukikudosongelmiin sekä fyto- ja ravintoterapiaa. Kysy rohkeasti lisää!”Primitive Skills

Erikoispalvelu: Purentalihas- ja äitiyshieronta

“Tiesitkö, että Primitive Skillsiltä saat normaalin hieronnan lisäksi myös erikoishierontoja? Erikoishierontoihimme kuuluvat äitiyshieronta sekä purentalihashieronta. 

Jos kärsit  päänsärystä, hampaiden narskuttelusta tai korvakivusta, voit saada avun purentalihashieronnasta. Äitiyshieronta voi puolestaa auttaa äitiä monilla tavoin sekä odotuksen aikana että jälkeen.”

 


Kultajousi

Erikoispalvelu: Kulta- ja kelloseppäpalvelut sekä muut palvelut

“Kauniiden korujen ja kellojen lisäksi Kultajousesta löytyy myös paljon muita palveluita. Näihin kuuluvat esimerkiksi korvien rei'itys, maksuton lahjojen paketointi, laajat kulta- ja kelloseppäpalvelut, timanttikorun ostajalle ilmainen korujen puhdistus (max. 2 kpl), romukullan vastaanotto sekä Kultajousi-osamaksutili, jonka avulla maksat ostoksesi sinulle sopivissa erissä.

Lisäksi liittymällä Kultajousen Arvo-asiakkaaksi, saat kaikista Kultajousi-myymälässä tehdyistä ostoksista 3 % bonusta. Kun bonuskertymäsi on vähintään 5 euroa, saat vähintään kerran vuodessa postissa bonuksista kertyneen lahjasetelin. Liittyminen on ilmaista!”

 


Lemmikkitaivas

Erikoispalvelu: Kynsien leikkuu ja raapimispuun narujen uusiminen

“Kaipaatko apua lemmikkisi kynsien leikkuussa? Lemmikkitaivaassa leikkaamme kynsiä monenlaisilta lemmikeiltä. Näihin lukeutuvat niin kanit, marsut, kissat, koirat kuin myös ihan pikkuiset hamsterit. 

Lisäksi uusimme kissojen raapimispuiden naruja. Uusintojen hinnat alkavat 50 eurosta.”

 


Unelmakoti Shop

Erikoispalvelu: Käsityönä valmistetut tuotteet

“Meiltä Unelmakoti Shopissa löytyy runsas valikoima italialaisten, espanjalaisten ja ranskalaisten naisten suunnittelemia vaatteita. Lisäksi valikoimassamme on esimerkiksi meriruohosta ja simpukoista käsintehtyjä boho-sisustustuotteita. 

Jos arvostat persoonallisia käsityönä valmistettuja tuotteita, Unelmakoti Shop on sinun paikkasi!”

 


Laatukoru

Erikoispalvelu: Kellosepän korjauspalvelut sekä kaiverruspalvelu

“Tiesitkö, että me Lippulaivan Laatukorussa tarjoamme asiakkaillemme kattavat kellosepän korjauspalvelut sekä kaiverruspalvelun paikan päältä? Kysy rohkeasti lisää palveluistamme!”

 


Synsam

Erikoispalvelu: Maksuton näöntarkastus

“Oletko ajatellut tarkastuttaa näkösi? Meiltä Synsamilta saat täysin maksuttoman näöntarkastuksen ( ei koske piilolinssisovituksia). 

Kokeneet optikkomme tekevät sinulle perusteellisen näöntutkimuksen ja varmistavat, että saat juuri sellaista apua, mitä kaipaat – olipa kyse uusien silmälasien hankkimisesta, piilolinssien ostamisesta tai silmien terveyden tarkastamisesta.”