decorative
ME LIPPISLÄISET – STADIUM

decorative
ME LIPPISLÄISET – STADIUM

ME LIPPISLÄISET – STADIUM

29.5.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Stadium Lippulaiva

Haastateltavat
Myymäläpäällikkö Pia ja tiiminvetäjä Anna

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 29.5.–4.6.?
Myymäläämme piilotetaan kolme lahjakorttia viikon aikana! Arvoltaan lahjakortit tulevat olemaan 50 € ja piilotamme yhden lahjakortin maanantaina, torstaina ja lauantaina. Ilahdutusviikolla alkuviikosta vietämme myös kenkäjuhlaa ja torstaista eteenpäin on puolestaan hyvä aika päivittää kesävaatteet kuntoon!

Kuvailkaa työtänne kolmella sanalla.
Pia: Monipuolista, antoisaa ja inspiroivaa.
Anna: Energistä, kehittävää ja innostavaa.

Mikä on parasta työssänne?
Pia: Ehdottomasti asiakkaiden auttaminen! Olemme täällä Stadiumilla palveluhenkistä porukkaa ja on mahtavaa saada paljon kiitosta ja palautetta tästä asiakkailta. Omat työpäivät ovat monipuolisia ja todella antoisia. Työstä tekee mieluista myös meidän mahtava tiimi ja yhteistyö heidän kanssaan.

Anna: Asiakkaathan tässä työssä on parasta! On ihanaa olla avuksi ja päästä osaksi vakio asiakkaiden arkea.

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteenne liikkeestänne?
Pia & Anna: Hokan juoksukengät! Tästä olimme molemmat samaa mieltä. Niistä löytyy herkullisia kevään värejä ja ovat hyvät myös asfaltilla juoksemiseen.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Pia: Meitä on kymmenen työntekijää minun lisäksi. Meillä on nuorekas tiimi ja kaikki ovat erilaisia persoonia, mutta kuitenkin jokaisella meillä on intohimona asiakaspalvelu. Tiimityö meillä on aivan mahtavaa ja tämän porukan kanssa on inspiroivaa ja antoisaa tehdä töitä yhdessä. Olemme tietysti myös hieman kilpailuhenkistä porukkaa.

Anna kommentoi vielä tähän väliin, että parasta tässä työporukassa on se, ettei työvuorolistaa tarvitse katsoa etukäteen, sillä meillä on aina hauskaa riippumatta siitä kuka työvuorossa on. Meidän porukkamme naurattajana toimii isähahmo-Jani!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Pia: Pidän kaupunkikeskuksen yksinkertaisuudesta! Täällä on kaikki tarvittavat arjen palvelut ja hyvät kulkuyhteydet.

Anna: Arjen palvelut ovat lähellä ja helposti saatavilla. Kaupunkikeskus on myös selkeä.

Mitkä ovat lempiliikkeitänne Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Pia: K-Supermarket Lippulaiva! Heidän esille panonsa ovat houkuttelevia ja persoonallisia. Tuotevalikoima on myös mielenkiintoista ja siellä on mukavaa vain jäädä katselemaan ja ihastelemaan mitä hyllyjen väleistä löytyy. Myös Anna huuteli tähän väliin, että jokainen kerta heillä asioidessaan tekisi mieli ostaa kassillinen hedelmiä!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit (omassa liikkeessä shoppailua ei lasketa)?
Pia: Aloittaisin päivän treenaamalla Elixialla! Tämän jälkeen kävisin lounaalla Picnicissä syömässä uuniperunoita. Varaisin itselleni ajan myös johonkin ihanaan kasvohoitoon Blue Lagooniin. Päivän päätteeksi kävisin shoppailemassa Lindexissä ja Jyskissä!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Pia & Anna: Jäätelökesä ehdottomasti! Tästä tuli yksimielinen vastaus.

Terveiset asiakkaille!
Haluamme lähettää terveisiä vakio asiakkaillemme. Kanssanne on ihanaa vaihtaa kuulumisia ja päästä auttamaan teitä arjen meiningeissä! Lisäksi lähetämme terveiset myös muillekin Lippulaivassa työskenteleville. Täällä moikkaillaan muiden liikkeiden työntekijöiden kanssa ja vaihdellaan kuulumisia aina kun nähdään!Lisätietoja Stadium Lippulaivasta
Ideamme Stadiumilla on yksinkertainen: haluamme innostaa yhä useampia lähtemään liikkeelle, asettamaan tavoitteita ja pitämään hauskaa matkan varrella. Tarjoamme ison valikoiman trendikästä ja teknistä urheilumuotia, kenkiä ja varusteita kaikkeen harjoittelusta ja juoksusta ulkoiluun sekä aikuisille että lapsille. Aina parhaaseen hintaan. Ja koska hyvinvointi on osa kestävää elämäntapaa, monet valikoiman tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti.