decorative
ME LIPPISLÄISET - SUBWAY

decorative
ME LIPPISLÄISET - SUBWAY

ME LIPPISLÄISET - SUBWAY

8.5.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Subway Lippulaiva

Haastateltavat
Ravintolapäällikkö Henna Palosvirta sekä työntekijä Aada Suontakanen (kuvissa).

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 8.–14.5.?
Koko ilahdutusviikkomme ajan meillä on “Osta 3, maksa 2” -tarjous eli tarjoamme edullisimman subin. Tarjouksen ostajat saavat myös “Kokonainen subi puolikkaan hinnalla” -tarjouskupongin, joka on voimassa 15.5.–25.6. vain Lippulaivan Subwayssa.

Lisäksi järjestämme lauantaina 13.5. catering-maistiaiset. Tarjolla on muutama erilainen catering-subitarjotin sekä cookietarjottimia, joista tarjoamme pieniä maistiaisia halukkaille sekä kerromme catering-tilausmahdollisuuksistamme klo 12–14. Jaamme paikalla myös esitteitä, joilla catering-tuotteista saa 10 % alennuksen.

Kuvailkaa työtänne kolmella sanalla.
Henna: Ravintolapäällikön näkökulmasta ehdottomasti vaihtelevaa: koskaan ei tiedä mitä kuluva päivä tuo tullessaan. Työni on myös vastuullista sekä nopeatempoista – kahdeksan tuntia tuntuu ihan kahdelta!

Aada: Työni on tahdikasta, monipuolista ja sosiaalista.

Mikä on parasta työssänne?

Henna: Ihanat vakioasiakkaat sekä parhaat työntekijät.

Aada: Vakkariasiakkaat, joiden kanssa läppä lentää! Mieleenpainuvin asiakaskohtaaminen oli asiakkaan kanssa, joka antoi minulle joululahjaksi kynttilänjalan kiitoksena hyvästä asiakaspalvelusta.

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteenne liikkeestänne?
Henna: Lempituotteeni on tällä hetkellä ehdottomasti Subwayn uusin tulokas toastie. Älyttömän hyvää ja sopii loistavasti pikkunälkään! Toastie on saatavilla joko pepperonilla tai kasviksilla (jalapenot, punasipuli ja punainen paprika).

Aada: Valkosuklaadonitsipallot ja uunituoreet tuplasuklaakeksit on parhaita!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Henna: Meillä on koossa ihan paras jengi. Meitä on tällä hetkellä kymmenen työntekijää minä mukaan luettuna. Mukana on vielä useampi työntekijä vanhan Pikkulaivankin puolelta – suuri kiitos heille, että jaksoivat painaa läpi uuden ravintolan avausrumban! Painotan uusille työntekijöille alusta asti meidän auttamisen kulttuuria – täällä ei syrjitä, kaikki otetaan porukkaan ja muita autetaan aina kun pystytään. Kukaan ei jää pulaan. Tulevana lauantaina vietämmekin koko poppoo taas illanistujaisia yhdessä juhlistaen yhden työntekijämme täysi-ikäistymistä.

Aada: Meidän yhteistyö on sujuvaa, kommunikaatiomme on hyvää!

Tähän väliin myös työvuorossa ollut työntekijämme Luukas huusi meidän tiimin olevan rento ja tehokas!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Henna: Tykkään Lippulaivan helppokulkuisuudesta: täällä on ollut alusta asti helppo suunnistaa. Metroyhteys on suuri plussa!

Aada: Täällä on monipuolisesti ravintoloita.

Mitkä ovat lempiliikkeitänne Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Henna: Nyt on paha valinta Itsudemon ja Rionin välillä, en osaa valita!

Aada: Normal. Tosi käytännöllinen kauppa – kaikki löytää sieltä kaikkea

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Henna: Kävisin lappamassa itselleni pussikaupalla mukaan K-Supermarketin irtokarkkeja – siellä on ihan parhaat irttarit! Menisin nauttimaan karkeistani Lippiksen tunnelmalliseen ja kauniiseen kirjastoon hyvän kirjan kanssa.

Aada: Tyhjentäisin Jyskin kaikista sisustustavaroista, koska muutin juuri ensimmäiseen omaan asuntooni.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Henna: Kevätkarkelot ehdottomasti! Keväällä kaikki ensimmäiset kesänmerkit ja plussakelit tuntuvat vielä niin ihmeellisiltä. Jokaista voikukkaa ja auringonsädettä arvostaa aivan eri tavalla.

Aada: Jäätelökesä vaan on paras!

Terveiset asiakkaille!
Henna: Kenenpä arkea ei piristäisi ja helpottaisi kokkaamisen sijasta napata mukaan nopeat subit ja jälkkärikeksit. Elämä on tehty nautittavaksi!

Aada: Kiitos kaikille päivää piristäville asiakkaille – teette työstäni merkityksellistä.

 


Lisätietoja Subway Lippulaivasta
Henna: Meiltä saat ehdottomasti Espoonlahden parhaat patongit, juuri oman valintasi mukaan, hyvällä asiakaspalvelulla. Sijainti on täydellinen nopean välipalan nappaamiseksi mukaan, mikäli nappaat metron tai bussin!

Aada: Mitä tähän edes vastaisi – totta kai meiltä saa parasta asiakaspalvelua ja parhaat patongit.