decorative
ME LIPPISLÄISET – DNA KAUPPA

decorative
ME LIPPISLÄISET – DNA KAUPPA

ME LIPPISLÄISET – DNA KAUPPA

10.4.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
DNA Kauppa Lippulaiva

Haastateltava
Myymäläpäällikkö Abdirahman Sugulle

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 10.–16.4.?
Ilahdutamme asiakkaitamme ilahdutusviikolla jakamalla heille lahjakasseja, jotka sisältävät mm. DNA:n juomapulloja, pelikortteja ja lippiksiä. Jakotavaraa on rajoitettu erä.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Viihdyttävä, vaihteleva ja palkitseva.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta työssäni on, että yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Joka aamu töihin lähdettäessä et tiedä, mitä sinulla on vastassa. Ja juuri tämä on parasta työssäni!
Mieleenpainuvin kohtaaminen Lippiksessä on ollut erään vanhemman rouvan kanssa, joka odotti omaa vuoroaan meidän myymälässä. Kun hänen vuoronumeronsa tuli vastaan, rouva istui hiljaa eikä reagoinut. Menin lähemmäs häntä vastaan ja kysyin, että oliko hänen vuoronsa. Hän sanoi kyllä, mutta selkä on niin kipeänä ja hän ei pääse ylös penkiltä. Autoin häntä seisomaan ja kannoin hänen tavaransa tiskille ja hoidimme hänelle kaikki kuntoon. Tämän jälkeen rouva kiitteli vuolaasti ja on hyvin usein tullut hakemaan palvelua meiltä.

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteet liikkeestänne?
Tämänhetkinen luottotuotteeni, jota suosittelen asiakkaille hyvin usein, on Samsungin uusimpiin puhelimiin kuuluva Samsung Galaxy A34 5G –puhelin. 399 euroa maksavaksi laitteeksi puhelimessa on kaikki kohdillaan. Laadukkaan ja sopivan kokoisen näytön lisäksi puhelimesta löytyy neloiskamera, joka on integroituna puhelimeen eli vie vähemmän tilaa ja täydentää puhelimen upean designin. Pölyn- ja vedenkestävyys lisäksi plussaa.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meidän tiimimme koostuu yhdestä myymäläpäälliköstä (minä) ja kolmesta myyntineuvottelijasta. Yhdessä me neljä viihdytämme toisiamme ja asiakkaitamme päivästä toiseen.

Meillä vallitsee vahva yhteishenki ja teemme töitä yhdessä erittäin hyvässä yhteisymmärryksessä. Kysytään toisiltamme, autetaan toisiamme ja joustetaan toisiamme varten myös.
Meitä kaikkia yhdistää yhteinen vahvuutemme eli ihmisläheinen myyntityö ja asiakkaiden palvelu. Meillä asiakkaat kohdataan yksittäisinä ihmisinä ja ratkaistaan heidän ongelmansa heidän parhaaksi.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Lippiksessä parasta on se, että täältä löytyy kaikki palvelut mitä ihminen voi vaan tarvita metrosta ja vaateliikkeistä ruokakauppoihin ja ravintoloihin.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Lempiliikkeeni on K-Supermarket Lippulaiva. Kauppiaat ovat tehneet kaupasta heidän näköisensä ja uniikin. Ruokaostoksilla käydessäni viihdyn erittäin paljon siellä. Kaupan valikoima on suuri ja erilaisten tiskien lisäksi sieltä löytyy leipomoa ja kiviuunipizzeria!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Kävisin ensin virkistäytymässä liikunta- ja hyvinvointistudio Primitive Skillsissä, leikkaamassa hiukset Men Style -parturissa ja syömässä Pomo D’or -ravintolassa.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Jäätelökesä ehdottomasti!

Terveiset asiakkaille!
Meillä panostetaan siihen, että asiakkaalle löydetään sopivin ratkaisu ja siihen, että hänelle jää hyvä fiilis siitä. Jos haluat, että sinun asiasi hoidetaan tehokkaasti ja mutkattomasti, tule käymään meillä niin hoidetaan hommat kuntoon!


Lisätietoja DNA:sta
DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia myyvä ketju. Tarjoamme sinulle alan johtavien valmistajien kattavan ja mielenkiintoisen valikoiman matkapuhelimia, tabletteja sekä oheistarvikkeita aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat myös ainutlaatuisia viihde- ja hyötypalveluja, edullisia liittymiä ja nopeita nettiyhteyksiä, joilla saat enemmän irti laitteestasi.