decorative
Lippulaivan iloinen kevät

decorative
Lippulaivan iloinen kevät

Lippulaivan iloinen kevät

27.3.2023

Kevät karkeloiden tulevi! Espoonlahdessa on ilmassa rutkasti iloista kevätfiilistä – toivottavasti nähdään sinutkin meillä iloisissa kevättunnelmissa!

Simsalabim, Lippulaivassa arki onkin juhlaa! Kevät on siitä ihanaa aikaa, että valon määrä ja asteet lämpömittarissa lisääntyvät päivä päivältä. Samalla kalenteri täyttyy erilaisista keväisistä juhlapyhistä – ja myös meillä Lippulaivassa tapahtuukin läpi kevään!

 

Lippulaivan mehiläispäivä 19.5.

Kaislikossa suhisee ja katolla surisee! Lippulaivan viherkatolla asustavat mehiläiset ovat heränneet talvihorroksestaan. Maailman mehiläispäivän aattona pe 19.5. klo 15–19 Lippulaivassa pääseekin maistelemaan Lippiksen mehiläisten omaa hunajaa sekä tutustumaan mehiläisiin lasipesän läpi mehiläisten hoitajan johdolla (lasipesä paikalla riippuen mehiläisten kevätkehityksestä).

Paikka: 2. krs Keskusaukio 

 

EMO Art Attact vol 2

Tiistaina 23.5. EMOn oppilaat opettajineen rynnistävät musisoimaan ympäri Espoota. Päivän aikana yli 60 konserttia soi EMOn 60. toimintavuoden kunniaksi ja espoolaisten iloksi. EMOn porukka saadaan konsertoimaan myös meille Lippulaivaan!

Lippulaivan esitysten aikataulut:

Klo 17 Huiluyhtye
Paikka: 2. kerroksen aukio

Klo 17 Viuluyhtye ja viuluduot
Paikka: 1. kerros, K-Supermarketin pääty

Klo 17 Salonki Viulukvartetti
Paikka: kirjaston salonki, 3 kerros

Klo 18 Huiluyhtye
Paikka: 2. kerroksen aukio

Klo 18 Viuluyhtye ja viuluduot
Paikka: 1. kerros, K-Supermarketin pääty

Klo 18 Viuluset
Paikka: kirjaston salonki, 3. kerros

Lue lisää

OH-MAF-avustuslentokone nähtävillä 31.5. asti

OH-MAF-avustuslentokoneeseen pääsee tutustumaan kaupunkikeskus Lippulaivassa toukokuun loppuun asti. Välillä paikalla on myös lentokoneoppaita kertomassa lentokoneesta, jolloin asiakkailla on myös mahdollisuus päästä tutustumaan myös sisälle ohjaamoon. Oppaiden paikallaolon ajankohdat tarkentuvat.

 

Muut kevään tulevat juhlat ja menot

Äitienpäivä 14.5.

Helatorstai 18.5.

Koulujen päättäjäiset 3.6.

Menneet tapahtumat


Lippulaivan synttärit 27.3–2.4.

 

Lippulaivan ensimmäisiä synttärikarkeloita juhlitaan maanantaista sunnuntaihin 27.3.–2.4. ja iloista karnevaaliohjelmaa on luvassa keskiviikosta eteenpäin. Synttärien aikaan Lippulaiva on lastattu taikatempuilla, sirkushuveilla, glitterillä, herkuilla ja muulla makealla ohjelmalla. Mukana menossa mm. vatsastapuhuja Sari Aalto, jolle voi myös sanoa moikat Meet&Greet -tilaisuudessa. Lisäksi luvassa on liikkeiden tarjouksia ja ohjelmaa sekä Lippulaivan synttäribingo, Lippulaivajahti, yllätysnappi ja vaikka mitä muuta veikeää – tervetuloa riemastumaan!

Lue lisää

Pomo D´or tarjoaa: Two Nights in Espoo - Archie Cruz Unplugged 6.–7.4.

 

Nyt juhlistetaan pääsiäistä ja Pomo D´orin ensimmäistä syntymäpäivää, kun artisti, maailmanluokan kitaristi ja esiintyjä Archie Cruz esiintyy Pomo D´or Lippulaivassa. Show & Dinner järjestetään sekä torstaina 6.4. että perjantaina 7.4. alkaen klo 20. 

 

Varaa pöytä ravintolan numerosta +358 400 990 725 aukioloaikojen puitteissa. Tervetuloa mukaan!

Pääsiäinen 7.–10.4. – mämmiä vai pashaa?


Kaupunkikeskus Lippulaivassa on kolme täyden palvelun pääsiäistavarakauppaa – K-Supermarket, Lidl ja Prisma. Sekä tietysti nopean asioinnin K-Market, Tokmanni ja Alko. Tämä joukko takaa hymyhuulet ja tuoreimmat tuulet lautasille sekä laseihin. 

Tervetuloa tekemään pääsiäisostoksia Lippulaivaan! 


Tutustu liikkeisiin

 

 

Lippulaivan vappupirskeet la 29.4.

Lippulaiva on vappua edeltävänä lauantaina 29.4. lastattu hyrrillä ja simalla! Raikasta simaa jaetaan 200:lle ensimmäiselle ja iloisia vappuhyrriä 120:lle ensimmäiselle asiakkaalle. Tervetuloa viettämään munkin ja siman juhlaa Lippulaivaan!