decorative
ME LIPPISLÄISET – MUSTI JA MIRRI

decorative
ME LIPPISLÄISET – MUSTI JA MIRRI

ME LIPPISLÄISET – MUSTI JA MIRRI

3.4.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Musti ja Mirri

Haastateltavat
Myymäläpäällikkö Netta ja vastuumyyjä Eelis

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 3.–9.4.?
Keskiviikkona 5.4. klo 16–17 meillä on liikkeessämme tarjolla minitassuhoitoja (helposti käsiteltäville koirille). Minitassuhoito pitää sisällään kynsien kärkien poiston sekä tarvittaessa tassurasvan käytön. Hinta 10 €/koira.

Lisäksi tarjoamme koko viikon 3.–9.4. ajan herkkutikun kissalle tai koiralle kaupan päälle yli 20 euron ostoksesta. Liikkeessämme on myös koko viikon tarjolla maksuttomia ruoka- ja herkkumaistiaisia!

Kuvailkaa työtänne kolmella sanalla.
Netta: Vauhdikas, monipuolinen ja avulias.

Mikä on parasta työssänne?
Netta: Ehdottomasti asiakaskohtaamiset ovat tämän työn suola. Pääsemme työssämme aidosti edesauttamaan asiakkaidemme lemmikkien hyvinvointia. Takaisin palaavan asiakkaan hyvät käyttökokemukset ovat meille hienointa palautetta! Mieleenpainuvin ja pysäyttävin kokemus on ollut asiakaskohtaaminen, jossa hankittiin viimeisiä herkkuja koiran eutanasiaan. Kohtaaminen oli levollinen, mutta sydäntä riipivä ja muistutti työmme tärkeydestä.

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteet liikkeestänne?
Netta: Ehdottomasti SMAAK-raakaravinnot koirille. Nirson nuoren uroskoiran lemppariravintoa! Vaikka kevät tekee tuloaan ja ilma täyttyy nuoren poikakoiran mielestä huumaavista tuoksuista ja vie ajatuksia tyttöihin, raakaruoka maistuu aina. Ja tietysti koko Mustin ja Mirrin pehmoleluvalikoima – mitä suurempi, rapisevampi ja vinkuvampi, sen parempi (koiran mielestä)!

Eelis: Omat kultaisetnoutajani rakastavat meidän Fluffy-petejä. Ne ovat ihanan pehmeitä ja ovat muodostuneet meidän ehdottomiksi suosikeiksemme. Avitalin 100 % lohiöljy tuo puolestaan turkkiin kiiltoa ja lisää ruoan maistuvuutta. Pohjavillaharjalla irtoaa kevään karvanlähdön irtokarvat ja bull-stick-makupalat maistuvat sekä sopivat monelle karvakaverille ollen samalla kestäviä.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Netta: Meillä on aivan upea yhteen hiileen puhaltava tuore tiimi! Lippulaivan myymälässä meillä säännöllisesti vuoroja tekee kuusi myyjää. Lisäksi silloin tällöin samoihin kasvoihin saattaa törmätä myös Suomenojan ja Ison Omenan myymälöissä. Olemme siis osa vähän suurempaa työperhettä, mutta juuri se mielestäni tässä kombossa onkin parasta! Jokaiselta löytyy oma vahvuus, jolloin pääsemme oppimaan toinen toisiltamme uutta tällä jatkuvasti kehittyvällä alalla. Tietenkin myös lemmikit yhdistävät ja meiltä löytyykin kotoamme rotuja moneen lähtöön: noutajia, paimenia, devon rexejä, pieniä ja suuria yksilöitä jne.!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Netta: Tykkään Lippulaivan yksinkertaisuudesta: tänne on vaikea eksyä ja keskus on helppokulkuinen. Metrojatkeen avaus ja julkisten yhteyksien lisääntyminen on superhienoa!
Eelis: Lippulaivassa parasta ovat hyvät kulkuyhteydet.

Mitkä ovat lempiliikkeenne Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Netta: Eniten hyödynnän päivittäistavarakauppoja, mutta jos niiden lisäksi saa valita, niin 2. kerroksesta löytyvä Dosva Decor tarjoilee aivan ihastuttavia sisustustuotteita!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Netta: Ensin kävisin liikkumassa Elixialla ja sen jälkeen menisin hoitoon Blue Lagooniin. Tämän jälkeen hyödyntäisin ravintolakattausta ja shoppailumahdollisuuksia.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Netta: Ehdottomasti konvehtikausi!

Terveiset asiakkaille!
Netta: Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme Lippulaivan Mustin ja Mirrin ensimmäisestä vuodesta! Vuosi on ollut upean tapahtumarikas ja olen iloinen siitä, kuinka moni meille on jo löytänyt. Kiitos siis tuhannesti kaikki karvattomat ja karvalliset ystävät! Odotamme innolla jo seuraavan vuoden kohtaamisia.Lisätietoja Mustista ja Mirristä
Olemme lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Tarjoamme lemmikinomistajille elämyksiä, apua ja ratkaisuja ongelmiin sekä huomioivaa, asiantuntevaa asiakaspalvelua. Tuotevalikoimamme on asiakaslähtöinen ja yhtenevä: ruokia ja tarvikkeita niin lemmikkien kuin omistajien tarpeisiin. Myymälään ovat aina tervetulleita myös lemmikit!