decorative
ME LIPPISLÄISET – K-MARKET PIKKULAIVA

decorative
ME LIPPISLÄISET – K-MARKET PIKKULAIVA

ME LIPPISLÄISET – K-MARKET PIKKULAIVA

13.3.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
K-Market Pikkulaiva

Haastateltavat
Juuso, kauppias

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 13.–19.3.?
Me haluamme tarjota joka päivälle iloa helpolla, nopealla ja yllätyksellisellä pikku kaupallamme täällä metron ja bussiterminaalin välissä. Ja saattaahan oman kahvipaahtimon kahvin kylkeen saada pienen ilmaisen herkun ilahdutusviikollamme – ainakin maanantaista keskiviikkoon 13.–15.3.!

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Työ on vaihtelevaa, mielenkiintoista ja koko ajan muuttuvaa. Kauppiaan työssä yksikään päivä ei ole samanlainen, eikä varsinkaan uudessa kauppakeskuksessa. Meillä on Lippulaivassa kaksi kauppaa, isompi K-Supermarket toisessa päädyssä ja pienempi K-Market täällä bussiterminaalin ja metroaseman välissä.

Mikä on parasta työssäsi?
Työssä on parasta jatkuva liikkeellä olo ja se tulee entisestään ilmi nyt Lippulaivassa kun kaikki on uutta. Omat yksittäiset suosikkihetket liittyvät kauan kaivattujen kulkuvälineiden eli metron ja bussin avauksiin, kun vihdoin myös K-Marketin päähän alkoi tulemaan isompia ihmisvirtoja. Se on onneksi näkynyt positiivisesti myös myynnissä!

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteet liikkeestänne?
Aamu alkaa kahvilla. Ja tietysti juuri meidän itse paahtamallamme kahvilla. Meillä on varmasti Suomen ainut K-Marketissa sijaitseva kahvipaahtimo, jossa paahdamme itse omat kahvimme raaoista kahvipavuista. Tätä herkkua myydään tällä hetkellä vain valmiina kahvina helposti mukaan otettavaksi.

Toisena tietysti nostan meidän oman keittiön herkut, joita on saatavilla kiireisiin päiviin ja iltoihin. Nämä tuotteet tehdään käytävän toisessa päässä Supermarketin keittiössä, mutta ovat silti yksiä asiakkaidemme suosikkituotteita K-Marketissa. Tässä tulee etu kahdesta kaupasta samassa keskuksessa: voimme tuoda omia erikoisuuksiamme kaikkien saataville molempiin kauppoihimme.

Kolmantena päiviä helpottaa Wolt. Jos jotain unohtuu, voi näppärästi tilata K-Marketimme kotisohvalle. Helppoa ja nopeaa!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meitä on aika pieni tiimi pelkästään K-Marketissa, mutta täydennämme porukkaa Supermarketin väellä tarvittaessa eli tiimi on kaupan kokoa isompi ja kaikki olemme yhtä kauppaperhettä, vaikka osa pääsääntöisesti vain toisessa kaupoistamme työskenteleekin. Työssä on jatkuvasti paljon muuttujia, kun samassa on kauppa, Postin piste, Matkahuolto, Schenker ja myös kauppakeskuksen infopiste. Tylsää ei siis pääse työpäivän aikana tulemaan, kun jatkuvasti roolit vaihtuvat.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Kompaktin kokoinen keskus, jossa on kuitenkin kaikki tarpeellinen ja hieman enemmän. Lippulaivaan on helppo tulla – tulipa sitten autolla, kävellen tai metrolla.

Mitkä ovat lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Voiko vastata meidän toisen liikkeen? :D Ei vaan, itse pidän eniten niistä asioista, jotka eivät ole saatavissa joka puolelta. Meillä on paljon hienoja liikkeitä, kuten Lemmikkitaivas, Pomo D’or, Dosva Decor, Primitive Skills ja monia muita vain Lippulaivasta löytyviä palveluita, joita kannustan muitakin käyttämään, jotta ne säilyvät täällä.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Menisin varmasti urheilemaan, söisin jossain meidän huikeista ravintoloista ja loppupäivästä kävisin ihailemassa meidän superhienoa kirjastoa.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Kevät on paras, koska nyt alkaa valoa näkymään ja ilmat lämpenevät. Tuntuu, että muutenkin keväällä ihmiset on iloisimmillaan.


Lisätietoja K-Market Pikkulaivasta
K-Market Pikkulaiva on ruokakauppa, josta löytyy nopeat eväät päivään, herkulliset oman keittiön lounaat lounaalle ja illaksi kotiin helposti kaikki perusraaka-aineet ruoanlaittoon. Viikonloppuihin meiltä löytyy laajat juomavalikoimat kylmästä ja Wolt niille, jotka eivät jaksa kauppaan saakka lähteä. Palvelua täydentävät Posti, Matkahuolto ja monet muut palvelut, jotka tekevät arjesta helpompaa.

Kauppiaan terveiset
Arki on parasta ja sen parantamiseksi me haluamme tehdä jokaisen arjesta hiukan helpompaa ja nopeampaa tarjoamalla K-Marketissamme kaikki arjen perustarpeet, jotta aikaa jää myös elämiseen. K-Marketimme voi nähdä olevan vähän kuin Lippis pienoiskoossa – kaikki on helposti saatavilla ja jää enemmän aikaa elämiseen!