decorative
ME LIPPISLÄISET – TERVEYSTALO

decorative
ME LIPPISLÄISET – TERVEYSTALO

ME LIPPISLÄISET – TERVEYSTALO

6.3.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Terveystalo Lippulaiva

Haastateltavat
Toimipaikanpäällikkö Roosa ja suuhygienisti Anni

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne?
Tarjoamme 500:lle ensimmäiselle asiakkaalle 10 € etusetelit Terveystalon palveluihin ilahdutusviikomme aikana 6.–12.3.

Kuvailkaa työtänne kolmella sanalla.
Yhteiskunnallisesti vastuullinen, palkitseva ja merkityksellinen.

Mikä on parasta työssänne?
Työssäni parasta ja palkitsevinta ovat kiitolliset potilaat/asiakkaat sekä ihmisten kokonaisvaltaisen terveyden edistäminen ja ylläpito.

On ilahduttavaa huomata, kuinka tutut asiakkaat/potilaat ilmestyvät vuodesta toiseen penkkiini! Tulee olo, että on tehnyt jotakin oikein.

On ihanaa, kun potilas esimerkiksi vuosien hammaslääkäripelon jälkeen uskaltautuu tulemaan hoitoon, jolloin annetaan vanhoille kammoille kyytiä ja saadaan tilalle hyviä kokemuksia sekä luottamus.

Myös se on fantastista, kun asiakas oivaltaa jotakin uutta tai saa ahaa-elämyksen. Esimerkiksi, että hammasharjanpää tulisi vaihtaa 3 kuukauden välein ja hampaita ei saisi harjata heti syönnin perään.

Tämänhetkiset lempi- tai luottotuotteenne liikkeessänne?
Koronarokote on tämän hetken juttu. Saamme olla ylpeitä päästessämme auttamaan julkista puolta tehostekoronarokotuksien antamisessa.

Soodajauhepuhdistus. Se jättää hampaan pinnat ihanan liukkaiksi ja puhtaiksi, samalla nappaa mahdolliset pinnalliset värjäymät pois. Toimenpide on helppo ja nopea tehdä esimerkiksi ylläpitopuhdistuksen yhteydessä tai erillisellä käynnillä. Kesän lähestyessä hampaiden valkaisu on myös ihana pieni freesaus.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Vastaanotoltamme löytyy hammaspuolelta jopa kymmenen upeaa ammattilaista. Työpäivät menevät vauhdilla jokaisen huolehtiessa, että potilaamme on parhaissa käsissä. Hyvä ilmapiiri heijastuu myös penkissä istuvalle potilaalle, pidetään lippu yhdessä korkealla! Meillä jokainen on yhdenvertainen eivätkä hierarkiat hankaa, vaan lääkäritkin keittelevät kahvia ja taukotilassa kukkii aina huumori – ja välillä myös herkkuja, toki ksylitolipastillien kera!

Suunterveyden lisäksi meillä on paljon asiantuntijoita, asiakaspalveluhenkilöstöä, sairaanhoitajia, laboratoriohoitajia, lääkäreitä ja terapeutteja.

Työyhteisömme on laaja ja moninainen, joten on mahtavaa tehdä töitä päivittäin eri ammattiryhmien kanssa.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Kompaktin kokoinen keskus, jossa on kuitenkin kaikki tarpeellinen ja hieman enemmän. Lippulaivaan on helppo tulla – tulipa sitten autolla, kävellen tai metrolla.

Mitkä ovat lempiliikkeenne Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Kirjasto! Upea sisustus ja aina löytää jotakin uutta. Oivallisesti loihdittu kokonaisuus. Henkilökunnalta saa hyvää palvelua ja apua tarvittaessa. Kirjaston pehmeille penkeille voi hektisen työpäivän jälkeen istahtaa lukemaan aikakausilehtiä tai hypätä kaunokirjallisuuden pariin. Aina löytyy houkuttelevia kirjoja tai lehtiä kotiin kannettavaksi.

Jos saisitte tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisitte?
Päivä alkaisi Elixiassa treenaten. Treenin jälkeen palauttava smoothie Jungle Juice Barista. Siitä jatkaisin hemmotteluhoitoon Blue Lagooniin, jonka jälkeen nappaisin pullan jonkin kahvilan herkullisesta valikoimasta (niin monta hyvää vaihtoehtoa!). Tämän jälkeen shoppailua uuteen kotiin Lippulaivan sisustuskaupoista. Hiukset pitäisi laittaa kuntoon kampaamossa ja kesää odotellessa aurinkolasit shoppailla silmälasikaupoilta. Lounastaisin ihan missä vain ravintoloistamme, monipuolinen hyvä valikoima jokaiseen makuun! Koiralle valitsisin myös ilahdutusta lemmikkikaupoista. Seuraaviin juhliin hankkisin Partylandista ilmapalloja. Ja kotiin tietenkin kukkaset Kukkakaaren kauniista valikoimasta. Sitten kirjastosta vielä iltalukemiset mukaan!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Jäätelökesä.


Lisätietoja Terveystalo Lippulaivasta
Terveystalo Lippulaiva on asema, jossa palvelumme ovat helposti kuluttajan saatavilla laajoine aukioloaikoineen. Tarjoamme niin suunterveyden palveluita, lääkärin vastaanottoja, sairaanhoitajan laajaa osaamista vastaanotolla kuin laajat terapiapalvelut.

Tervetuloa Terveystaloon! Hoidamme kokonaisvaltaisesti terveyttäsi ja edistämme hyvinvointiasi. Tasavertaisesti vauvasta vaariin – kuka vain on meille tervetullut.