decorative
ME LIPPISLÄISET – UNELMAKOTI SHOP

decorative
ME LIPPISLÄISET – UNELMAKOTI SHOP

ME LIPPISLÄISET – UNELMAKOTI SHOP

27.2.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Unelmakoti Shop

Haastateltava
Yrittäjä Laura Yliviirre

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne?
Ilahdutusviikon ajan 27.2.–5.3. asiakkaat saavat liikkeestämme kaksi tyynynpäällistä yhden hinnalla.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Mielenkiintoinen, vuorovaikutteinen ja vaihteleva.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta ovat asiakkaat sekä kuulumisten vaihto vakioasiakkaiden kanssa. Kiireisinäkin aikoina meillä on aina rento meininki, vaikka sovitukseen olisi jonoa. Erilaisia mieleenpainuvia hetkiä on paljon, mutta ehkä hauskinta on, kun asiakkaat iskevät silmänsä samaan vaatteeseen, jota on vain yksi jäljellä. Ilmassa on taistelumeininkiä, mutta ei liian totisella asenteella. Se on myöskin kiva, että välillä asiakas löytää täältä asukokonaisuuden ja lähtee suoraan juhliin tai tapaamiseen uudet vaatteet päällä.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote liikkeessänne?
Joggerit – aina mukavat päällä, joustavat ja paljon värivaihtoehtoja.
Pellavavaatteet – ekologinen, kestävä ja hengittävä materiaali.
Juuttiköysivalaisimet – tunnelmallinen valo, jonka voi kietoa tai ripustaa omaan sisustusmakuun sopivalla tavalla.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Olen itse yrittäjänä liikkeessä töissä. Ystäväni ja kolleegani Nata Hirvonen lähettää liikkeeseen vaatteet ja muut asusteet. Työskentelemme lähinnä etänä ja näemme noin 2–3 kertaa vuodessa. Suurin osa vaatteista tulee Italiasta, Espanjasta ja Ranskasta. Vaatteet on muodikkaita, mutta myös ajattomia naisten vaatteita. Vaikka vaatteet on One Size- vaatteita niin koot ovat S–XXL. Meillä molemmilla on pitkä kokemus yrittäjinä olosta. Itselläni on ollut Kivenlahdessa valokuvastudio ja Helsingissä Hygge Shop, jossa otin passikuvia sekä myin lähinnä kotimaisia sisustus- ja lifestyle tuotteita.

Liikkeen nimi Unelmakoti viittaa sisustukseen, koska tuotteet olivat ennen korona-aikaa bohotyylistä piensisustusta, mutta yritys laajensi vaikeana aikana vaatteisiin. Nykyään täällä Lippulaivassa vaatteet ovatkin se ykkösjuttu ja sisustusta on sopivasti mukana.

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Varmaankin jonkinlainen ikkuna maalle, josta näkyisi ihana keskikesän vihreys ja mansikkapelto täynnä herkullisia mansikoita.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Lippulaivassa on parasta itselleni sen tuttu ympäristö koska olen täälläpäin asunut melkein koko ikäni. Itse rakennus on mielestäni selkeä ja metron tultua tänne pääsee helposti kauempaakin. Olenkin mielenkiinnolla kuunnellut asiakkaita, jotka kertovat tulleensa aina Itäkeskuksesta asti! Myös ekologinen maalämpö on erityisen positiivinen asia täällä Lippulaivassa. Tietysti olisi ilahduttavaa, jos tänne toisen kerroksen liikkeisiin tultaisiin alakerrasta vielä enemmän.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Dosva Decor! Kiinnitin siihen ensimmäisenä huomiota kun kävin katsomassa tarjottua liiketilaa täältä. Pidän kaikesta vähän erilaisesta ja he myyvät esimerkiksi Frida Kahlo -tuotteita, joita rakastan. Muitakin pienyrittäjiä ja yksinyrittäjiä täältä Lippulaivasta löytyy ja toivoisinkin, että asiakkaat tutustuisivat heidän liikkeisiinsä paremmin.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Jos saisin vapaapäivän niin käyttäisin kuntosalin palveluja hieronnan kera. Sen jälkeen kävisin syömässä hyvin Pancho Villassa ja jäälatella jossakin Lippulaivan kahviloista. Se olisikin täydellinen vapaapäivä. Jos saisin vielä perheenikin mukaan niin vielä parempi!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Jäätelökesä, koska kesä on kaikella tavalla paras vuodenaika niin töissä myynnillisesti kuin vapaa-aikana ulkoilunkin kannalta.

Lisätietoja Unelmakoti Shop
Unelmakoti Shop on naisten vaateliike, jossa myydään myös piensisustusta. Valikoimassamme on ajatonta, yksilöllistä ja rentoa muotia. Meillä ei ole käytössä välikäsiä, joten pystymme pitämään hinnat kohtuullisina. Lisäksi meillä on erilaisia kampanjoita ja muutama alerekki ympäri vuoden.

Meiltä saat kaupanpäälle aina ystävällisen asiakaspalvelun! Olemme avoinna ma–pe klo 10–20 ja la klo 10–18 – tervetuloa ostoksille!