decorative
ME LIPPISLÄISET – BERRYFUL

decorative
ME LIPPISLÄISET – BERRYFUL

ME LIPPISLÄISET – BERRYFUL

6.2.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Liike
Berryful

Haastateltava
Myyjä Taija Manninen (ei kuvissa)

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne?
Meillä on joka päivä vaihtuvat maistatukset, jolloin maistatamme herkullisia meillä valmistettuja välipaloja sekä eri mehuja ja kuohujuomia. Lisäksi meillä on toki myös erilaisia vaihtuvia yllätystarjouksia!

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Vaihteleva, tärkeä ja mukava.

Mikä on parasta työssäsi?
Aina yhtä mukavat asiakkaat ja heidän kanssaan rupattelu. Sekä se kun joku asiakas innostuu jostain tuotteestamme ja palaa sitä aina uudelleen ostamaan.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote liikkeessänne?
Tällä hetkellä lempituotteeni ovat ehdottomasti meidän eri täysmehut, kuten 100 % tyrnitäysmehu. Sen lisäksi voin suositella meidän marjakuohujuomia ja niistä erityisesti todella hyvää kotimaista alkoholitonta lakkakuohujuomaa. Kevättä ja kesää kohti sitten lempituotteisiini kuuluvatu marjat ja etenkin mansikat.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meillä on mukava työporukka – osa opiskelee kaupan alaa ja osa on työskennellyt kaupan alalla jo todella pitkään. Osa meistä on ollut jo alkuperäisen Lippulaivan sekä myös Pikkulaivan aikaan töissä Kukkakaaren ohessa olleessa marjapisteessä ja näin ollen meillä on paljon vanhoja tuttuja asiakkaita näiltä ajoilta.

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Varmaankin jonkinlainen ikkuna maalle, josta näkyisi ihana keskikesän vihreys ja mansikkapelto täynnä mansikoita.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Hyvä ravintolavalikoima.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Elias Dönerin ruoat on todella hyviä, suosittelen!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Kävisin syömässä joko Elias Dönerissä tai Momo & Moressa, hakisin kahvit Espresso Housesta, kukat Kukkakaaresta ja lopuksi herkullisia lähituottajien ruokia K-Supermarket Lippulaivasta.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Jäätelökesä tietenkin!

Berryfulin omenalimonadit ja hymyilevä myyjä


Lisätietoja Berryfulista
Berryful Lippulaivasta löydät marjoja ja marjavalmisteita sekä kotimaisten pientuottajien tuotteita, kuten lähihunajaa, teetä, marmeladia ja suklaata. Valikoimaamme kuuluu ympärivuoden kotimaiset 100 % marjatäysmehut, marjakuohujuomat ja suomalaiset pakastemarjat sekä tietenkin kevät-kesä-syyskaudella kotimaiset ja ulkolaiset tuoreet marjat. Berryful/ Tuoremyynti Pitkänen on kotimainen perheyritys ja olemme toimineet marja-alalla jo yli kolmekymmentä vuotta. Lämpimästi tervetuloa marjaostoksille!

Kiitos, kun tuet meitä kotimaisia perheyrityksiä – ostamalla meidän tuotteitamme tuet samalla myös kotimaista maanviljelyä ja työtä.