decorative
ME LIPPISLÄISET – POMO D’OR

decorative
ME LIPPISLÄISET – POMO D’OR

ME LIPPISLÄISET – POMO D’OR

9.1.2023

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltavat
Tayfun: osakas ja pizzanpaistaja
Matti: osakas, osa-aikainen ravintola-apulainen, hallinnolliset tehtävät

Työpaikka
Ravintola Pomo D'or

Kuvailkaa työtänne kolmella sanalla.
Elämyksiä joka päivä.

Mikä on parasta työssänne? 
Työyhteisömme on monikulttuurinen ja asiakkailta saatu palaute vahvistaa, että teemme asiat oikein. Konseptillemme on selkeä tilausta Espoossa.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meitä on noin 10 ja edustamme viittä eri kansallisuutta. Niinpä Pomo D’orista löytyy niin italialaista pastaosaamista kuin brasilialaista pihvin valmistuksen taitoa. Napolipizzamme maestro Tayfun on Suomen kärkikastia tietotaidossaan ja nopeudessaan.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote liikkeessänne?
Tulisuuden ystävät hurraavat napolipizzaamme Diavolaa, joka valmistuu Calabrian chilistä ja salamista. Täytyy myös kehua vegaanisia vaihtoehtoja, kuten Avocado Quinoa -salaattia – tämä on täydellinen yhdistelmä avokadoa, saksanpähkinää ja vegaanista limemajoneesia!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi? 
Syksyn hyggeily ja makoisan konvehtikauden starttaaminen metron avajaisilla on tuoreessa muistissa. Nyt odotamme innolla vilkkaita kevätkarkeloita, jonne asiakkaita kyydittävät metron lisäksi pian avautuvan bussitermimaalin bussit. Meillä on Pomo D’orissa todellinen näköalapaikka! 

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta? 
Kaupunkikeskuksena Lippulaiva on nerokkaan simppeli. Se on rakentunut valmiille, mutta kehittyvälle talousalueelle.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei saa sanoa?
Korrek Pro Center – sieltä löytyy se oleellinen mitä autoileva espoolainen tarvitsee sekä luonnollisesti korkeaa Lippis-tason palvelua!

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdustusviikollanne 9.–15.1.?
Haluamme juhlia alkanutta uutta vuotta 2023 tarjoamalla meidän Lippis-viikolla 9.–15.1.  täysi-ikäisille asiakkaillemme lasillisen proseccoa aperitiiviksi.

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi? 
Pomo D’orin ikkunassa näkyy hyvä yhdessä tekemisen meininki, vahva usko konseptiimme ja siihen, että meistä tulee yksi espoolaisista klassikoista.

Jos saisitte tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisitte?
Menisimme apureiksi kaikkiin liikkeisiin. Ensimmäisenä Primitive Skillsiin, iHealiin, Suutari Lippulaivaan ja Lemmikkitaivaaseen.


Kaksi kuvaa rinnakkain, joissa toisessa Pomo D'orin ruokakuvia sekä henkilöstökuva, jossa neljä iloista työntekijää seisoo vierekkäin.

Lisätietoja Pomo D’orista
Uniikki ja yrittäjävetoinen Pomo D’or -ravintola on yhdistelmä italialaista keittiötä ja skandinaavista designia.