decorative
Kaikki ladulle ja lautasille Lippulaivasta

decorative
Kaikki ladulle ja lautasille Lippulaivasta

Kaikki ladulle ja lautasille Lippulaivasta

30.12.2022

Suksi Lippikseen! Meiltä saat pulkan täydeltä parasta palvelua ja puhtia ladulle lännen mahtavimmista ruokakaupoista. Rennon riehakkaita ja letkeän leppoisia tapahtumia sekä iloisia yllätyksiä unohtamatta!

Lippulaivan talvi on tehty kaakaoviiksistä, iloisesta yhdessäolosta, lämpimistä lounashetkistä ja koko talven kattavasta valikoimasta. Jos pakkanen uhkaa puraista poskesta, Lippiksestä löytyy 100 syytä poiketa lämmittelemään!

 

Tapahtumat

Katso talven ajankohtaiset menot ja meiningit alta.

Valomaailma

Tule tekemään maagisesti hohtavia teoksia taiteilija Janne Parviaisen opastuksella 1-vuotissyntymäpäiväänsä juhlivaan Lippulaivaan! Valomaailmassa pääset piirtämään seinille ja ikkunaan vesiliukoisilla ja liitupohjaisilla maalitusseilla, jotka hohtavat pimeässä. Taiteilua ohjaa valotaiteeseen erikoistunut taiteilija Janne Parviainen.

Valopiirustuspaja on auki la 18.3. klo 11–17 ja su 19.3. klo 12–17, minkä jälkeen teokset ovat nähtävillä tilassa kauppakeskuksen aukioloaikoina 20.–26.3.2023. Tila sijaitsee kauppakeskus Lippulaivan toisessa kerroksessa Kultajousen ja SOL-pesulan läheisyydessä.

La–-su 25.–26. maaliskuuta valomaailmassa tehdään lisäksi uv-valojen loisteessa kasvomaalauksia! Tule hankkimaan kevään loistavin lookki ja ottamaan itsestäsi hehkuva selfie muistoksi. Kasvomaalauspaja on auki la 25.3. klo 11–17 ja su 26.3. klo 12–17.

Vapaa pääsy!

Tapahtuman tarjoavat Espoonlahden kulttuurihanke sekä Lippulaiva.

 

Kurvaa bussilla Lippulaivaan

Espoonlahden bussiterminaalin avajaiset 6.2.

Meillä kaupunkikeskus Lippulaivassa sijaitsevan Espoonlahden bussiterminaalin avajaisia vietetään maanantaina 6. helmikuuta. Avajaishumussa nautitaan muun muassa fillaripianistin sulosoinnuista sekä pistetään suut makeaksi karkkijaon merkeissä. Kurvaa siis bussilla Lippulaivaan!

Avajaistapahtuma alkaa klo.15 ja fillaripianisti ilahduttaa asiakkaita klo. 16-19.  

Lue lisää bussilla saapumisesta


Lippulaivan ystävänpäivä 14.2.

Ystävänpäivänä Lippulaivan sydän sykkii iloisille kohtaamisille, yhteisille herkkuhetkille ja paksuille kaakaoviiksille. Ota siis kaveri käsikynkkään ja suunnatkaa nopsakoille lounaskahveille tai vaikkapa kiireettömälle illalliselle meille Lippikseen! Ystävänpäivänä ilostutamme myös Lippulaivassa sijaitsevan Pilke Playschool Espoonlahden pilttejä vinolla pinolla erilaisia askartelu- ja piirustustarvikkeita.


Lippulaivan laskiainen 21.2.

Laskiaistiistaina 21.2. klo 15 alkaen ilahdutamme Lippiksen asiakkaita jakamalla kaupunkikeskuksessa uunituoreita laskiaispullia. Pullia on saatavilla kunnes jokainen pulla on päätynyt parempiin suihin. Suussa sulavia laskiaspullia löytyy myös Lippulaivan kahviloista. Nyt jos koskaan on siis pullakahvien mittaisen tauon paikka!Liikkeet

Kiinnostava, inspiroiva ja paikallisuudella höystetty 100 liikkeen valikoimamme kutsuu tapaamaan, halaamaan sekä latautumaan tuttujen kesken – eli viettämään vapaa-aikaa oikein ajan kanssa. Toisaalta, kun tarpeen, olemme myös näppärä, helppo ja nopea kohde hoitaa pikaiset ruokaostokset matkan varrella, lainata parhaat iltasadut tai hölkätä juoksumatolla.

Tutustu liikkeisiin


Kahvilat ja ravintolat

Lippulaivan yli 20 leppoisaa perheravintolaa, kotoisaa kahvilaa, iloista pubia, smoothia mehubaaria ja ripsakkaa take awayta tarjoavat melkoisen kattauksen kielen mennessään vievän ruuan ystäville. Pikaisempi ateriointi hoituu näpsäkästi katutason KOGGI-ravintolamaailmassa ja 2. kerroksessa nautiskellaan ja seurustellaan pidempikin tovi.

Tutustu kahviloihin ja ravintoloihin

 

Ruokakaupat

Mitä tulee ruokakauppoihin, parempaa saa hakea kaukaa. Lippulaivasta löytyvät nimittäin erinomaiset päivittäis­tavara­kaupan palvelut. On kolme täyden palvelun päivittäis­tavara­kauppaa: K-Supermarket, Prisma ja Lidl. Sekä nopean asioinnin K-Market, Tokmanni ja Alko. Tämä joukko takaa hymyhuulet ja tuoreimmat tuulet joka kodin lautasille ja laseihin.


Saapuminen

Kaupunkikeskus Lippulaiva sijaitsee aivan Espoonlahden sydämessä. Meille on helppo ja nopea saapua niin omalla biilillä, polkupyörällä, bussilla, metrolla kuin pulkalla. Lämpimässä parkkihallissamme on 2 h ilmainen pysäköinti.

Lue lisää saapumisesta