decorative
ME LIPPISLÄISET – GATEAU

decorative
ME LIPPISLÄISET – GATEAU

ME LIPPISLÄISET – GATEAU

21.11.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Taija Lempinen, myymäläpäällikkö.

Työpaikka
Gateau.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Monipuolinen, antoisa sekä herkullinen.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta työssäni ovat päivittäiset kohtaamiset asiakkaiden kanssa sekä oman tiimin kesken vietetty aika.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Tiimimme on moninainen – olemme kaikki erilaisia, mutta samanarvoisia. Tulemme eri lähtökohdista, autamme ja tuemme toisiamme. Meillä on aina hauskaa toistemme kanssa.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote liikkeessänne?
Ehdottomasti sesonkimme herkut! Piparkakkumaustettu joulupulla sekä aidolla sahramilla ja manteleilla leivottu sahramisolmu.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Konvehtikausi on vuoden parasta aikaa! Mikä olisi sen ihanampaa, kuin joululaulut kauppakeskuksessa, joulukoristelut ja ehkä myös kuuma kupillinen mustikkaglögiämme.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät naapurista! Tänne on helppo tulla ja nähdä ystäviä sekä tuttuja samalla. Hienoa, että Länsimetro on pian käytössä myös Lippulaivaan tullessa.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä?
Vaikea valinta, mutta Lindex vie voiton tässä. Ihana kun läheltä saa vaatetta niin arkeen kuin juhlaan! Liike on pelastanut minut jo muutaman kerran vaatekriisin iskiessä.

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdusviikollanne?
Ilahdutamme asiakkaitamme uusien tuotteiden maistatuksilla koko viikon!

Lisätietoa Gateausta ja muita terkkuja:
Tuotteemme Gateaulla ovat aina päivittäin leivottuja artesaanileipomossamme Sörnäisissä. Käytämme parhaita ja laadukkaimpia sesongin raaka-aineita. Piipahda kahville tai nappaa herkut kotiin vietäväksi. Nähdään Gateaulla!