decorative
Joulun paras konvehtirasia löytyy lännestä

decorative
Joulun paras konvehtirasia löytyy lännestä

Joulun paras konvehtirasia löytyy lännestä

14.11.2022

Tiedätkö sen tunteen, kun käsillä on täydellinen konvehtirasia, josta mikään herkku ei jää pyörimään laatikon pohjalle loppiaiseen asti? Lippis on juuri tällainen – kauden paras konvehtirasia! Tervetuloa viettämään lännen makein joulu!

Lippiksen joulu on yllätysten ja vuodesta toiseen maistuvien perinteiden aikaa. Sesongin halutuimman konvehtilajitelman tavoin Lippiksestä löytyy makeita liikkeitä ja palveluita, joista kaikkien sisältö on erilainen. Valikoimasta löytyy taatusti suosikki jokaiselle nautiskelijalle!

Lippiksessä tapahtuu


Monen sortin liikevalikoiman ohella Lippiksen joulun herkullista kattausta täydentää riemukas ja koko perheelle sopiva ohjelma. Pysy kuulolla, sillä päivitämme tapahtumalistausta viikoittain!Metron avausbileet 3.12.

Lippulaivasta saa ja metrolla pääsee – nimittäin 3.12. alkaen, kun kaupunkikeskuksessa juhlitaan metron avausbileitä!

Tutustu upeaan ohjelmaan täällä
Jouluista ohjelmaa 10.12.

Lauantaina 10.12. klo 12–16 luvassa on makeaa konvehtijahtia, joulukuusenkoristeiden askartelua sekä Tiernapoikien rakastettuja esityksiä. Lisäksi joulupukki tonttu-apureineen karauttaa Lippikseen vierailulle!


Jouluista ohjelmaa 17.12.

Lauantaina 17.12. klo 12–16 joulupukki ja tonttu vierailevat vielä kerran Lippiksessä ennen aaton kiireitä. Luvassa myös suussa sulavaa konvehtijahtia. Lisäksi joulun lämpöistä tunnelmaa luovat Tiernapojat kahdella esityksellä.


Koko konvehtikauden sinua palvelevat tietysti myös Lippiksen 100 liikettä täynnä joululahjaideoita, joulun makeimmat ravintolat ja kahvilat sekä lännen parhaat ruokakaupat. Reissulla voi samalla paistatella Lippiksen jättikokoisen valokuusen jouluisassa valossa.