decorative
ME LIPPISLÄISET – HIUSFASHION

decorative
ME LIPPISLÄISET – HIUSFASHION

ME LIPPISLÄISET – HIUSFASHION

14.11.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Satu, yrittäjä. 

Työpaikka
Hiusfashion.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta työssäni ovat tutut henkilöt, jotka ovat olleet menossa mukana vanhan Lippulaivan ajalta.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meidän tiimissä on kuusi kampanjaa, joista yksi on pian valmistuva opiskelija. Olemme monipuolinen tiimi täynnä kaikenikäisiä tekijöitä, ja tämä antaa kivasti monta eri näkökulmaa, jolloin voimme palvella asiakkaita monipuolisesti.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote liikkeessänne?
On vaikea valita edes muutamaa lempparituotetta, koska valitsemme valikoimaan ainoastaan meidän lemppareita! Ehdottomasti kuitenkin nostaisin Kevin Murphy -tuotesarjan, joka on kaiken kaikkiaan pettämätön. Lisäksi uutuus K18-Pebtide, hiusta paikkaava hoitokäsittely liikkeessä on ihan huippu.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Kevätkarkelot ilman muuta. Kevät on parasta aikaa, sillä se on kuin nupullaan oleva kukka, joka aukeaa kesään! 

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Selkeys ja juuri sopiva koko – täältä löytää kaiken helposti.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä?
K-Supermarket, koska siellä on hyvät esillepanot ja runsas valikoima tuotteita, muttei kuitenkaan metrikaupalla samoja muroja. 

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdusviikollanne?
Ilahdutusviikon aikana juuri liikkeeseen saapuneista Kevin Murphyn kolmen tuotteen joulupakkauksista saa yhden tuotteen kaupan päälle. Tämän lisäksi kaikki muotoilutuotteet ovat -20 %, jotta pikkujoulukauden juhlalookit saa kuntoon myös kotona. Arjen luksusta hakevat ovat tottakai tervetulleita myös paikan päälle meidän ehostettavaksi! 

Jos myymälänne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi ja mitä sieltä näkyisi?
Ikkunasta näkyisi loppukevään aurinko, pitkälle herännyt luonto ja sininen taivas sekä kiitollinen mieli ja onni! 

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän aikana mitä tahansa, niin mitä tekisit?
Ensin kävisin hemmottelemassa itseäni kasvohoidossa sekä söisin hyvin. Sen jälkeen kävisin täydentämässä vitamiinilisät ja tekemässä ruokaostokset lännen mahtavimmissa ruokakaupoissa.

Lisätietoa Hiusfashionista ja muita terkkuja:
Hiusfashion on vuonna 2004 perustettu yritys, jonka Espoonlahden toimipiste on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 asti. Ketjuun kuuluu viisi pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa liikettä, joista jokainen on sisustettu persoonallisesti vanhaa kunnioittaen ja kierrättäen. Hiustenvärjäykset teemme kotimaisilla väreillä ja painotamme valikoimassamme suomalaisia tuotteita.


Kiitos kaikille asiakkaillemme näiden vuosien ajalta! Teitä on aina ihana nähdä uudestaan. Juuri nyt se pienikin hiusten hemmotteluhetki tekee arjesta luksusta. Tervetuloa meille!