decorative
ME LIPPISLÄISET – RTK

decorative
ME LIPPISLÄISET – RTK

ME LIPPISLÄISET – RTK

7.11.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltavat
Suvi Örnberg ja Ali Mahdi

Työpaikka
RTK-Palvelu Oy

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta työssä ovat ihmiset ja kohtaamiset. Vauhdikkaat ja vaihtelevat tilanteet tuovat draivia päivään!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Tiimimme koostuu kuudestatoista kauppakeskusmaailman moniottelijasta. Teemme tiiminä ristiin monia erilaisia työtehtäviä kauppakeskuksessa. Tarvittaessa hyppäämme lapioimaan lumet ovien edustoilta ja seuraavassa hetkessä olemmekin huoltamassa jumittunutta pullokonetta tai siistimässä kauppakatuja kaatuneesta limusta.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote palveluissanne?
Lempituotteemme tällä hetkellä ovat kauppakeskuksen kanssa yhteistyössä kustomoidut siivousvaunut. Vaunut sulautuvat hienosti kauppakeskuksen ympäristöön.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Syksyn hyggeily.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Lippulaivassa parasta on erilaisuus ja monipuolisuus. Palveluntuotannon näkökulmasta parhautta ovat tietenkin uudet, kiiltävät pinnat ja erinomainen yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Työntekijämme arvostavat myös kaikkien positiivista asennetta ja sitä, kuinka kaikki moikkaavat toisiaan ja kohtelevat osana porukkaa.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä?
Mahtavat lounaspaikat.

Jos tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Värikäs, räväkkä ja iloinen tiimi palvelualttiilla asenteella varustettuna valmiina tositoimiin!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Nauttisin kahvipullat ulkorappusilla auringosta nauttien. Tämän jälkeen viettäisin aikaa kirjastossa pelaten ja lukien. Voisin myös käydä parturissa ja lounastamassa.

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Mikäli bongaat meidät kauppakeskuksesta, voit napata pienen herkkupalan matkaasi. Jos katsot tarkkaan ympärillesi, voit löytää mukavan viestin päivääsi piristämään.

Muita terkkuja!
Pidetään huoli yhteisestä työpaikastamme, sen viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Jokainen meistä voi vaikuttaa!

Lisätietoja RTK-Palvelu Oy:stä

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on lähes 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen.

Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin, unohtamatta asunto-osakeyhtiöitä. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Lippulaivassa toimimme niin kiinteistön siivouksen ja ulkoaluehuollon kuin kärryhuollon ja pullonpalautuspalvelun parissa. Mikäli kiinnostuksesi heräsi olla osa tiimiämme, ota rohkeasti yhteyttä meihin! www.rtkpalvelu.fi