decorative
ME LIPPISLÄISET – RIONI

decorative
ME LIPPISLÄISET – RIONI

ME LIPPISLÄISET – RIONI

31.10.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Sini Salminen, yrittäjä

Työpaikka
Ravintola Rioni

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Hektistä, vaihtelevaa ja palkitsevaa.

Mikä on parasta työssäsi?
Se, kun kovan työn jälkeen näkee konkreettisia tuloksia: uusi hieno ravintola, tyytyväiset asiakkaat, loistava henkilökunta tai ihan vaan hyvä ravintolapäivä. Jokaisen kokin tai tarjoilijan onnistuminen aiheuttaa valtavaa ylpeyttä – työ ei siitä syystä tunnu läheskään aina työltä!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Lippiksen Rionissa on ihana sekoitus pitkän linjan Rioni-konkareita sekä uusia hahmoja. Rionin palvelukonseptin olennaisena osana on mutkattomuus, vieraanvaraisuus ja ihmisläheisyys. Georgialaiset kokkimme sekä monenkirjavat tarjoilijamme ovat kaikki hurmaavia sekä letkeitä, helposti lähestyttäviä tyyppejä. 

Tämänhetkinen lempituotteesi tai luottotuotteesi myymälästänne?
Georgialaisessa ruokakulttuurissa on kovin vierasta syödä vain yhtä ruokalajia. Oli arki tai suurempi juhlapyhä, Georgiassa syödään aina yhdessä ja runsaan pöydän ääressä. Siksi lempituotteeni Rionin menussa on ”Supra”, georgialainen pitopöytä. Ehdottomasti kokeilunarvoinen juttu, ja ihan parasta muun muassa pikkujouluihin!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Rakastan lämpöä. Keväällä alkaa olla lupausta kesästä, mutta silti kesä on se juttu. Talvella paras paikka on Rionin hiiligrillin edessä. :D

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Täällä ei ole sellaista isomman kauppakeskuksen hektisyyttä, vaan aidosti rento meininki. Rioni ei ole koskaan ollut varsinainen kauppakeskusravintola, mutta Lippulaivaan tulo tuntui oikealta.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Lemmikkitaivas. Sieltä saa aina niin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdutusviikolla?
Meillä palvellaan aina lämmöllä ja hymyssä suin!

Lisätietoa Rionista:

Vaikka Lippulaivan Rionin avaaminen oli vain Haukilahden toimipisteen muutto uusiin tiloihin, tämä avaus on yllättäen tuntunut yhdeltä jännittävimmistä! On valtavan haikeaa sulkea ensimmäinen Rioni, mutta samalla tuntuu hyvältä päästä uusiin hienoihin tiloihin. Haukilahdessa meillä on ollut jo vuosia uskollisia asiakkaita, ja jännittää kovasti että löytävätkö he meidät täältä Espoonlahdesta.

Koronan keskellä juttelin monien espoolaisten asiakkaidemme kanssa, jotka olivat aidosti huolissaan ravintolamme pärjäämisestä. Moni kertoi tilanneensa ahkerasti annoksia kotiin, keskittyen nimenomaan yksityisiin ravintoloihin. En tule koskaan unohtamaan sitä kokemusta aidosta välittämisestä.

Yrityksemme menestystarina nojaa espoolaisiin; meidän ensimmäisiin asiakkaisiimme. Kaikkiin heihin, jotka ravintolan alkumetreiltä asti tulivat ravintolaamme yhä uudelleen tuoden perhettä ja ystäviään mukanaan. Mainostus toimi asiakkaiden suusta suuhun, ja nyt olemme tässä pisteessä: neljä upeaa Rionia eri puolilla Suomea.

Vaikka Lippulaivan piste on nelikkomme tuorein, Espoon Rioni tulee aina olemaan se ensimmäinen. Tavataan siis Espoonlahdessa!