decorative
ME LIPPISLÄISET – LIFE

decorative
ME LIPPISLÄISET – LIFE

ME LIPPISLÄISET – LIFE

24.10.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Harri, hyvinvointineuvoja

Työpaikka
Life Lippulaiva

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Ihmisläheistä, terveyttä edistävää, elämänmakuista.

Mikä on parasta työssäsi?
Kohtaamiset ja keskustelut asiakkaiden kanssa. Myös koko ajan kehittyvä ala, ja sen myötä uutuustuotteet ja innovaatiot tuovat mielenkiintoa työhön. 

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Myymälässämme työskentelee viisi henkilöä; Store Manager Tiina sekä myyjät Kia, Henna, Katja ja Harri. Kaikilla on omat vahvuutensa, jotka yhdessä muodostavat toimivan tiimin. Jos kuljet myymälän ohi kuulet melko varmasti naurua, siitä pitää huolen myymälämme päällikkö Tiina, joka on todellinen työhyvinvoinnin ammattilainen. 

Tämänhetkinen lempituotteesi tai luottotuotteesi myymälästänne?
D-vitamiini – sitä tarvitaan täällä Pohjolan pimeydessä. Porkkanamehu – erinomainen aamushotti, joka hellii vatsaa. Lihasgeeli & niska-hartiatyynyn combo – ihanaa lämpöä ja rentoutta jännittyneille lihaksille viileään vuodenaikaan.   

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Konvehtikausi! Olemme persoja suklaalle ja tilasimmekin juuri myymälään runsaasti erilaisia joulusuklaita.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Kaikki löytyy helposti yhden ”kadun” varrelta.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Kuntokeskus Elixia – ravinnon ja lisäravinteiden lisäksi liikunnan terveysvaikutukset ovat kiistattomat ja siksi käytän paljon Elixian palveluita. 

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdutusviikolla?
Asiantuntevan henkilökunnan lisäksi meillä on säännöllisesti maistatuksia ja arvontoja. Mahdollisuuksien mukaan tilaamme aina myös kauppaan asiakkaiden lempituotteita, jos niitä ei hyllystä löydy. 

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Ikkuna olisi puusta tehty maalaistalon ristikkoikkuna, josta näkyisi ikimetsää, havupuita sekä kamomilla- ja laventelipeltoja. Perhoset ja pörriäiset lentelisivät kukkaketojen yllä. 

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa, mitä tekisit?
Palautuminen ja stressinhallinta on todella tärkeää, joten kävisin parturissa, hieronnassa ja menisin sen jälkeen syömään pitkän kaavan mukaan kiireettä. Ehkä illalla vielä karaokeen! 

Lisätietoa Lifesta:
Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme Suomessa yli 70 myymälässä ja Lifen verkkokaupassa. Lifelta löydät luontaistuotteita, ravintolisiä, luonnonkosmetiikkaa, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, suloisia vehnätyynyjä ja kaikkea siltä väliltä. Tule tutustumaan laajaan valikoimaan korkealaatuisia hyvinvoinnin tuotteita.


Tervetuloa tarinoimaan hyvinvoinnista myymäläämme – meillä kohtaat aina kiireetöntä ja henkilökohtaista palvelua!