decorative
ME LIPPISLÄISET – EMOTION

decorative
ME LIPPISLÄISET – EMOTION

ME LIPPISLÄISET – EMOTION

17.10.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Myyjä, kosmetologi ja meikkaaja/maskeeraaja Niina

Työpaikka
Lippulaivan Emotion

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Vaihtelevaa, mielenkiintoista ja tärkeää.

Mikä on parasta työssäsi?
Ihanat asiakaskohtaamiset. Kun asiakas saapuu liikkeeseen jonkin ”pulman” kanssa ja löydämme siihen yhdessä ratkaisun. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli, kun asiakas lähtee liikkeestä tyytyväisenä.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meillä on paras tiimi ja meitä työskentelee täällä viisi alan rautaista ammattilaista. Työnteosta ei naurua tai iloa puutu eikä tylsää tule! Täydennämme toinen toisiamme, sillä meillä on erilaisia taustoja ja alan kokemusta. Ei varmasti ole sellaista asiaa tai kysymystä, johon emme ratkaisua yhdessä löytäisi. Teemme kaikki ilolla tätä työtä ja töihin on ihana tulla! Hyvä energiamme välittyy myös asiakkalle.

Tämänhetkinen lempituotteesi tai luottotuotteesi myymälästänne?
Ikuinen lempituotteeni on Sensain 38 asteessa pois pestävä Lash Volumiser -maskara. Sillä saa näyttävät ripset hetkessä, se pysyy säässä kuin säässä ja lähtee helposti esim. suihkussa lämpimällä vedellä pois. Toinen suosikki on ripsiä vahvistava ja hoitava M2 Beauten ripsiseerumi. Nämä kaksi tuotetta löytyvät aina kotoa. Lisäksi yksi henkilökuntamme suosikkimme on Lancomen Renergie H.C.F Triple -seerumi, joka täytelöittää, silottaa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia. Ihana seerumi kesän jälkeen täydentämään ihonhoidon rutiinia!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Ehdottomasti syksyn hyggeily. Olen aina ollut syksyihminen. Marjastan, sienestän ja nautin upeasta ruskasta. Syksy näkyy myös meikissäni: lisään värejä ja tummuutta lookkiini.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Kotoisa tunne, jota luomme asiakkaillemme yhdessä.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Lempiliikkeeni on ehdottomasti Lemmikkitaivas. Sieltä löydän koiralleni kaiken tarvittavan – ja vähän enemmänkin.

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Otamme aina jokaisen asiakkaan ilolla vastaan – niin myös ilahdusviikollamme. Tervetuloa tutustumaan ja katsomaan vaikkapa uusi huulipunasävy syksyyn, etsitään ja kokeillaan sävyjä yhdessä! Tai miltä kuulostaisi jokin ihana uusi tuoksu piristämään alkanutta syksyä? Meiltä löydät myös maksulliset meikkauspalvelut, joten jos on juhlat tulossa tai kaipaat muuten vain meikkipussiin päivitystä, olet lämpimästi tervetullut!

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Ikkunasta paistaisi aurinko ja sieltä näkyisi iloisia ammattilaisia, joilla on vahva ote siihen mitä he tekevät suurella sydämellä. Olemme täällä sinua varten!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa, mitä tekisit?
Menisin syömään Pancho Villaan ja sen jälkeen ahmimaan kirjoja kirjastoon. Kummassakaan en ole vielä käynyt. Olen kuullut, että kirjasto on upea!

Lisätietoja Emotionista
Emotion on kauneuden johtava erikoisliikeketju Suomessa. Myymälöitä yhteensä koko Suomessa on 40 ja HOK-Elannon alueella on 13 myymälää. Tarjoamme laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, luonnonkosmetiikan tuotteita sekä terveystuotteita.

Emotion Lippulaivan ammattitaitoinen henkilökunta opastaa ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet itselle tai lahjaksi. Myymälässä käytössäsi ovat kauneusneuvonta, pikameikit, ripsien ja kulmien kestovärjäys, korvien rei`itys ja juhlameikkauspalvelut.