decorative
ME LIPPISLÄISET – BLUE LAGOON

decorative
ME LIPPISLÄISET – BLUE LAGOON

ME LIPPISLÄISET – BLUE LAGOON

26.9.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Vilma Strandman, yrittäjä 

Työpaikka
Blue Lagoon Beauty Lippulaiva

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Monipuolista, mielenkiintoista ja aitoa!

Mikä on parasta työssäsi? 
Palkitsevinta työssä ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka palaavat kerta toisensa jälkeen. Työssämme on paljon ongelmanratkaisua sekä avunantoa. On mahtavaa, miten esimerkiksi iho-ongelman ratkaisun myötä asiakkaan elämänlaatu paranee. Aitoja kohtaamisia ja iloa – siitä on Blue Lagoon Lippulaiva tehty!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Lippiksen tiimissä meitä on tällä hetkellä 10 tekijää. Mukana on vahvoja ihonhoidon ammattilaisia, kosmetologeja, manikyristeja sekä kynsi- ja ripsiteknikko. 

Työnteko yhdessä on hauskaa, luontevaa sekä luotettavaa. Kaveria ei koskaan jätetä pulaan ja aina voi luottaa siihen, että apua on saatavilla. Taukohuoneessa saamme usein myös kunnon naurut aikaan, tylsiä hetkiä ei kollegoiden kanssa tule!


Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?
Syksyllä kiireisiä arkiaamuja on helppo pelastaa, kun esimerkiksi ripset ja kulmat ovat huoliteltuja. Luonnollista lookkia hakeville lash lift eli ripsien kestotaivutus on ehdoton, ja hieman enemmän näyttävyyttä toivovalle ripsipidennykset ovat oikea valinta! Kasvoihin saadaan ryhtiä myös siisteillä kulmakarvoilla. Brow lift eli kulmien laminointi onkin yksi suosituimmista palveluistamme sen tuoman huolettomuuden takia. Lookin kruunaavat huolitellut kynnet, kuten geelilakkaus jossakin ihanassa syksyn sävyssä! 

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Onko pakko valita yksi? Aina vuodenajan lähestyessä loppuaan odotan innolla jo seuraavaa. Onneksi meillä on neljä vuodenaikaa!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Kaikki arjen tarpeet löytyy yhden katon alta! 

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Tähänkin voisi valita useamman! Bites Burgerista saa erittäin maistuvat burgerit ja Dosva Decorista voisin ostaa kaiken. Eniten tulee vierailtua Prismassa, terkut sinulle ihana myyjä, joka aina hymyilet sekä tervehdit asiakkaita! Ilahdutat ruokaostosten keskellä. 

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Liikkeessämme on aloittanut kolme uutta ammattilaista. Uudet tekijät Alma H., Kristel K. sekä Netta F. tarjoavat palveluitaan -15 % edulla. Tarjolla on Soft- sekä Superior-pedikyyrit, ripsien sekä kulmien kestovärjäykset, klassiset ripsipidennykset sekä sokeroinnit (ei brasilialainen). Varaathan aikasi 26.–30.9. väliselle ajalle ja edun tarjoaville tekijöille. Ajanvarauksen voi tehdä nettisivuillamme bluelagoonbeauty.fi, soittamalla numeroon 0440411622 tai tulemalla paikan päälle Lippulaivan liikkeeseen! Mainitsethan edun ajanvarauksen- tai maksutapahtuman yhteydessä. 

Järjestämme ilahdutusviikolla 26.9.–2.10. myös lahjakorttiarvonnan liikkeessämme. Vaikka sinulla ei olisi hoitoaikaa kyseiselle viikolle, voit silti poiketa osallistumassa arvontaan! Lahjakortti oikeuttaa veloituksettomaan Business-manikyyriin tai ripsien ja kulmien kestovärjäykseen. 

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Ikkunasta näkyisi iloisia ammattilaisia pienellä pilkkeellä silmäkulmassa.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
En ole vielä kerennyt käydä syömässä La Locandassa tai Sheriff Burgerissa, joten suuntaisin sinne – ehkä jopa molempiin. Liikkeeseemme kuljetaan näiden ravintoloiden välistä ja se tuoksu on hurmaava! Nälkä yllättää joka kerta kun nämä paikat ohittaa.

Mitä terveisiä lähettäisit asiakkaille? 
Kiitos, miten hyvin meidän liikkeemme on otettu vastaan! Tyytyväiset asiakkaat antavat niin paljon energiaa. Ihanaa syksyn jatkoa, toivottavasti nähdään pian BL Lippulaivassa!

Lisätietoja Blue Lagoonista
Blue Lagoon Beauty täyttää lokakuussa 16 vuotta ja toimii Suomen suurimpana kauneudenhoitoalanyrityksenä. Tällä hetkellä meillä on 8 toimipistettä Espoossa, Helsingissä sekä Turussa. Yrityksessä työskentelee yli 140 rautaista ammattilaista. 

Seuraamme jatkuvasti kauneus- ja hyvinvointialan kiivaasti muuttuvia trendejä ja pyrimme tuomaan tätä esille myös jatkuvasti kehittyvällä palvelutarjonnallamme. Palamme halusta kehittää kauneudenhoitoalaa Suomessa, ja yhtenä kannanottona kauneudenhoidon koulutusta kohtaan perustimme 2017 Blue Lagoonin oman Trainee-ohjelman, joka on osoittautunut suureksi menestykseksi!