decorative
ME LIPPISLÄISET – SPACENT

decorative
ME LIPPISLÄISET – SPACENT

ME LIPPISLÄISET – SPACENT

19.9.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.


Haastateltava
Christopher Berner, Account Manager

Työpaikka
Spacent

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Joustavien työtilaratkaisujen tarjoaminen.

Mikä on parasta työssäsi? 
Parasta etenkin Lippiksessä on mahdollisuus tarjota rauhallista työtilaa sitä tarvitseville huikeitten palvelujen ympäröimänä. Lippiksestä saa kaikki palvelut yhdestä kaupunkikeskuksesta!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Spacent tarjoaa yli 120 työtilaa Pohjoismaissa 50 eri kaupungissa. Lippulaivan Spacent coworking-tila toimii yhtenä upeana työtilana jokapäiväiseen työskentelyyn. Meitä spacentiläisiä on tällä hetkellä 16 ja työskentelemme vaihtelevasti eri työtiloissa kuten Lippulaivan pisteessämme. Lippulaivan Spacentista voi löytää arkisin myös toimitujohtajamme, sillä Lippulaiva on hänelle kuin toinen koti!

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?
Ehdottomasti puhelinkopit, neuvotteluhuone ja sohva-alue. 

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Jäätelökesä everytime, vaikka ei talvi estä jäätelön syömistä!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Parasta Lippulaivassa on, että se sijaitsee keskeisellä sijainnilla asuinalueittein lähettyvillä tarjoten kaikki tarvittavat palvelut.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Naapurimme Elixia on täydellinen paikka siirtyä työpäivän jälkeen virkistämään mieltä.

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Iloista vastaanottoa ja kuumaa kahvia työtilan varanneille. Viikon aikana tilassa vierailleille lähetämme myös ilahduttavan sähköpostiviestin, jossa on aleylläri!

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Menisimme tiimin kanssa polttavalle ryhmäliikuntatunnille, jonka jälkeen palauttavalle burgerille sekä palkintokahville ja -pullalle.

Lisätietoja Spacentista
Spacent on Pohjoismaiden laajin työtilaverkosto tarjoten yli 120 työtilaa lähes 50 kaupungissa. Spacentin kautta työntekijät voivat käyttää etätyötiloja missä päin Suomea tahansa. Yhdellä kuukausijäsenyydellä voit tehdä töitä juuri siellä missä milloinkin on tarve. Meiltä löydät sinulle sopivimman työtilan, neuvotteluhuoneen tai yksityisen työhuoneen riippumatta siitä, oletko tapaamassa asiakasta toisella puolella kaupunkia, matkalla mökille, työreissulla Lapissa tai sukulaisen luona Ruotsissa.