decorative
ME LIPPISLÄISET – CLAS OHLSON

decorative
ME LIPPISLÄISET – CLAS OHLSON

ME LIPPISLÄISET – CLAS OHLSON

12.9.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Anssi Hinkkanen, myymäläpäällikkö.

Työpaikka
Clas Ohlson

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla
Ratkaisen arjen ongelmia.

Mikä on parasta työssäsi?
Monipuoliset työtehtävät ja mukava työporukka sekä mahdollisuus auttaa asiakkaita heidän ongelmissaan ja työkavereita kehittymään urallaan.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meillä on nuorekas 12 hengen työporukka, jolta löytyy sopivasti kokemusta ja nuoruuden intoa. Meillä nojaudutaan tiukasti tiimityöskentelyyn ja autetaan kaveria. Porukan naurattajana meillä toimii Rahbar, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa.   

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?
1. Pyörivä tarjotin Lazy Susan. Se pitää jääkaapin järjestyksessä, sillä normaalisti kaapin perukoille jäävät tavarat saa näppärästi etualalle vain tarjotinta pyöräyttämällä.  

2. Ilmatiiviit säilytyspurkit keittiöön. Valikoimasta löytyy todella kattava valikoima erilaisia ruuan säilytykseen tarkoitettuja purkkeja, joilla kuivatavarat saadaan säilytettyä kauniisti ja turvallisesti.     

3. Command-kiinnityspalat. Jos reikien tekeminen asunnon seiniin on kielletty tai muuten vain harmittaa, saa meiltä erikokoisia liimattavia ratkaisuja, joilla seinällä pysyvät niin taulut kuin muutkin kodin pikkutavarat. Ja mikä on parasta, kiinnityspalat voidaan irroittaa seinältä jälkiä jättämättä!  


Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Syksy, sillä se on rutiinien ja rauhoittumisen aikaa. Syksyn tullessa ja iltojen pimetessä meiltä löytyy sopivia ratkaisuja niin valaistukseen kuin lämmittämiseen, joten terassikautta voi jatkaa vielä pitkälle eteenpäin. 

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Tarvittavat arjen palvelut löytyvät helposti ja vaivattomasti saman katon alta. Vaikka kauppakeskus on kasvanut, niin Pikkulaivan kodikas henki on jäänyt elämään. 

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
K-Supermarket Lippulaiva – monipuolinen valikoima, selkeä ja siisti ulkoasu sekä reipas henkilökunta. Herkkutorilta löytyy aina hyvä vaihtoehto nälkään kuin nälkään.   

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Piilotamme joka päivä yhden lahjakortin myymäläämme onnekkaan löydettäväksi. Lahjakortit ilmestyvät myymälään joka päivä eri kellonaikoihin. Ilahdusviikko sattuu samaan aikaan Suomen Clas Ohlsonin 20-vuotisjuhlien kanssa, joten luvassa on mahtavia tarjouksia vaikka lahjakortti jäisikin löytymättä.  

 

Jos myymälänne tai tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Ikkunamme herättäisi uteliaisuuden ja saisi katsomaan sisään. Ikkunan takaa välittyisi lämminhenkinen ilmapiiri, joka toivottaisi katsojan tervetulleeksi etsimään yhdessä ratkaisuja. 

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Aloittaisin päivän aamukahvilla ja sämpylällä Gateaulla. Tämän jälkeen kävisin ostoksilla Lippulaivan lukuisissa erikoisliikkeissä. Lounasaikaan siirtyisin La Locandan mahtavan lounaspöydän ääreen. Hyvä ruuan jälkeen siirtyisin kirjastoon lukuhetkeä varten. Ennen kotiinlähtöä kävisin vielä hoitamassa ruokaostokset K-Supermarketissa ja ottaisin samalla KOGGI-ravintolamaailmasta mukaan take away -illallisen koko perheelle.     

Kerro jotain Clas Ohlsonista
Olemme ruotsalaisen Clas Ohlsonin vuonna 1918 perustama yritys, jonka missio on auttaa ja innostaa ihmisiä parantamaan arkeaan tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan – joka päivä. Nykyään Clas Ohlsonilla on myymälöitä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. 

Mitä terveisiä lähettäisit asiakkaille?

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaamme tervetulleeksi myymäläämme juhlistamaan Clas Ohlsonin 20-vuotista taivalta Suomessa. Myymälä on täynnä vaihtuvia tarjouksia 13.9–2.10., joten kannattaa käydä kurkkaamassa!