decorative
ME LIPPISLÄISET – LEMMIKKITAIVAS

decorative
ME LIPPISLÄISET – LEMMIKKITAIVAS

ME LIPPISLÄISET – LEMMIKKITAIVAS

5.9.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Sanni Hartokari, yrittäjä/liikkeenharjoittaja

Työpaikka
Lemmikkitaivas

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Haastava, antoisa ja rakas.

Mikä on parasta työssäsi? 
Vuosia kestäneet tiiviit asiakassuhteet ovat työn kerma! Liikkeessämme voi ostosten lisäksi ”parantaa maailmaa”. Elämme yhteisönä täällä Lippulaivassa ja Espoonlahdessa, jossa itsekin asun. Asiakkaita  kohtaa myös koiranulkoilutuslenkeillä mm. läheisen meren rannalla. Se on ihanaa! Työssäni on parasta ehdottomasti asiakaskontaktit ja erityisesti se, että lemmikinomistaja saa meiltä apua askarruttaviin kysymyksiinsä.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Yrittäjinä minä ja Jonsku. Meitä luullaan usein sisariksi! Molemmat olemme kovin puheliaita ja asiakkaitten kanssa jutustelu saattaa siirtyä eläimistä vaikka maailmaa mullistavien keksintöjen pariin! Lisäksi meillä ovat töissä eläinrakkaat ja taitavat Merja ja Kiira, joita kohtaa useimmiten liikkeessämme iltavuoroissa.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?
Koirille peurasta valmistetut syötävät. Nämä sopivat myös herkimmille kavereille! Kaneille ja muille jyrsijöille kotimaiset Hoikan herkun terveelliset kuivayrtit, jotka ovat erinomaista ravintoa ja samalla tuetaan kotimaista pienyrittäjyyttä.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Jäätelökesä, tietenkin!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Rohkeus tehdä jotain aivan uutta. 

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Terveyskauppa Biopro. Minulla on herkkä iho ja sieltä olen löytänyt avun mm. luonnonkosmetikkatuotteista. Ja vink vink – heidän elektrolyyttivalmisteensa on ihan paras saunajuoma!!

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Meillä on tarjouksia kaikille lemmikeille akvaarioharrastajia unohtamatta! Meiltä voi tulla kyselemään mistä tahansa aiheesta, juttua riittää!

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Akvaario. Olemme kaikki erilaisia ja värikkäitä pikkukaloja.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Aamupäivästä heti Itsudemoon sushille, siitä sitten Kukkakaareen ostamaan ihana kimppu ihan vain itselleni! Siitä jatkan Laatukoruun ostamaan uudet korvikset pojalleni. Clas Ohlsoninsta haen uudet led-lamput kotini eteiseen, koska olen unohtanut ostaa ne ties kuinka monta kertaa! Sen jälkeen jatkan hyvillä mielin Solmutorin aurinkoiselle terassille drinkeille jos toisillekin ystävieni kanssa. Ostamani kukkakimppu pöytään koristeeksi tietenkin!

Lisätietoja Lemmitaivaasta
Olemme kahden naisen Espoolainen yritys. Kokemusta meillä riittää lemmikkikauppa-alalta runsaasti. Minulta yli 20 vuotta ja yhtiökumppanillani Jonskulta reilut 30 vuotta. Olemme siis kahden perheen yritys, jolla on halu tuottaa iloa lemmikeille ja lemmikkien omistajillee. Rakkaudesta lajiin!