decorative
ME LIPPISLÄISET – SOL

decorative
ME LIPPISLÄISET – SOL

ME LIPPISLÄISET – SOL

29.8.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Jarkko Hjerp, palvelupäällikkö

Työpaikka
SOL Pesulapalvelut

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Itsenäinen, vauhdikas ja monipuolinen.

Mikä on parasta työssäsi? 
Työ on monipuolista ja itsenäistä – joka päivä on erilainen. SOL:lla saa tehdä työtä ihmisten kanssa ja pystyy itse vaikuttamaan paljon työhön. Lisäksi työnantaja luottaa työntekijöihinsä ja antaa vastuuta.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Pääosin kaksi henkilöä jakaa viikon. Työpäivät vaihtelevat ja työ on itsenäistä. Jokainen tekee kaikkia työvaiheita pesulassa. Työssä näkee oman kätensä jäljen ja asiakkaat ovat mukavia. Vahvuuksiamme ovat ammattitaito ja nopeus eli hurjan hyvä henkilökunta! Lisäksi työvälineet ovat ensiluokkaiset ja toimitilat Lippulaivassa todella hyvät. 

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?
Pääasiallisesti myymme palvelua eli pesemme kaiken, minkä yleisesti ottaen voi pestä. Sesongeittain eniten pestyt tuotteet vaihtelevat: joulun alla pesuun tuodaan paljon mattoja, keväällä toppa- ja untuvatakkeja, kesällä juhlavaatteita ja loppusyksystä puolestaan kesä- ja syystakkeja. 

SOL suojakäsittely on lisäksi suosittu lisäpalvelu, jonka voi ostaa pesun yhteydessä. Suojakäsittelyssä vaate saa vettä ja likaa hylkivän suojan, mutta käsittely ei muuta materiaalin tuntua.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Jäätelökesä!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Yhteishenki, hyvät tilat ja mahtavat asiakkaat. Asiakkaat ovat löytäneet Lippulaivaan heti avajaispäivästä alkaen. Mieleen ovat lisäksi erityisesti jääneet rakennusprojekti ja sen eteneminen sekä tietysti hulppeat avajaiset ja yhteishenki!

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Partyland – mukava seinänaapuri, joka tarjoaa asiakkaiden juhliin kivaa ilmettä.

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Arvomme kivoja tuotepaketteja ja lahjakortteja asiakkaiden käyttöön. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus kurkata paremmin pesulan puolelle, missä valtaosa kaikesta työstämme tapahtuu.

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Suuri ja avara, ikkunasta näkyisi kirkas aurinko ja auringonkukkaniitty.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Kierrettäisiin henkilökuntamme kanssa kaikki Lippulaivan ruokapaikat ja maisteltaisiin joka paikassa jotakin – erilaisia ruokapaikkojahan täällä riittää!

Muita terkkuja!

Tervetuloa lämpimästi Lippulaivan SOL Pesulaan niin vanhat kuin uudet asiakkaat! Meiltä saat arjen helpotusta moniin tekstiilihuollon asioihin ja tarvittaessa vaikka vinkkejä vaatteiden huoltoon kotona.

Lisätietoja SOL Pesuloista

SOL on koko Suomen laajuinen pesulaketju, jonka pesuloista noin puolet sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja toinen puoli muualla Suomessa Rovaniemi–Helsinki-välillä. SOL on perheyritys ja kotimainen Avainlippu-yritys. Pesemme sekä yksityisten kotitalouksien tekstiilit ja vaatteet että yritysten työvaatteet ja tekstiilit. Pesuun voikin tuoda kaiken pikkupyykistä juhla-  ja käyttövaatteisiin, nahkatuotteisiin, liinavaatteisiin, verhoihin, mattoihin ja sohvanpäällisiin.

Pesupalveluiden lisäksi meiltä saa korjausompelu-, otsonointi- ja suojakäsittelypalvelut sekä tekstiilipesurien vuokrauspalvelun ja kotinoudon.