decorative
ME LIPPISLÄISET – SYNSAM

decorative
ME LIPPISLÄISET – SYNSAM

ME LIPPISLÄISET – SYNSAM

22.8.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Essi Virtanen, liikevastaava

Työpaikka
Synsam Lippulaiva

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Näkeminen, muoti ja palvelu.

Mikä on parasta työssäsi?
Ihanat asiakkaat ja upea tiimi! Saa olla oma itsensä niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Saa tehdä töitä muotimaailman ja optisen alan huipputuotteiden parissa: valikoimamme kattaa yli 2000 kehystä ja aurinkolasia, joten jokaiselle löytyy useita vaihtoehtoja!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meitä on seitsemän rautaista ammattilaista; kolme myyjää ja neljä optikkoa. Meidän vahvuus on se, että jokainen saa olla oma ihana persoonansa. Tiimimme koostuukin hyvin erilaisista ihmisistä ja keskenämme vallitsee luottamus sekä kunnioitus. Meillä on super kivaa yhdessä ja teemme vahvaa tiimityötä – joustoa ja ymmärrystä piisaa. Ymmärrämme asiakasta ja haluamme heidän parastaan kaikissa tilanteissa. Porukastamme löytyy monta naurattajaa, mutta ehkä pisimmän korren tässä vetää konkari optikkomme Markku!

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?
Paras tuote Synsamilla on Lifestyle-vuokrauspalvelu! Se on paras tapa hankkia silmälasit. Asiakkaat ja henkilökunta ovat innoissaan tästä kaiken kattavasta asiakkaiden tarpeisiin räätälöistävästä lasien vuokrauspalvelusta, joka kattaa kaiken vakuutuksia, lasien vuosivaihtoa ja linssien vaihtoa näön muuttuessa myöten!

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Jäätelökesä ja kyllä se syksyn hyggeilykin tuntuu vaan niin hyvältä!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Selkeys, upeat tyylikkäät ja siistit liiketilat sekä hyvä palvelu ja persoonallisuus.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Picnic on päivän pelastajat kun ei kotona jaksa kokata ja löytyy suoraan naapurista. Tämä on vaikea, sillä täältä löytyy niin monta kivaa liikettä!

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Ilahdutusviikollamme 22.–28.8. meillä on tyyli- ja sporttipäivä, jolloin asiantuntijallemme voi varata oman konsultaatioajan. Lisäksi kaikkia ostoksen tehneitä ilahdutetaan yllätyslahjalla. Lauantaina 27.8. ilahdutamme erityisesti lapsiperheitä, kun Pelle Positiivi tulee esiintymään liikkeeseemme klo 11–14.

Lisäksi pidämme arpajaiset, joissa pääpalkintona on lahjakortti Synsamille sekä muita pieniä tuotepalkintoja.

Ilahdutusviikon tarjoukset:

Kaikki urheilu- ja aurinkolasit -25 %

Osta kahdet silmä- tai aurinkolasit omilla voimakkuuksilla, saat molemmista -50 %

Uusille Synsam Lifestyle asiakkaille -20 % koko sopimuskaudesta ja 1 kk veloituksetta

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Läpinäkyvä, persoonallinen, valoa, iloa ja mahdollisuuksia pursuava trendikäs näkymä.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Kävisin Elixiassa treenaamassa ja saunassa, sitten söisin ehkä juuri Picnicissä. Tämän jälkeen menisin kauneushoitola Topcoatiin kynsihuoltoon. Tämän jälkeen vielä rentoutumaan hierontaan Primitive Skilsiin. Päivän päätteeksi ostaisin Kukkakaaresta kauniit tuoreet kukat kotiin sekä K-Supermarketista evästä kotiin viikolle.

Lisätietoja Synsamista

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit. Kehyksissä ja aurinkolaseissa stylistit tarjoavat laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut.

Tervetuloa tutustumaan ja kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta!