decorative
ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

decorative
ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

ME LIPPISLÄISET – DOSVA DECOR

15.8.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Haastateltava
Silvija Einola, yrittäjä

Työpaikka
Dosva Decor

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla
Sisustus, kodikas, lifestyle.

Mikä on parasta työssäsi? 
Parasta on, että rakastamme sitä, mitä teemme. Dosva Decor syntyi rakkaudesta viihtyisään kotiin ja aikaan rakkaiden kanssa. Ja mikä siitä tekee meille Lippulaivassa niin erikoisen on se, että avasimme ensimmäisen myymälämme Suomessa juuri tänne!

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Olemme perheyritys, joten tiimimme on perhe. Suurimman osan ajasta kaupassa näet minut – Silvijan, siskoni Jonen ja mieheni Jannen. Tunnemme toisemme niin hyvin, että yhdessä tekeminen on mukavaa ja hauskaa. Jannella on pitkä kokemus vähittäiskaupan alalta, siskoni Jone taas on loistava asiakaspalvelija ja hänen ansiostaan myymälämme on aina inspiraatiota täynnä. Minä puolestani pidän huolen siitä, että meillä on hyvä valikoima – huolella valittuja tuotteita omalla tarinalla. Teemme kaiken sydämestä, joten se tekee meistä vahvan sekä toimivan tiimin.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?

Lempituotteeni ovat käsintehdyt mangopuiset sohvapöydät sekä muut upeat pienkalusteet. Jokainen näistä on uniikki tuote, jonka tuomme suoraan tehtaalta Intiasta itse. Luottotuotteeni ovat puolestaan meidän orgaaniset suitsukkeemme, jotka on valmistettu Intian temppelien kierrätyskukista.


Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Rakastamme kaikkia vuodenaikoja sekä kaikkia tilaisuuksia, mutta luultavasti syksyn hyggeily kuvaa meitä parhaiten.

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Hyvä fiilis ja yhteisöllisyys – kun alat tunnistaa tuttuja kasvoja ja tuntea asiakkaasi ystäviksi.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
Kirjasto – siellä on upea kirjavalikoima ja viihtyisä tunnelma!

Miten ilahdutatte asiakkaitanne ilahdusviikolla?
Tarjoamme -15 % alennuksen kaikista tuotteistamme 15.8.–21.8.2022 kun kerrot kassalla alennuskoodin ”Olen Dosvan ystävä”. Tämä tarjous ei koske lahjakortteja eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi, ja mitä sieltä näkyisi?
Olisimme ikkuna, josta näkyisi kodikas valo, kauniisti sisustettu koti ja rakastava perhe nauttimassa yhteisestä ajasta.

Jos saisit tehdä Lippiksessä päivän ihan mitä tahansa haluat, mitä tekisit?
Suurimman osan ajasta töissä viettävänä yrittäjänä haluaisin viettää yhden rentouttavan päivän, jolloin pyöräilemme Lippikseen. Perillä nauttisin ensin nauttisin hieronnasta ja sen jälkeen virkistävästä tuoreista hedelmistä tehdystä mehusta. Tämän jälkeen suuntaisin kirjastoon nauttimaan hyvästä kirjasta ennen maukasta illallista jossain Lippiksen monista loistavista ravintoloista – tämä olisi olisi hyvä ja rentouttava päivä!

Muita terkkuja! 
Dosva Decorissa yhdistämme kokemuksemme Intiassa, Suomessa ja Liettuassa asumisesta. Ulkomailla asuminen on antanut paljon inspiraatiota, joka näkyy myymälässä ainutlaatuisena valikoimana. Jaamme mielellämme tarinamme myös asiakkaidemme kanssa!

Lisätietoja Dosva Decorista
Dosva Decor on vuonna 1995 perustettu perheyritys. Keskitymme eksklusiivisiin kodinsisustustuotteisiin, joissa on ainutlaatuinen design ja materiaali. Meiltä löydät paljon tuotteita, joita ei ole muualla Suomessa myynnissä. Myymälämme Lippiksessä on ensimmäinen Suomessa.