decorative
ME LIPPISLÄISET – KIINTEISTÖMAAILMA

decorative
ME LIPPISLÄISET – KIINTEISTÖMAAILMA

ME LIPPISLÄISET – KIINTEISTÖMAAILMA

8.8.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Lippulaivan Kiinteistömaailman ilahdutusviikkoa vietetään Lippulaivassa 8.–14.8. Ilahdutusviikolla voit kipaista kysymässä mitä vain mieltä askarruttavaa asuntokaupasta Kiinteistömaailman promopisteellä tai osallistua arvontaan promopisteellä tai liikkeessä – lue kaverikirjan vastauksista lisää!


Lippulaivan kaverikirja

Työpaikka
Kiinteistömaailma Espoonlahti Lippulaiva.

Haastateltava 
Päivi Salo – yrittäjä ja markkinointipäällikkö.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla. 
Boostia asunnon myyntiin!

Mikä on parasta työssäsi?
Lippulaivan avajaisviikko oli erittäin mieleenpainuva ja hieno startti uudelle alulle voimakkaasti kehittyvässä Espoonlahdessa. Paluu vanhan Lippulaivan taukovuosien jälkeen uuteen kaupunkikeskukseen on ihana etuoikeus.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Meidän 16-henkinen Kiinteistömaailman huippujoukkue tarjoaa palveluita Lippulaivan lisäksi myös Isossa Omenassa. Alueosaamisemme on volyymimme ansiosta ylivertainen. Teemmekin lähes joka neljännen käytetyn asunnon kaupan alueella! Se, että tunnemme useimmat taloyhtiöt kuin omat taskumme, on suuri etu niin myyjälle kuin ostajalle. Oikein asetettu hintapyynti ohjaa kaupan parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen myyjän ja ostajan kannalta. 

Yrityksemme on yli 25 vuotta panostanut laatuun ja neuvottelutaitoon. Osaava välittäjä, jonka neuvottelutaidot on hiottu huippuunsa, maksaa palkkionsa monin verroin takaisin. 

Jokainen tiimissämme on kahden kauppatavan taitaja. Markkinan muuttuessa myyjän markkinasta ostajan suuntaan on erittäin suuri etu asunnon myyjän kannalta, että välittäjällä on taktisia keinoja tuplasti enemmän.


Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?
Oma Välittäjä, yhteismyynti ja kaksi kauppatapaa.

Kun myyt asuntosi Kiinteistömaailman kautta, saat avuksesi oman välittäjän. Oma välittäjä auttaa sinua kodinvaihdon suunnittelussa ja pitää huolta, että asuntoasi markkinoidaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Oman välittäjän lisäksi saat asuntosi myyntiin maan laajimman ja tehokkaimman myyntiverkoston: noin 600 välittäjäämme eri puolilla Suomea voivat esitellä ja myydä asuntoasi asiakkailleen. 

Lisäksi jokainen välittäjämme taitaa Kiinteistömaailman Tarjouskaupan ja perinteisen kaupan sekä osaa arvioida kulloiseenkin tilanteeseen toimivat kauppatavan.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Tykkään kovasti vähän sulaneesta jäätelöstä ja suklaakonvehdeista. Syksyllä tykkään käpertyä villasukat jalassa hyggeilemään. Kevätaurinkoa odotan jo nyt. Suomessa parasta ovat vuodenajat – ihanaa, että kaikki sesongit näkyvät myös Lippiksessä!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Rakennus on selkeä pötkylä, jonka mutkiin ei voi eksyä! Mukava määrä tarpeellisia palveluita sekä lounasta moneen makuun. Lounaspaikkoina suosiossamme ovat La Locanda, Momo & More ja myymäläämme lähinnä oleva Pomo D'or, jonka erinomainen palvelu on pakko erikseen mainita. Lisäksi K-Supermarketissa on hyvät valikoimat valmisruokia ja Juuri-leipomon ruisleipä sekä pitkopulla ovat kuin mummon tekemiä.

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä lasketa?
Topcoat on huolehtinut vuosia usean leidimme näyttävistä kynsistä jo vanhankin Lippulaivan aikana, jolloin olimme naapureita. Suurenmoinen kiitos, arvostamme kynsien huollon nopeutta ja hyvää laatua.

Jos myymälänne/tiiminne olisi ikkuna, millainen ikkuna se olisi? Mitä sieltä näkyisi? 
Ikkunamme olisi kuin joulupukin paja! Ahkerat välittäjät käärivät kovalla kiireellä ihania asuntoja pakettiin niitä toivoville perheille.


Muita terkkuja!

Asuntomarkkinat elävät erittäin vaikeasti ennustettavissa ”sääoloissa”. Vahva yksilötason kokemus ja alueosaaminen yhdistettynä Kiinteistömaailman vahvaan data- ja analyysiosaamiseen on tässä tilanteessa iso etu asiakkaillemme. Mitä vaikeammin ennustettava markkina on edessä, sitä tärkeämpää on valita kokenut osaaja vastaamaan asunnonvaihtoprosessista. Asunnoissa on kiinni usein ihmisen suurin omaisuus. Sen kaupassa auttaminen on meille suuri luottamuksen osoitus, jonka teemme suurella vastuulla.

Lisätietoja Kiinteistömaailmasta

Yrityksemme Espoon Kodit Oy kuuluu alan luotetuimpaan ja suurimpaan Kiinteistömaailma ketjuun. Ketju toimii franschising-periaatteella. Itsenäiset yrittäjät pyörittävät tiimiensä kanssa yli 100 asuntomyymälän verkostoa koko Suomen kattavasti. Yli 600 ammattilaista palvelee joka päivä asunnonvaihtajia. Yrityksemme on useana vuonna ollut ketjun suurin yksittäinen toimija. Palvelemme yli 35 henkilön voimin asiakkaita Lippulaivan ja Iso Omenan lisäksi Etu-Töölössä, Konalassa, Kirkkonummella ja Tammisaaressa. 

Valtakunnallisesti vahvin, paikallisesti paras.