decorative
ME LIPPISLÄISET – SPECSAVERS

decorative
ME LIPPISLÄISET – SPECSAVERS

ME LIPPISLÄISET – SPECSAVERS

4.7.2022

Ilahdutusviikko on valitun Lippiksen liikkeen ikioma viikko, jolloin liikkeestä löytyy hymyilyttävän hyviä tarjouksia, pienen suuria yllätyksiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Lisäksi asiakkaat pääsevät kurkistamaan esiripun taa ja tutustumaan liikkeeseen sekä sen ihmisiin paremmin Lippiksen verkkosivuilla ja somekanavissa.

Lippulaivan Specsaversin ilahdusviikkoa vietetään 4.–10.7. Ilahdutusviikon aikana kaikki näöntutkimuksessa käyneet saavat mukaansa kätevän lahjan, jonka avulla koko kesä näyttää kirkkaalta. Tsekkaa, miten Specsaversin tiimi vastasi Lippiksen kaverikirjan kysymyksiin!

Lippulaivan kaverikirja

Työpaikka
Specsavers Lippulaiva

Haastateltava
Erika Hammarberg, Marina Åkerlund, Juulia Kivi, Arja Virrankoski, Emma Alvas, Juha Lehtiniemi ja Minna Rosendahl – yrittäjät, optikot ja myyjät.

Kuvaile työtäsi kolmella sanalla.
Asiakas, auttaminen ja monipuolisuus.

Mikä on parasta työssäsi?
Asiakkaiden auttaminen ja palveleminen, sekä käytössämme olevat ammattimaiset alan huippulaitteet: silmäpohjakuvaus- ja näöntutkimuslaitteisto.

Minkälainen tiimi teillä työskentelee?
Olemme aito ja sydämellinen tiimi. Osa meistä on pitkän linjan optisen alan konkareita ja osa vasta alalle tulleita. Meitä yhdistää se, että arvostamme asiakkaitamme ja sitä, että voimme auttaa heitä näköön ja silmälaseihin liittyvissä asioissa.

Tämänhetkinen lempituote tai luottotuote myymälästänne?
Polarisoivat aurinkolasit, kuten autoiluun tarkoitettu tummuva polarisoiva (driveWear-linssi). Tämä tuote tuo monipuolisuutta asiakkaan näkemiseen erityisesti autoillessa. Myös merkkikehysten hinta-laatusuhde erinomainen.

Kevätkarkelot, jäätelökesä, syksyn hyggeily vai konvehtikausi?
Nautimme jokaisesta vuodenajasta!

Mikä kaupunkikeskus Lippulaivassa on parasta?
Keskus on kompakti ja asiakkaat ovat iloisia. Liikkeeseen poikkeavat iloiset asiakkaat piristävät meitä joka päivä!

Mikä on lempiliikkeesi Lippiksessä, jos omaa liikettä ei lasketa?
K-Supermarket, jossa on hyvä valikoima laadukkaita tuotteita. Heillä myös asiakastoiveet huomioidaan hyvin.

Miten ilahdutatte asiakkaita ilahdusviikolla?
Annamme kaikille näöntutkimuksessa käyneille asiakkaille kätevän silmälasien hoitotuotteen, kuten esim. puhdistusnesteen tai mikrokuituliinan.

Lisäksi liikkeessämme on koko viikon useita erityisen ilahduttavia tarjouksia ja ohjelmaa. Tervetuloa osallistumaan arvuuttelukilpailuun, josta voit voittaa liikkeemme lahjakortin, sekä huollattamaan silmälasisi huolto- ja puhdistus -pop up pisteellemme! 


Poikkea meille Specsaversille kun silmälasiasiat askarruttavat – olemme ammattilaisia ja autamme mielellämme!