decorative
Lippiksen Juhannusetkoilla 23.6. lauletaan ja löylytellään!

decorative
Lippiksen Juhannusetkoilla 23.6. lauletaan ja löylytellään!

Lippiksen Juhannusetkoilla 23.6. lauletaan ja löylytellään!

14.6.2022

Kesäkuu rullailee eteenpäin ja juhannus häämöttää jo horisontissa. Lippulaivassa otetaan piirun verran varaslähtöä keskikesän juhlaan torstaina 23.6. Lippiksen omilla Juhannusetkoilla! Luvassa on lämpöistä ja rentoa ohjelmaa – tule messiin!

Nyt saa laulaa luikauttaa! Juhannusetkojen vetonaulana on Espoon kaupungin järjestämä ulkoilmakaraoke klo 15–20. Valikoimasta löytyvät myös takuuvarmat kesähitit vuosien varrelta. Tartu siis mikkiin ja päästä sisäinen tähtesi loistamaan!

Lippiksen ulkoalueelle jäätelökioskin viereen tuotavassa puulämmitteisessä saunassa voi ottaa lännen letkeimmät löylyt 17.–23.6. Ja mikä parasta - saunomaan pääsee veloituksetta pe-ke klo 17-20 ja to klo 14-17Nappaa saunareissulle mukaan omat uikkarit, pyyhe ja yhteissaunaan sopiva rento meininki. Vaatteet voi vaihtaa Lippiksen WC-tiloissa. Löylyhetken tarjoaa Täsmäsauna Oy.

Tule tutustumaan TäsmäSaunan puulämmitteiseen Saunavaunu Maisemaan Lippulaivan Solmutorille 17.-23.6. pe-ke klo 11-20 ja to klo 11-17 ja osallistu samalla arvontaan!
Voit voittaa itsellesi TäsmäSaunan Saunavaunu Maiseman (arvo 9476 €).

Livertämisen ja löylyttelyn ohella juhannustaikoihin voi virittäytyä myös muun ohjelman parissa. Kirjaston kasviaiheisessa työpajassa kirjaston terassilla klo 13–15 voi askarrella vaikkapa kauniin kukkaseppeleen juhannustansseihin.  Klo 13–17 Solmutorilla pelataan mölkkyä, heitetään jättitikkaa ja tutustutaan katuliitujen taiteeseen työpajassa.

Tervetuloa metkoille Juhannusetkoille koko porukalla!